sfaturi de impacare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LICUTA1 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Mi se pare ca Aida are idei chiar foarte bune. Cand abordezi asa pe cineva ii este foarte greu sa-ti raspunda cu ostilitate, cu atat mai mult cu cat este vorba despre iubitul tau. Dar crede-ma ca eu il inteleg cat ii e de greu, fiindca am trecut prin asa ceva si desi eram convinsa ca iubitul meu vroia cu adevarat sa se schimbe, nu mai aveam puterea necesara, nu o mai regaseam in mine, ca sa ii mai pot acorda ( al catealea oare?) credit.
Siii a aceeptat conditia mea: sa pastram legatura insa nu ca inainte ci intr-o perioada de proba, in care sa DOVEDEASCA faptul ca vointa lui putea trece dincolo de ceea ce il impingea la acel comportamnet ( era cam gelos). Adevarata lupta care ma macina nu era ca el NU VREA ci ca EL NU POATE sa se schimbe si asta ma sleia de forta si imi secase aproape toata forta de a spera. Si fiindca ne iubeam enorm...... am acordat inca o sansa.
Si ce m-a facut sa redevin fata de el cea care fusesem si inainte a fost sa vad schimbarea, sa vad dovezile. Am asteptat cateva luni.... pana sa redevenim, din amici, iar iubiti. Perioada critica trecuse... si din fericire nu a revenit la acele obiceiuri.. fiindca a inteles cat de aproape fusese despartirea definitiva.
Asadar ofera-i ce nu-i ofereai inainte, fii ceea ce si-ar fi dorit sa fii, ceea ce te implora sa-i dai cand erai " surda" ( trebuie sa-ti amintesti ce ii lipsea ), acorda-i atentia de care il lipseai atunci, caldura sufletului tau, intoarcete-te la el ( sufleteste ) nu ii cere tot lui sa mai decida pentru amandoi. Apropiete-te tu de el, caci el e ranit acum. Asa cum foarte intelept a spus cineva ( scuze ca nu am retinut numele ) nu ii cere lui permisiunea sa te schimbi. El asta isi doreste de mult, el vrea sa te vada ca redevii cea de care s-a indragostit, sau vei fi poate chiar mai "mult" decat ianinte, ca ii implinesti asteptarile, ba chiar sa i le depasesti.
Si sa nu te astepti sa isi revina usor. "Cu o floare nu se face primavara." El nu te respinge fiindca asa vrea ci fiinca NU MAI POATE, NU MAI ARE TARIA SA SPERE....
Eu asa cred...... ca relatia se va consolida in timp si ca incet, incet va iesi din depresia in care simt eu ca a cazut fiindca tu nu ai putut sa te ajuti suficient cand el incerca sa te ajute. Acum a obosit sa te mai ajute si a abandonat cursa. Acum dupa acest " dus rece" fiindca spui ca il iubesti atat de mult, LUPTA pentru iubirea voastra. Lupta cu tenacitate si mai ales cu mult tact. Mult succes.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput