Nu mai inteleg nimic. Pana acum se calcula la 85% din salariu. Acum a intrat in vigoare legea 577/22 dec 2003,cu 6 milioane. Dar mai bine sa va dau amanunte despre mine, cu rugamintea sa-mi spuneti daca voi beneficia si eu de aceasta suma (6 mil). In aprilie 2003 am fost angajata 3 luni cu carte de munca (nu stiu daca conteaza, dar din motive de sanatate am stat 2 in concediu medical, in a doua luna neplatit). Mi-am dat demisia la 1 iulie. M-am reangajat cu carte de munca pe 6 august.Pana acum am mai beneficiat de 3 saptamani CM platit (pentru o operatie). Sunt in luna a 3-a, si sper ca totul sa se desfasoare normal.Daca intru in prenatal la 1 iunie, ce drepturi banesti voi avea? Va multumesc anticipat, Monica
Si inca o nedumerire. Cotizarea se realizeaza (ma refer la cele 10 luni din ultimile 12)si in perioada concediului prenatal?
Nu facem asa. Esti in luna a III-a si suntem in ianuarie. Deci luna probabila a nasterii a fi iulie 2004. Daca in intervalul august 2003-iulie 2004 ai lucrat cel putin 10 luni totul este OK. Daca nu e o problema. Daca in acest interval ai concediu medical este OK dar daca ai perioade intrerupte de tot (demisii si altele) e o problema. Deci cum stai cu intervalul august 2003-iulie 2004?
Marius (www.desprecopii.com)
De pe 6 august cand m-am angajat cu carte de munca, am continuitate si "sanse" de concediere nu sunt.
Multumesc mult de tot pentru raspuns.
Pentru mine ar fi o veste buna cele 6 mil, caci salariul pe care il iau acum este de 2,4 mil.
Multumesc. Oricum, cand afli ceva sigur (85% din salariu sau din salariul mediu pe economie adica aprox. 6 mil.)spune-mi si mie.
Monica
quote:
Originally posted by monicapredescu
Multumesc. Oricum, cand afli ceva sigur (85% din salariu sau din salariul mediu pe economie adica aprox. 6 mil.)spune-mi si mie.
Monica
quote:
vezi raspunsul meu: http://www.reclama mascata//avertizare/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19917