Raport financiar: cazul Cristi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by marius

Imposibil...adica pardon ceva nu e Ok. Am sa verific la banca un virament. Nu cred ca cineva sa fi virat 100.000 de lei de exemplu, iar din ceea ce am trimis eu deja....hmmm ceva nu e Ok.
Am in fata ordinul de plata facut de mine
Beneficiar: Cristian Popescu
Nr. cont lei: 251101.11370200908301(2?)008 unde am pus intre paranteze nu sunt sigur pe copia mea se vede slab
Banca: BankPost Bucuresti suc. Magurele.

Plata s-a facut in 19.02.2004 deci sigur au intrat.

Ceva nu e Ok.

Marius (www.desprecopii.com)

Marius, contul in lei nu e acesta Lei: 251101.113709002083015
??
Poate aici sa fie greseala??
Eu l-am copiat de la celelalt mesaj, sper sa ca bun...nu de alta dar azi imi intra si mie salariul si vreau sa depun cite ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

draga Monica,

Intrebarea si dilema ta este cu siguranta in mintea multor DC-isti. Nu - nici o suma nu este prea mica. Asa cum s-a mai spus - faptul in sine ca cineva si-a gasit timp si a mers cu sufletul curat la banca - este cea mai sincera dovada de solidaritate.

Mie imi place sa cred ca aceasta comunitate virtuala este unica pe internetul de limba romana. Si - tocmai pentru ca suntem atit de multi - iar numarul este in continua crestere - cred ca sumele mici vor fi ca picaturile care pot umple un ocean.

cu drag,
Mirela

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivi spune:

Marius, si eu am notat tot nr de cont pe care l-a scris Diana. Cred ca tu ai virat banii in alt cont si de aceea nu au ajuns. Admin, mai spune-ne o data nr. contului pt ca si eu umblu cu nr de cont in portofel si nu am ajuns la banca. Nici eu nu am pregatatit o suma mare, dar atat cat pot ma gandesc ca ii poate ajuta pe copilashi.
Sanatate multa tuturor copiilor si parintilor. Ma rog si eu alaturi de comunitate, si imi doresc sa nu mai fie mesaje triste pe acest Forum. Sa auzim numai despre bucurii.
Vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

quote:
Originally posted by Vivi

Admin, mai spune-ne o data nr. contului pt ca si eu umblu cu nr de cont in portofel si nu am ajuns la banca.

Sa mi se ierte ironia/rautatea dar este sfarsit de saptamana si am circumstante atenuante:

Era pe vremuri un banc cu evrei sau irlandezi (nu mai are importanta cu cine) care spunea ca: Cand iti lipseste ceva, mai intai cauta la vecini si daca nu au apoi la tine in casa. Extrapoland gluma as spune: mai intai intreaba si daca nu ti se raspunde cauta raspunsul singur!

Si cum timpul este pretios nu o mai lungesc ...
Iata deci informatia atat de greu de gasit:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=577
Lei: 251101.113709002083015
Dolari: 251101.213709002083013008
Titularul conturilor este Dr. Cristian Popescu - Bucuresti.

Acum ma astept la intrebarea: Nu putem sa folosim PayPal ca sa facem donatii din strainatate?

Era pe vremuri o sceneta "ceausista" ce se repeta la nesfarsit la albumul duminical cu unul la un ghiseu... dar hai sa nu mai povestim ca incepe weekendul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivi spune:

Admin cred ca m-ai inteles gresit. Ideea mea era ca nu vroiam sa trimit banii intr-un alt cont asa cum a facut Marius. Iti multumesc pt confirmare. Nu m-am gandit ca te vei supara daca eu te voi ruga sa-mi spui inca o data contul.
w-end placut si multa sanatate si intelegere tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Acum am sosit. Acum am inchis telefonul. Am confirmarea viramentului facut in urma cu X zile ca fiind valabil. Banii au fost incasati in cont-beneficiar. Este foarte posibil sa se fi strecurat o eroare de cont la mine dar a fost rectificata de banca de la Bucuresti. Va recomand sa preluati nr. de cont de mai sus cu atentie dar.... am pus 4 puncte, daca ramanem aici probabil ca asa a fost sa fie. Cat despre sumele mici sau mari eu am o alta teorie. Azi i-am dat unui caine sandwich-ul meu si nu pentru ca nu imi era foame. Stiam insa ca eu mai am la o adica acasa precis de mancare insa bietul de el era lihnit si nu stiu daca ar fi avut pe undeva ceva de mancare. Poate ca da poate ca nu Precis unii nu vor fi de acord cu mine dar nu imi mai pasa. Fiecare cu constiinta lui. Uneori vrem si nu putem. Nimeni niciodata nu va arata cu degetul, nimeni niciodata nu va fi acuzat... tine doar de spiritul dreptatii a constiintei si umanitatii, nimic mai mult. Sau poate ar mai fi si altceva?
Inca ceva important. Poate nu va iesi nimic. Aparent. Dar merita intotdeauna incercat. Intotdeauna.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Eu am scris la titulr ct : "Despre copii". In acel moment eram sigura ca suntem inregistratyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Marius,.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Monica si mie cind am trimis 10 euro mi-a fost rusine ,dar cum sintem 3 pe un salariu n-am putut mai mult si m-am gindit ca si aia sint buni ,am facut socoteala in gind la citi membri sintem ,am scazut mai mult de jumatate care poate s-au inscris si atit ,si am imultit 2000 cu 10 care fac 20.000 deci daca ar face fiecare din noi gestul asta rusinos"si tot ar fi 20.000 de euro!!!!!o suma pentru un inceput zic eu ,insa cum sa ne putem gindi sa facem acest gest caci sintem mai preocupati sa ne platim rezerve de lux cu 60 de dolari pe noapte la nastere(vezi subiectul respectiv) sa ne fie noua bine si daca ne este noua bine ce mai conteaza restul!!si uite asa m-am usurat acum poti sa -mi dai cartonas rosu Mirela caci multe am ingitit de la unii de cind sint pe forumul asta dar pe asta n-am putut!!!!!!

Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucamatei spune:

Mai dragilor,

am trimis si eu 10 euro, rusinica, prin paypal, dar nu stiu daca i-ati primit ???cum confirmam, banii din contul meu s-au scos, deci sper sa fi ajuns unde trebuie...si sa fim uniti, Oana

oana olson

Mergi la inceput