CUM SE FAC BAIETII ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

vin eu cu o reteta...de prin articole, n-am incercat, asa ca nu stiu..
cica y (de baieti) ar fi mai rapizi, dar cu viata scurta, iar cei de fete (adica x), mai lenti, dar cu viata lunga.
asa ca dacainainte de ovulatie cu 2-3 zile, dragii de y ajung repede, dar nu e nimeni acolo si mor, iar x, supravietuitorii, prin ovulul can apare...si iese fetita.
si tot asa, dupa ovulatie, y cei rapizi fecundeaza repede si iaca mandria familiei...

hm?
sa-mi spuneti daca a functionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

adica daca te-am inteles bine ... cit mai aproape de ovulatie...

eu cred ca depinde putin si de mediul de acolo al femeii : acid sau mai putin acid... citi Y supravietuiesc.

asa ca eu cred ca nu numai barbatul da sexul copilului , dar de fapt este o combinatie de efecte...

am zis n-am dat cu paru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Baietii se fac mai mari si mai musculosi decit fetele. Ei se insoara. Mama lor se numeste soacra mare.
De obicei isi aleg meserii "grele", cand se orienteaza spre moda si alte brizbrizuri mama lor se cheama soacra mica.
De obicei au barba si sunt parosi. Cand sunt epilati mama lor se numeste soacra mica.
De fel uita sa ridice colacul wc, sforaie si nu au preferinta pt un anume parfum. Cand sunt pedanti cu wc-ul pina la obsesie, cand ii preocupa tenul in timpul noptii si prefera Versace mama lor se numeste soacra mica.

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Papadie, tu ce ai in burtik?

Soacra mica

Laura si papusica din burtik ( 27 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

stiu io reteta, da' atentie la animalute!!!

O blonda, o bruneta , o roshcata ,insarcinate, in sala de asteptare la ginecologie:
bruneta: "Eu cred ca o sa fac baiat ."
roscata: "De unde stii, draguta??!!"
bruneta: "Pai, draga mea, e logic, am stat deasupra ."
roscata: "Aha! inseamna ca eu o sa fac fata! "
blonda: "Vai de miiineee! Eu o sa fac ieeeeziii ."

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

si astfel am ajuns de la retete de facut baietei la bancuri cu blonde....
m-ati facut curioasa degeaba,ca reteta.....
virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

papa...

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by sirod

Claudia - uite, ai primit de la Mihai reteta de facut fete!!!
Trebuie la baieti muuulti , da' io cred ca la fete trebuie si mai muuuuuuuuuulti !Si tot asa, un secret din partea casei - noi am prestat mai mult la si in vacanta la .
Scriu si.
Hai, acu' dai reteta ta de baieti?Va mai urmaresc ca tare ma intere'!

DORIS

, Doris si Mihai, asta merge atunci cand stii sigur data ovulatiei .
Doris, atunci cand l-am conceput pe Alex s-a nimerit sa fie exact in perioada ovulatiei . Eu imi doream mult sa fie baietel si asa fost. Si la noi mai circula o vorba: barbatii care lucreaza in aviatie, fac fete, femeile care lucreza in aviatie, fac baieti, daca lucreza amandoi in aviatie, ies tot baieti . Ce pot sa spun, decat ca s-a adeverit la toate persoanele care le-am vazut in domeniu. Colegele mele au baieti, iac colegii fete .
Principalul este sa fie copilul sanatos!
Si Crina, mi-a placut bancul!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Iau notite. Eu am doua fetite gemene, dar sotul vrea ca pe la 40 de ani sa-i fac si un baiat; cica sa raman tanara .
Poate pana atunci se descopera reteta de baietei.

Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Descintec, am ras cu lacrimi la bancul tau
Si eu am executat bineinteles operatiunea si a iesit baiat. Sotul meu se lauda ca stie sa faca doar baietei asa ca Roxana daca vrei... cu mare placere. Si mai circula o vorba sa iasa baiat barbatul trebuie sa-si lase unghile mari la picioare pt. a se propti mai bine, iar pt. fetita femeia trebuie sa stea cu gura deschisa.
Silvana

Mergi la inceput