Intrucat baietii sunt ocupati pana peste cap cu probleme legislative am sa ma bagat eu putin in bucataria lor si o sa va rog sa terminati discutia asta inutila la sectiunea legislativa.
Puteti deschide un subiect de genul asta pe generale daca puteti pastra discutia relativ calma, fara jigniri.
Nu inteleg cum de intr-o saptamana cat am lipsit se poate ajunge a asa ceva. Marina multumesc pentru spijin. Pentru cei care participa la acest forum va invit sa recititi cu atentie prevederile regulamentului la care ati subscris in momentul inscrierii. Pana una alta rolul acestei sectiuni este de informare cu caracter legislativ si va asigur ca sustinerea unei astfel de sectiuni nu este deloc facila. Nu este importanta discutia neprincipiala dintre noi ci gasirea unor informatii cat mai precise cat mai aproape de realitate care sa ajute pe cei ce au nevoie. Si sunt destule astfel de persoane. Pentru paragrafele taiate va mentionez ca au depasit atat cadrul acestei sectiuni cat si prevederile regulamentului de utilizare a acestui forum. Pun pe seama scaparilor personale aceste raspunsuri dar pe viitor va invit sa va controlati atitudinea.
Acest subiect este inchis. Se poate redeschide dar doar pe tematica propusa.
Marius (www.desprecopii.com)