CUM SE FAC BAIETII ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

quote:

Mai sirod, asta-i discriminare ! Cum adica este nevoie de multi ? La fete e nevoie de mai putini?
Si, in caz de fac bebe 2, dau la schimb reteta de facut baieti, pentru reteta de facut fete.

Claudia

Reteta de facut fata (gratis, din partea casei):
Concepe copilul inainte de ovulatie cu 2-3 zile. Metoda nu e sigura 100%, dar se pare ca sunt sanse mai mari pentru a avea fetita.
Te mariti cu un barbat cu fetita. Vei avea fetita sigur !
Infiezi o fetita. Vei avea o fetita sigur !
Succese si sa ne spui ce si cum ai rezolvat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Io cred ca tre sa ! Eu asa l-am facut!! Da sa stii ca si fata tot asa mi-a iesit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

poate asa ai mai multe sanse......serios...cica pozitia favorizeaza conceperea de baietei
culmea si la mine tot fetitza a iesit...
virgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mey sunteti culmea!! Rad cu lacrimi! Oricum eu iau notitze ca atunci cand m-o apuca Marele Curaj sa stiu ce si cum trebuie sa fac. Barbate-meu a zis ca plateste bine pt retzeta "'a mai sigura" de baietzei

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelajulia spune:

alina morostes- primim premiu un baiat daca dezlegam ..cum se cheama..."desenele"? Ai destui pt loc 1, 2,3....?
Se spune ca atunca cand populatia globului va avea mai multi baieti decat fete, va incepe un razboi, asa ca ,,,consultati "providenta" cam care sunt sansele. Si pe urma staduiti-va sa faceti baieti, daca tatii au "scule" de asa ceva.

Sa fiti iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Claudia - uite, ai primit de la Mihai reteta de facut fete!!!
Trebuie la baieti muuulti , da' io cred ca la fete trebuie si mai muuuuuuuuuulti !Si tot asa, un secret din partea casei - noi am prestat mai mult la si in vacanta la .
Scriu si.
Hai, acu' dai reteta ta de baieti?Va mai urmaresc ca tare ma intere'!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by m34

Concepe copilul foarte aproape de ovulatie. Bineinteles ca nu ai rezultate garantate, dar cica se maresc sansele de a fi baiat.
Mihai

Asa citisem, si eu, pe undeva !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am intrat din nou pe aici k ma gandeam k de ieri pana azi s-a descoperit reteta sigura de facut baieti..dar mai astept...

MirelaV

Mergi la inceput