Conectare prin cablu de la calculator la tv!
Intrebarea aceasta am mai pus-o si la subiectul"Ajutor subtitrari" dar nu mi-a raspuns nimeni, probabil nu au vazut-o!
Am si eu o intrebare:am si eu calculatorul conectat prin cablu la Tv si asa vad filmele, dar am o problema:am instalat programul TV tool pentru a putea vedea pe tv dar acest program se intrerupe din 15 in 15 minute si trebuie sa sar de fiecare data din pat ca sa-l conectez din nou pentru a putea vedea in continuare la tv.
Stiu ca se pot face niste setari din calculator pentru a nu mai fi nevoie de programul asta dar nu stiu cum si de unde.
Ati putea sa ma ajutati in problema asta sau macar poate-mi spuneti un alt program in afara de TV tool cu care sa pot vedea la Tv fara a fi nevoie sa sar din pat din 15 in 15 min.
Raspunsuri
emoison spune:
Ce fel de placa video ai? Eu am nVidia GeForce 5200 cu iesire TV prin cablu, dar nu folosesc TV Tool...
Cu bine,
Elena
emoison spune:
Faci click dreapta pe ecran -> Properties->Settings (ultimul din dreapta)->Advanced. In advanced, ai un meniu in dreapta sus unde iti apare GeForce 5200;il selectezi, si acolo in stinga ai o chestie nView, faci click pe ea, si apoi la modes nView, selectezi Clone...sper ca ai inteles, ca m-am cam grabit....
Cu bine,
Elena
lu.more spune:
Idora, verifica si ca nu ai activat "energy spare" (economizor de ecran sau de disc, na, ca nu mai stiu romaneste)!
Ma gandesc ca daca ti se intampla la intervale regulate, calculatorul tau intra poate in "veghe"... si televizorul la fel!
Idora spune:
Va multumesc emoison si lu.more, o sa fac cum spuneti voi.Problema e ca Windowsul meu e in suedeza si nu inteleg chiar tot, asa ca de abia astept sa vina prietenul meu sa faca ce ati spus voi!
Pet spune:
Aceasi chestie vreau s-o fac si eu dar dupa ce selectionez modalitatea TV de la Advanced, dupa 15 secunde revine la impostarile normale. De ce? Eu am scheda video S3 Graphic
emoison spune:
Pet, si mie mi se intimpla asa, dar imi apare un mesaj cu "ati modificat setarile placii video, daca nu vreti sa pastrati aceste setari, dupa 15 secunde se va reveni la setarile de dinainte" (am tradus -aproximativ- mesajul). Deci tre'sa validezi schimbarea facuta, inainte sa treaca cele 15 secunde...
Cu bine,
Elena
Pet spune:
Emoison problema e ca NU POT sa validez setarea facuta pentru ca in alea 15 secunde ecranul computerului devine negru, am incercat in fel si chip! Dupa 15 secunde "se aprinde" dar cu setarile iniziale...
emoison spune:
Inseamna ca e vreo buba...daca pc-ul tau sau cartea grafica e in garantie, suna la suportul tehnic, nu e normal sa nu poti "beneficia" de TV-out...
Cu bine,
Elena