Impreuna si la serviciu?

Impreuna si la serviciu? | Autor: bibi

Link direct la acest mesaj

L-am cunoscut pe colegu acum aproape 2 ani.
El cu jobul lui, eu cu al meu.
Dupa 3 luni, amandoi acelasi job in acelasi loc.
Am auzit in perioada respeciva pareri pro si contra. M-am cam speriat de cele contra si am hotarat joburi separate.
Ne separam, raman insarcinata, se naste David, si dupa concediul post, ajungem din nou in acelasi loc.
Intrebarea mea este cum sa facem sa nu ne distrugem relatia si viitorul.
Nu ca am avea probleme acum dar ma gandesc ca ele pot aparea in timp si vreau sa stiu ce e de facut ca sa le evitam.
Sa schimbam ceva acum cu locurile de munca este absolut imposibil.

Astept parerile voastre.
MULTZUMESC!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Adica? Eu n-am inteles care este problema! Explica-mi care sunt parerile contra? Vrei sa spui: acelasi servici = relatie distrusa??!!? Eu lucrez cu sotul meu in aceeasi institutie de 5 ani si nu numai ca este OK dar nici macar nu am avut vreo problema (de nici o natura). Fiecare cu munca lui. De aceea nu inteleg ce vrei sa spui. Detaileaza te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Subscriu la ce a spus furni..
n-am inteles care e de fapt problema..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Fii serioasa, doar nu o sa iti tot schimbi serviciul, numai asa, ca unii zic ca nu e bine sa lucrezi cu sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Si noi lucram impreuna de 2 ani (in acelasi birou) si parca e si mai inchegata familia noastra. Asa ca nu te lua dupa altii, atata timp cat nu va calcati pe bataturi nu are rost sa-ti faci probleme. Daca e sa ai necazuri poti fi la 5 servicii departare ca tot le ai. Stii tu cum se spune in popor "gura lumi-i sloboda".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ce va invidiez!!!
E visul meu sa-l am non-stop alaturi si altii se vaita! Ts, ts, ts!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

si eu am lucrat impreuna cu sotul meu, in birouri separate, si era super, pentru ca ne completam si ne ajutam reciproc ( mai mult el pe mine....)
deci nu au aparut probleme...eu zic ca e mai bina chiar

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

aceeasi dilema o am si eu. sotului meu i s-a facut o oferta super de la mine de la servici si ne gandim daca este bine sau nu sa lucram in aceeasi institutie. pana la urma va veni la interviu sa vedem daca macar iese, si daca da, sper sa fie bine. si noi am mai lucrat impreuna insa atunci nu eram casatoriti si a fost ok

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Nu cred ca este absolut nici o problema. Noua chiar ne-ar place, dar...pana acum n-a fost sa fie. Singura problema care ar putea apare ar fi cea de siguranta materiala, adica lucrand in locuri separate riscul sa pice ambele firme odata si sa ramaneti amanoi fara serviciu e mai mic decat daca lucrati la aceeasi firma. Insa, e o posibiliate infima si daca firma e solida, nu as tine cont de ea. Eu zic ca e minunat sa poti lucra cu sotul in acelasi loc.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

Coleg la serviciu, prieten acasa, iubit in pat, nu neaparat in ordinea asta, dar ce poate fi mai bine.
Gandeste-te Bibi numai cate lucruri aveti in comun.
Pupici!

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

multumesc pentru promptitudine.
Probleme nu sunt si nici nu se preconizeaza sa apara, dar parca poti sa stii.
am vorbit de pareri pro si contra. Cele mai multe au fost contra si daca stau sa fac o statistica ele veneau in marea majoritate de la barbati. De ex. medicul meu gineco, cu care l-am si nascut pe david, spunea ca e cea mai mare greseala. Sotia lui desi statea in acelasi imobil in care avea si cabinetul nu venea niciodata la el la cabinet. cabinetul si jobul lui erau teritoriul lui exclusiv.

Pe de alta parte am avut si exemple pro. chiar verisoara mea, la a doua casatorie, lucreaza impreuna cu sotzul. Au o relatie super. la mai bine de 15 ani de cand se cunosc se poarta de parca s-au cunoscut acum 2 - 3 saptamani. Insa au fost momente in care la serviciu lucrurile nu au mers tocmai bine si au sarit scantei. Cred ca oamenii si in special femeile nu prea pot sa separe prea bine cele doua calitati pe care le au: sotii si colege de serviciu, astfel ca atunci cand sesizezi o greseala profesionala e foarte usor sa o iei cam personal si sa se trezeasca feminista din tine. Si uite asa lucrurile pot sa degenereze.

Pe colegu mai ca-l venerez.
Si acasa si la serviciu e un inger.
Ma ajuta cat poate, de fapt ne ajutam reciproc pentru ca si acasa si la serviciu impartim exact aceleasi atributii.Dar abia am inceput.

Mergi la inceput