Greutatea ideala la inaltzimea XXX
Raspunsuri - Pagina 3
Freia spune:
Monicutza & Gabriela ... am un bebe acasica ... azi face 5 luni. Dar oricata paine as manca si am ajuns sa ciugulesc toata ziua toate porcariile posibile (chips, strudele etc) poate, poate pun ceva pe mine. Nu se agata nici macar 100 de grame. Dupa ce m nascut am inceput sa slabesc infiorator. Partea cea mai direroasa e ca slabesc in continuare cu toata painea si dulceturile ingerate.
nu fac nimic special, ci pur si simplu slabesc. in ritmul asta nici hainele din liceu nu imi mai vor fi bune (asta port acum
)
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
monicuta spune:
Freia, serios vorbind, daca nu exista motive serioase sa te ingrijorezi (stress, tiroida etc) nu vad de ce ai face- o. Nici mancarea "porcariilor" nu cred ca e o solutie BUNA pentru ingrasat sau pentru orice altceva. Poate bebe te solicita prea mult. Poate esti necajita sau iti faci probleme usor. Eu cand sunt suparata, slabesc, desi mananc. Cat despre greutatea din liceu, eu m- am simtit cel mai bine cu cea din clasa a 7- a, pe care in gen. am mentinut- o (48-50kg) , si spre care tind acum. La 1.60 nu e nici mult, nici putin. Cum a spus cineva mai sus, felul cum aratam, gras sau slab, depinde de constructie. Nu stiu cat de grele am oasele, dar eu sunt subtire in talie, cu bazinul mic, genul fara burta, dar picioare groase. Imbracata par subtire, chiar si acum, la 55kg, dar in costum de baie se vede ca sunt durdulie. Tu scriai odata ca esti vegetariana? Nu cred ca asta e motivul pentru care slabesti, oricum. Poate, chiar daca deosebita de majoritate, e o reactie a organismului tau la noua postura, cea de mamica.
La Multe Luni si Ani lui bebe!M
monicuta spune:
Freia, m- ai facut curioasa. Am vazut poze cu tine. Parerea mea e ca arati superb, parca ai 17 ani. Bebe e grasut. Stiu ca suna cam putin55-1.82, dar esti si f. tanara-25. Fa ce stii ca trebuie sa faci, papa buna, exercitii, atitudine pozitiva! Daca te mentii, e ok, daca se mentine ritmul de slabire, fa si tu niste analize. Te pup, M.
Gabbriela spune:
Freia... hmmmm... am vazut shi eu pozele acuma shi din poze reiese ca aretzi bine ... daca nu slabesti incontinuare si te mentzi acolo totul este ok dar daca mai slabesti mult mergi la analize ca poate ai ceva, doamne fereste de ceva rau pe toata lumea.
Shi eu am 55 kg shi ashi vrea sa ajung pe la 50 - 51 kg, inaltzimea este 1,62 m.
Vezi tu uni oameni au oase grele si trag la cantar, altzi au sunculite iar altzi sunt numai bine... totzi zic ca acuma sunt bine dar eu ma simnt un pic plinutza cu atata mancare de craciun cat am bagat in mine.
In legatura cu acele masuratot cu cat sunt mai joase sunt mai aproape de adevar (exemplu o femeie intre 19 shi 24 ideal ar fi intre 19 shi 20 punctajul). Daca da mai mult nu inseamna ca este grasa... dar nic ideala... este doar ok.
Gabbriela & Julian 
Mickyyy spune:
Eu cred totusi ca nu e vorba de greutate ideala, pentru ca eu m-am ingrasat mai mult de 15 kg pana acum, arat ca o balena ucigasa, dar conform calculelor inca sunt slaba (ce-i drept, la limita superioara, dar tot slaba se cheama
). Normal ca-mi gadila orgoliul tabelul asta, dar oglinda ma readuce cu picioarele pe pamant!
Mickyyy
31 saptamani
mobriq spune:
Cum spuneam si la thread-ul precedent pe aceasta tema, conteaza f mult daca Kg vin din tesut adipos sau din muschi, plus ca e importantanta si constitutia fiecaruia. Grasimea ocupa mult mai mult spatiu decat muschiuletzul
.
Eu am reusit sa-mi reduc BMI-ul de la 32 la 24 (intr-un an de zile), adica de la obezica la om normal, dupa tabelul lor, si aratam binishor la un BMI de 24, in conditiile in care facusem si mult sport. Acum 24 sigur vi se pare mult, dar eu ma simteam f bine si sper sa ajung inapoi cat mai curand dupa ce vine BB.
Delidana spune:
Nu te necaji Dana, ca sint si eu pe aici si iti tin de urit, chiar ma intrebam cum de fetele care posteaza sint toate "una si una". Acum m-am mai linistit ca nu sint singura. Las' ca scapam noi de ele (kg)!
Danza spune:
la mine iese 21.13, dar tot tre' sa mai dau jos ceva ca sa ma simt bine
Cu drag,
Dana, mamica lui
Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250
http://www.yamafoto.com/?ref=6599