cat timp sterilizam biberoanele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

se recomanda sterilizarea biberoanelor pana la cel putin 6 luni. eu le-am, fiert zilnic pana la 6 luni, si apoi la cateva zile- o saptamana, pana la vreun an, un an si ceva. oricum, am observat ca, indiferent cat de bine le-as spala, uneori persista un miros cam neplacut- care dispare prin fierbere. deci cred ca e utila si necesara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_gia spune:

Alex are 7 luni si jumatate si continui sa fierb biberoanele dupa fiecare utilizare.Nu e prea placut, dar atita timp cind va bea lapte cu biberonul le voi fierbe.Asa cred ca e mai bine.Am lasat-o in schimb mai moale cu spalatul jucariilor.Mereu cad pe jos si îmi e imposibil sa la spal mereu.
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Eu le-am sterilizat atata timp cat a baut din biberon, adica trei ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

nici eu nu mai sterilizez.trebuie sa se invete copilul cu de toate!nu vreau sa fie o fandosita!

le spal bine cu peria speciala si cu detergent de vase,le clatesc cu apa fierbinte-curge la robinet-si gata!le fac o sterilizare cam o data pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Noi sterilizam biberoane si suzete in sterilizatorul pentru microunde. E simplu si eficient. Daca tot il avem cred ca o sa continuam procesul a la long.

Moka si Mokutza (11 sapt)

Mergi la inceput