din nou singura...
Raspunsuri - Pagina 2
alesandra spune:
Nu dispera !!! e atat de frumos s-o iei de la capat !!! Gandeste-te la emotiile de la inceputul unei relatii !!!
Iar daca-ti este greu acum e normal...dar nu pentru ca-l iubesti ( pentru ca nu poti iubi un barbat ca cel pe care l-ai descris ) ci pentru ca asa erai obisnuita ... sa fi cu el...dar asta o sa treaca repede !!! si-ai sa vezi ce-o sa mai razi cand o sa-ti aduci aminte de zilele acestea!
bebetica spune:
In linii marii si eu sunt in aceeasi situatie ca tine numai ca:
ne-am castorit acum 6 ani; avem un copil de 1,3 ani; iar acum 4 luni m-a parasit - adica a divortat; am ramas singura sa-mi cresc copilul; el a uitat devinitIv de noi doi cu toate ca sta la "mama" distanta de cel mult 2 blocuri.
Tot ca la tine a fost : alaturi de mine si-a schimbat modul de a trai in societate, si-a schimbat modul de a se imbraca etc., etc. .......... in prezent s-a reintors la vechile obiceiuri, se imbraca nasol, este neingrijit si ........
Tu mai ai sanse sa te redresezi, nu face ca mine, starea prin care trec nu cred ca ti-ar place sa o afli asa ca UITA SI SCHIMBA DIRECTIA .....
SUCCESE NEBANUITE SI MULT NOROC
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598
tlaura spune:
quote:
Originally posted by Alecsia
Numai gandul ca iar trebuie sa o iau de la capat ma ingrozeste.Abia asteptam sa devin si eu mamica, sa ma alatur voua.
Ai rabdare, va veni si persoana sortita tie. Cred ca toate am trecut prin situatii similare, unele s-au casatorit cu ei, si bineinteles ca nu o duc bine, altele au avut curajul sa-si vada de drum, iar acum sunt casatorite cu oameni pe care ii merita, intr-adevar.
Esti tanara, nu dispera, ce acum ti se pare o nenorocire, vei vedea peste un timp, ca de fapt a fost un noroc ca nu ai ramas cu respectivul. Cat despre luatul de la capat... adu-ti aminte ce frumoase sunt inceputurile: prima privire,prima atingere,
primul sarut,etc. Mie intotdeauna mi-au placut inceputurile! O sa le duci dorul, asa ca traieste-ti clipa si viata, nu regreta trecutul!
Capul sus, si mergi inainte! Si nu uita: noi suntem aici!
Laura, mama lui Andrei
Alecsia spune:
Aaaa pai nu v-am zis cum a fost de Craciun.Eu am umblat disperata dupa cadou, si el imi spune ca mosu' nu vine atunci(adica pe 24 cand era normal) ci abia peste vreo 4-5 zile.Nimic nou, i-am si spus , ca ma asteptam , si ca mosu vine o singura data , pe 24 , nu cand vrea el.Ma rog , s-a simtit si a cumparat el ceva acolo, incomparabil cu telefonul Nokia pe care l-a primit pe ochi frumosi prietenul lui.Nu era nou , dar era chiar dragut.Il primise de la alt prieten care ii datora niste bani.Si pe motiv ca " era de fata" si nu i-a placut , s-a gandit sa-l recompenseze pe prietenul lui, ca l-a ajutat mereu la treburi.Il ajuta nu zic nu , dar cred ca a primit mult mai mult, si eu nu stiu, ca nu-mi mai zice nimic.
Porumbita spune:
Parca vorbeti de relatia mea cu ex-ul, care a durat 6 ani...
Tare greu mi-a fost sa ma rup, am plans luni de zile desi eu alesesm asa...
Dar acum ii multumesc lui D-zeu pt ca mi- dat atunci curaj sa zic "gata".
Stiu ca par doar vorbe stereotipe, dar o sa treaca durerea...si o sa gasesti pe cineva care sa iti merite dragostea si sa o aprecieze...poti fii sigura de asta...
lily spune:
Buna Alecsia ,
Cel mai bun lucru e sa deschizi ochii, desi dragostea e oarba ! cit timp ti-a luat sa vezi cum "evolueaza" lucrurile ?
Daca nu ai un serviciu,nu ai o facultate - nici o diploma, stai cu parintii tai, nici-o problema ! nu ne-am nascut invatati, nu sintem obligatoriu mai destepti cu diploma in buzunar...au atitia un petic de hirtie, dar putini isi fac meseria si inca sa o faca de drag ! nici eu nu mi-am incheiat studiile,am stat cu ai mei, ani buni am cautat de lucru... am capatat experienta de a umbla, intreba, incerca, persevera!
Ce te opreste pe tine acum sa incepi sa cauti ceva de lucru ?
Poate asa prietenul tau atunci isi va da seama ca esti valoroasa si te va cauta !
Oamenii se schimba, chiar daca nu recunosc... schimba-te si tu, schimba stilul tau putin cite putin si vei avea succes !!!
cu drag,
Lili
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"
Lili
liris spune:
Alecsia nu ai fost toata tineretea cu el!
Tineretea ta de abia acum incepe ! ce mi-ar place sa am virsta ta inca o data!!!
Are balta pesti nu mai plinge dupa el !!!
acina spune:
quote:
Originally posted by Alecsia
Imi este asa greu.Toata tineretea mea a fost alaturi de el.
Buna Alecsia,
Nu stii cate si ce prierzi daca te razgandesti si mai
ramai langa el.Scoate-ti ideile astea din cap.
Vei vedea ce libera te vei simti cand vei fi cu adevarat singura.
Ai doar 24 de ani .
Pupici
Acina
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by lily
Buna Alecsia ,
Cel mai bun lucru e sa deschizi ochii, desi dragostea e oarba ! cit timp ti-a luat sa vezi cum "evolueaza" lucrurile ?
Daca nu ai un serviciu,nu ai o facultate - nici o diploma, stai cu parintii tai, nici-o problema ! nu ne-am nascut invatati, nu sintem obligatoriu mai destepti cu diploma in buzunar...au atitia un petic de hirtie, dar putini isi fac meseria si inca sa o faca de drag ! nici eu nu mi-am incheiat studiile,am stat cu ai mei, ani buni am cautat de lucru... am capatat experienta de a umbla, intreba, incerca, persevera!
Ce te opreste pe tine acum sa incepi sa cauti ceva de lucru ?
Poate asa prietenul tau atunci isi va da seama ca esti valoroasa si te va cauta !
Oamenii se schimba, chiar daca nu recunosc... schimba-te si tu, schimba stilul tau putin cite putin si vei avea succes !!!
cu drag,
Lili
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"
Lili
Draga Lili, poate ca nu ai inteles ceea ce am scris eu .Despre ce schimbare vorbesti tu? Ce ar trebui sa fac eu? Am serviciu de cand am terminat facultatea , unul chiar bun, acum termin si masterul,am sanse sa capat un job si mai bun in Bucuresti si , da, mai locuiesc cu parintii, dar asta nu o vad ca pe ceva rau(mai ales ca sint plecata mai toata ziua).Problema era el, care a terminat facultatea la insistentele mele la 26 ani, acum are 27 si tot nu are serviciu.Si problema mare e ca NU CAUTA.Si sta cu parintii, care il intretin, si nu-l invata ce e greul.
Daca el ca barbat la varsta lui, varsta la care altii sint casatoriti cu copii, nu da un exemplu, eu oare ce ar trebui sa mai schimb, ce exemplu sa-i dau?
Mihaela
Aliada spune:
Apai mai fata mea,esti in plina tinerete si nu merita sa o risipesti pe cineva care nu te apreciaza pentru ceea ce esti si mai ales care a renuntat asa de usor la tine.Lasa timpul sa treaca si sa-ti stearga suferinta.Intr-o lume plina de barbati...ai de unde alege pe cineva care merita!
Mult noroc!