Greutatea ideala la inaltzimea XXX
Raspunsuri - Pagina 2
Nikita73 spune:
Eu stiam ca asemenea tabele sint mai mult de orientare...N-are cum sa se potriveasca la toata lumea, umii sint mai ososi, altii au bazinul mai lat sau mai ingust, sinii foarte mari sau foarte mici...greutatea ideala variaza depinde de persoana si unora le sta mai bine slabi si altora mai plinuti.
Lasati fetelor tabelele, uita-ti-va in oglinda daca aratati bine sau nu, iar proportiile sint cele mai importante...![]()
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by Freia
wow.... la 25 ani cu o inaltime de 1.82 cm si o greutate de 55 kg, mi-a iesit un 16.60 punctaj... sunt "slaba"...
aveti solutii de ingrasare pt mine? ca mancarea nu prinde
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
Parerea mea este ca esti cam slabutza la 55 kg cu o inaltzime de 1.82 shiai shi 25 de ani. Ai ceva bb acasa? Odata cu bb vine si grasimea :), eu eram la 1, 62 cu 42 kg inainte de sarcina iar dupa un an ce am nascut am 55 kg. Am mai slabit de la nastere incoace facand abdomene si uitanduma mai atent la cantitatea de mancare care o bag in burta. Doctorul meu a zis ca nu trebuie sa mancam dac anu nu este foamne, iar cand ne este foame sa nu mancam niciodata pana ne saturam, sa mai lasam loc pentru inca 2 -3 bucaturi. Si sa fac exercitzi timp de 15 min in fiecare zi iar dupa exercitzi timp de o ora s anu beau shi sa nu mananc nimic. A dat rezultate foarte bune.
Ca sa te ingrashi imi aduc aminte ca odata inainte cu vreo 3 ani de sarcina am avut shi eu 52 kg... si le-am facut cam asa: mancam pana nu mai puteam toata ziua bunaziua, in special multa paine. Mancam inainte de a face exercitzi si imediat dupa ce le terminam mancam iara si in 6 luni m-am ingrasat aproape 10 kg.
PS: Am uitat sa imi pun shi eu punctajul meu; 21,33... sunt multzumita... dar un pic muschi la burta vreau sa ii mai pun la lucru.
Gabbriela & Julian
camelia-daniela spune:
Gabriela,
stiam si eu de asta...se numeste Body Mass Index ( BMI ) si vine de la americani...hehehe...am invätat la scoalä!!!![]()
Eu am 21,93...![]()
Eu stiu cä la 19 este greutatea idealä la femei...si de la 19-24 este greutatea normalä. Eu prefer sä fiu normalä, ca sä aibä omu´pe ce pune mina!!! ![]()
![]()
![]()
Cami.
Gabbriela spune:
Ai dreptate Camelia-daniela asa se numeste (BMI) shi de la americani provine :).
Gabbriela & Julian 
Camelia spune:
La mine iese 20,7. Pare ok dar pt mine nu e! 
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
acina spune:
20,9 dar parca ar trebui sa mai slabesc un pic
Vreo 3 kg.
Ce sa fac.Toane de femeie.
Acina