Conectare prin cablu de la calculator la tv!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Emoison eu am reusit pana la urma.Am selectat cum ai zis dar nu a mers asa ca am descarcat niste drivere Nvidia de pe net si acum merge!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Drivere specifice pentru placa ta video?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Tv tool e cel original ?
Daca vrei vb cu barbatelul meu sa intram pe msn si sa-l facem direct noi , chiar daca nu intelegem suedeza dar meniul e la fel .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by debby

Tv tool e cel original ?
Daca vrei vb cu barbatelul meu sa intram pe msn si sa-l facem direct noi , chiar daca nu intelegem suedeza dar meniul e la fel .

...................
Debby, cui ii era adresat mesajul tau? Idora (care e in Suedia) nu cred ca mai are nevoie de ajutor iar eu nu am de-a face nimic cu Suedia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Uite ai un manual in italiana : www.freeforumzone.it/viewmessaggi.aspx?f=3913&idd=18905" target="_blank">patea 1 si www.freeforumzone.it/viewmessaggi.aspx?f=3913&idd=19118" target="_blank">partea a doua si vezi de la a la z conectarea . L-a facut scumpi meu ( asa ca sa mi se umple sufletul ) si sigur functioneaza

Mergi la inceput

Iti multumesc mult Debby dar deja consultasem paginile alea...Din pacate eu am alt tip de placa video (S3 Graphics ProSavage DDR)si acolo nu am gasit raspunsul la problema mea...

Mergi la inceput

Pet, da sunt drivere specifice pentru Nvidia!!Nu stiu sa te sfatuiesc in cazul tau
Debby, eu nu mai am nevoie dar mersi oricum pentru gest

Mergi la inceput

Pet cauta cu google, poate gasesti ceva care sa te ajute!!

Mergi la inceput