din nou singura...

din nou singura... | Autor: Alecsia

Link direct la acest mesaj

Dupa o relatie de aproape 5 ani, sint din nou singura.Cand l-am intalnit nu era deloc barbatul visurilor mele.Avea un suflet bun, era saritor si atent.M-am gandit ca merita sa fiu cu el.Incet incet s-a schimbat .S-a inscris la facultate,si-a schimbat garderoba, trecand de la treining si haine sport la costume si camasi scumpe, a renuntat la prietenii de cartier,la noptile petrecute cu ei prin discoteci.Petreceam mult timp,desi nu locuiam impreuna, si eram de nedespartit.Ne-am facut planuri de casatorie, ne-am si gandit la bebelusi.Insa nici pina astazi, iata dupa 5 ani, asta nu s-a intamplat.Desi acum a terminat si facultatea, arata total altfel, imi dau seama ca doar hainele s-au schimbat.A revenit mai nou la vechiul prieten cu care isi petrecea timpul inainte sa ne cunoastem.Petrece mai mult timp cu el, nu mai are timp pentru noi.Incepe sa ma minta usor usor, ascunzandu-mi lucruri marunte.Mai nou nu mai trebuie sa ma intereseze afacerile lui, ca doar asa l-a invatat prietenul lui, a revenit la vechile glume proaste pe care le invatase tot de la prietenul lui, au inceput sa glumeasca impreuna pe seama mea, si ceea ce ma deranjeaza cel mai mult e ca ii spune tot in ceea ce ne priveste: cand ne certam , de ce , ce facem, unde mergem...TOT .Si prietenul face glume pe seama asta si ma enervez la culme.Vine peste noi la cumparaturi , sau unde sintem , si brusc se schimba tot programul.Lui ii cere parea ,sfatul si nu mie.Cu el merge la cumparaturi, cu el maninca ,iar daca vreau sa ne vedem , n-am decat sa merg la el ,in apartamentul lui inchiriat, unde fireste ca e si prietenul lui.
De curand i-am spus ca nu mai vreau sa fim impreuna si nu a zis nimic.I-am reprosat ca prietenul lui mi-a luat locul si mi-a spus ca sint descreierata, ca sint cea mai rea, ca sint chiar egoista.M-a sunat peste vreo doua zile si m-a intrebat daca mi-a trecut si sa uitam totul.Am luat foc.Asa se obisnuise, sa-mi treaca, numai ca de data asta nu-mi mai trece.
Am avut momente cand nu am fost suficient de puternica si am gresit.Am vrut sa-i mai fac o vizita la apartamentul pe care il are inchiriat(dar nu locuieste acolo).Stie ca nu as veni daca ar fi si prietenul acolo.Dar el stiti ce a zis?"Pai nu sint singur, este prietenul cu prietena lui", ca si cum , stii , pentru tine chiar nu este loc.Nu ma mai suna , decat foarte foarte rar,intra pe messenger dar nu spune nici buna ziua , desi vede ca eu sint online.
Concluzia dupa toata povestea asta e una singura.....am ramas singura.M-a durut enorm ca nu a facut nimic , ca nu i-a pasat ca sint suparata, ca ii reprosez ceva.L-a preferat pe prietenul lui, in locul meu, cea pe care o vrea de sotie( poate peste 100 de ani, ca eu chiar m-am saturat sa astept).M-am retras usor usor, imi dau seama ca degeaba am incercat sa-l schimb, mare greseala am facut.A ramas acelasi copil desi are 27 ani, care sta tot cu parintii, care nu are serviciu, si nici nu se vede angajat( o alta discutie veche de vreo 5 ani).M-am saturat sa ma duca cu vorba ,nu mai am rabdare.
Numai ca sint foarte trista , suparata ca nu a avut taria sa-mi spuna sa-mi vad de viata mea, daca stie ca nu sint eu cea linga care vrea sa traiasca. Si mai sint suparata ca m-am dat mareata si nu mi-am ascultat niciodata mama, care nu ne-a vazut niciodata impreuna.
Cred ca trec printr-un moment de slabiciune , pentru ca la cei 24 ani ai mei ,am toata viata inainte.

Credeti ca exagerez eu, ca sint prea posesiva?

Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Nu exagerezi deloc. Uita-l! Nu merita sa-ti petreci viata langa un asemenea om. E clar ca o perioada vei suferi, pentru ca dupa cum se vede ai investit mult in relatia asta, dar mai bine asa decat sa suferi o viata intreaga. Si la urma urmei nu ai decat 24 de ani, capul sus ca ai toata viata inainte si sunt sigura ca-l vei gasi pe acela care va fi asa dupa cum e inima si sufletul tau.

Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

alecsia, tare rau imi pare... nu cred ca el nu te mai vrea in viata lui, ci pur si simplu se comporta copilareste.. acel prieten, momentan este jucaria mai veche pe care o iubea cindva. acum a redescoperit o. nu cred sa tina mult aceasta "iubire", la un moment dat poate va realiza "schimbul" facut

nu stiu daca insa tu vei avea atita rabdare, caci bine zis la cei 24 de ani ai tai ai atita viata inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Banuiesc, este tare greu sa lasi in urma 5 ani, dar eu spun ca ai facut bine ca te-ai retras.Uita-l si vezi-ti de viata ta, la virsta asta se pot atinge stelele cu mina!
Mult curaj si noroc!

doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ai facut cea mai buna alegere sa te desparti de el, la 24 de ani esti mult mai matura decat e el la 27... scuza-ma, dar e de neconceput ca la varsta lui sa nu lucreze si nici sa se gandeasca sa se angajeze undeva! Din cele povestite de tine rezulta clar ca nu ia lucrurile in serios, nu isi asuma nici o raspundere si pe deasupra mai este si sub influenta proasta a prietenului. Cred ca simti un gust amar dupa ce-ai iesit din relatia asta, dar lasa trecutul in urma, n-a fost vina ta ca n-a mers, pur si simplu el nu era barbatul potrivit, nu te merita! Unii oameni pur si simplu nu se schimba, n-ai ce sa faci!
Priveste cu incredere in viitor si nu se poate sa nu-l intalnesti pe barbatul visurilor tale.. Iti urez fericire si mult noroc!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Imi este asa greu.Toata tineretea mea a fost alaturi de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Alecsia, sunt convinsa ca este greu, dar mai bine ca ai luat aceasta decizie, cand nu este prea tarziu, pentru tine...pentru voi.
Suferi probabil, dar o sa treaca, toate trec...nu??? Si cand o sa privesti in urma, o sa observi ca nu ai avut pt cine sa suferi si ca acel om , poate nu te-a meritat.
Fii optimista, ai o viata inainte, esti tanara si cu mai multa experienta dupa o astfel de relatie.
Ca sa treci mai repede peste acest episod, nu e indicat sa fii prea mult timp singura.... "copilareste" putin alaturi de prietenele tale, distreaza-te, plimba-te, mergi la cinematograf, odihneste-te.
Si crede-ma, ALESUL tau o sa vina la momentul potrivit. Nimic nu este intamplator pe lumea asta, nici chiar despartirea voastra.
Si ca sa inchei tot cu un proverb romanesc, as spune :" Tot raul spre bine".
Ai grija de tine si fii tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Alecsia, draga mea,

plangi, descarca-te, gandeste-te ca oricui i-ar fi la fel de greu in locul tau, dar uita-l...esti tanara ai doar 24 de ani, de-abia de-acum iti incepi viatza si tu vrei sa ti-o distrugi langa el...scuza-ma dar e de neconceput ca la 27 de ani un barbat sa nu munceasca, sa astepte tot de la ai lui...si in definitiv, asta este barbatul pe care-l vrei sa aiba grija de copii tai, eu nu cred...daca pentru el a contat mai mult "prietenia"cu acel baiat decat relatia voastra, asta nu-ti spune nimic?

Ai curaj si fi puternica si o sa vezi ca perioada asta o sa treaca si o sa apara iarasi "soarele"si pe stardutza ta, fetele de aici toatae sunt alaturi de tine.

Numai bine si lupta, Lena lui Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuc spune:

quote:
Originally posted by Alecsia

Imi este asa greu.Toata tineretea mea a fost alaturi de el.

Eu cred ca acum poti lua hotararea sa nu-ti pierzi tineretea langa el. Stii cata tinerete mai ai in fata? O gramada...

Manuela si bb Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Numai gandul ca iar trebuie sa o iau de la capat ma ingrozeste.Abia asteptam sa devin si eu mamica, sa ma alatur voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Te cred ca iti este greu sa o ei de la capat dar asa cum au scris si celelalte fete esti tanara si asta conteaza foarte mult,asa ca capul sus si noi sintem alaturi de tine nu esti singura.Nu trebuie sa ai un bebe ca sa fi in rind cu noi,aici esti oricum binevenitaai vazut ce familie mare sintem la .Numai bine iti doresc si bucurate de viata.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput