Impreuna si la serviciu?
Raspunsuri - Pagina 2
mirelam spune:
Si eu lucrez impreuna cu sotul meu de 5 ani. Este adevarat ca lucram in departamente separate, dar ca locatie suntem in aceeasi cladire, la acelasi etaj. Plecam dimineata impreuna, ne intoarcem impreuna acasa si ne mai si vedem de ateva ori in timpul zilei.
Eu personal nu am nici o problema si faptul ca lucram in acelasi loc nu ne-a afectat relatia personala in nici un fel.
Mai am si eu colege care spun ca nu ar putea lucra in acelasi loc cu sotul lor, dar eu chiar nu vad unde ar fi problema. Mie chiar mi-e drag sa-l vad mai des decat l-as vedea daca am lucra separat.
Mirela, mamica de Andreiut
aida_o spune:
si eu sunt colega cu sotul meu, dar asta nu a schimbat nimic. nu lucram in acelasi departament, dar ne vedem de citeva ori pe zi. mie mi se pare chiar dragut ca am ocazia sa-l am aproape, si, atunci cind nu e nimeni prin preajma, ma furisez la el in birou, in spatele lui, si ii trag un pupic pe ceafa si fug
lili spune:
Draga mea,
si eu lucrez la aceasi firma impreuna cu sotul meu... de vreo 2 ani... si mi se pare minunat ca lucram impreuna.. de foarte multe ori discutam problemele de serviciu aparute si le rezolvam mult mai repede..stiim ca ne putem baza unul pe celalat la nevoie..
Desigur, in timp mai apare si monotonia.. dar.. ne facem mici surprize ( placute) unul altuia si incercam sa iesim in fiecare weekend cu prietenii , sa ne plimbam.. si totul este OK..
Drept sa-ti spun nu stiu ce m-as face daca nu am mai lucra impreuna..
Lili
Sabina spune:
Parintii mei au lucrat 20 de ani impreuna, dar spre sfarsit au intervenit frecusuri, pt. ca tata era sef si mama s-a suparat ca nu era favorizata( tatA e prea corect din fire...)
DAR IN AFARA DE ASTA, EU ZIC CA E BINE, NU E OBLIGATORIU SA SE INTAMPLE LA TOATA LUMEA.sI ORICUM, DUPA 25 DE ANI TE CAM CERTI DIN ORICE, CA NU MAI CONTEAZA!!!!
Sabina & Sofia Galagia
catalinna24avram spune:
Si eu lucrez impreuna cu sotul meu, suntem amandoi medici stomatologi si e super OK. Pot spune ca e chiar benefic pt relatia noastra. Desigur acum se apropie o pauza pt ca vine bebe dar macar sunt sigura ca ramane cabinetul pe maini bune. Asa ca nu-ti fa probleme si fii fericita.
ralucami spune:
Sabina si la mine in familie s-a intamplat o faza asemanatoare numai ca un pic invers(mama a avansat in job si a devenit sefa lui tata). Aceleasi reprosuri si discutzii interminabile dupa ce veneau de la servici despre problemele care se iveau peste zi:"nu ai facut bine ca i-ai aprobat cererea lui X", "daca nu eram eu nu stiu ce ti se intampla" etc Ideea de baza e ca au supravietzuit vreo 20 de ani la aceeasi companie , iar dupa ce mama s-a transferat a devenit tata sef. Complicata situatzie la ai mei, dar asta nu inseamna ca nu exista si cazuri mai fericite
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Andreea spune:
Si ai mei s-au cunoscut la serviciu si au lucrat impreuna si bot in bot vreo 25 de ani, mama la proiectare si tata la investitii, adica unul centra si celaltalt dadea cu capul... ce sa zic, aveau zile cand veneau acasa, mancau si pe urma se retragea fiecare in camera lui, la tv-ul sau cartile lui si se mai revedeau dimineata... Dar asta nu se intampla mereu si bineinteles, mai e si varsta.
Apoi mama s-a mutat in alt sediu si parca s-au mai inviorat.
Si eu urmez traditia lor, m-am maritat cu colegul dar lucram in sedii diferite si asa e chiar dragut, nu ne vedem 24 h din 24 si avem si mai multe in comun.
Parerea mea e ca nu e super-amuzant sa lucrati impreuna si sa fiti impreuna non stop dar nici sa-ti bati capul prea rau nu merita. In plus, timpul le rezolva pe toate, poate ca acum e imposibil sa va schimbati job-urile dar in cativa ani cine stie??
Oricum, nu cred nici pe departe ca e o problema in stare sa puna in pericol relatia.
Andreea.
FLORYNA spune:
...SINGURA PROBLEMA A VOASTRA E CA PRIETENUL TAU(NU AM INTELES DACA E SOT SAU NU)E COLEGU...DACA VA CASATORITI...TOATE FETELE VOR STI CA E LUAT..DACA NU..TERENUL E LIBER..CHIAR DACA AVETI COPIL(DACA COPILUL E CU EL)..SA VA ASTEPTATI SI LA ASA CEVA...SI EU LUREZ CU SOTUL MEU DE 7 ANI..NICI O PROBLEMA...MULTI ZIC CA E BINE SA LUCREZI CU SOTUL SAU SOTIA..SINCERA SA FIU NU AS LUCRA UNDEVA CU PRIETENUL...