--> --> -->

Spitalul Polizu -Cum e la Dr. Poiana?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Eu am nascut in Polizu si m-au "distrat" comentariile moaselor/ asistentelor: plangeau de mila unei paciente a unui sef din Polizu si de pacienta profesorului nu stiu care.. Cand m-au intrebat cu cine nasc si le-am spus cu Magda (Petrache) mi-au spus ca sunt baftoasa.. ca si fata de la rezerva X care naste cu Herghelegiu ( parca asa il cheama ).

Una dintre paciente a fost la un pas de infectie majora post nastere din cauza ca .. domn' doctor mare sef nu a curatat tot ce era de curatat.. si hop infectia. Norocul pacientei cu una din asistentele de la gineco/ obs care si-a riscat serviciul ca s-o duca sa o vada un alt medic.. stiti cum e cu scandalul cand un medic vede pacientul altui medic.. mai ales corectand o eroare!

Astea-s parte din amintirile mele din Polizu...

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

si un nepotel super
http://community.webshots.com/user/lucaandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Buna Gabi!
Ma bucur sa aud ca vei naste cu Dr.ul Poiana. Dupa parerea mea esti pe maini sigure, asa ca mergi linistita.
Nu stiu inca daca voi naste in Romania, este dorinta mea sa nasc unde imi este toata familia alaturi, caci aici il am doar pe sot. Ramane de vazut.
Sanatate si nastere usoara!
Mii de pupicuri<-- Ana 15 saptamani

Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Buna tuturor!
Mai zabovesc inca un minut sa va spun despre cat plateam consultatia la Dr-ul Poiana. Ei bine un an de zile pe muchie m-am chinuit sa tratez o nenorocita de mastita mamara. Am incercat diverse scheme de tratament, de la cele mai ieftine si pana la cele mai scumpe. Si in primele 6 luni fara nici un rezultat. Acei noduli se dublau ori triplau de la o luna la alta cu toate ca urmam cu strictete tratamentul. In final am reusit o rezolvare cu un medicament extrem de scump DANOL(danazol/mastodanatrol) pt care am platit milione de lei in 1998 si asta timp de 6 luni. Desi aveam reteta compensata pt fiecare luna, acesta nu era de gasit si uite cum il cumparam la liber doar din farmacii particulare, ori cu interventii in alte parti si ma ustura zdravan buzunarul.
In tot acest an de zile imi amintesc ca am platit de 2 sau 3 ori consultatia la policlinica, in rest Dr.ul Poiana prefera sa ma cheme la spital unde nu mai plateam nici o taxa, iar daca voiam sa-i platesc ma refuza categoric. Cam atat am avut de spus si fiecare judeca de la caz la caz, mie nu-mi ramane decat sa spun ca pe mine m-a ajutat si niciodata nu mi-a pretins un ban, ba chiar m-a refuzat.
Va sarut pe toti Ana 15 saptamani.

Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Eu am nascut cu Dr Poiana acum un an si jumatate si pot afirma ca m-am simtit o printesa asa de frumos s-a purtat lumea cu mine ca deh aram "pacienta domnului conferentiar". Am stat singura in rezerva cu Raducu al meu si nu am platit nimic. Sotul s-a inteles ca onorariul de 200 euro sa-i plateasca dupa ce nasc in functie de demersul nasterii. Toata sarcina el mi-a urmarit-o cu doar doua echo facute. Eu de fapt am facut trei(a treia la "Olimp Medical") caci vroiam sa stiu sexul lui bb si sa ma conving ca e totul ok.
De multe ori ma chema pentru control la spital si chestia asta ma speria mult caci nu vroiam sa culeg vreo boala, raceala de pe acolo si pe deasupra mai tot timpul asteptam cu orele sa vina sa ma consulte. Eu preferam sa merg la cabinetul lui particular de la AMC unde plateam consultatia 350.000 lei. Acum si-a deschis cabinet pe Andrei Muresanu. Nu mai stiu cat costa consultatia.
Per total e un om de milioane(nu ma refer la cati bani are). A avut grija de mine si inainte de sarcina cand faceam des infectii urinare si scapam frumos cu tratamentele pe care mi le dadea.

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput