MAT. ELENA DOAMNA-IASI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Anna Maria as dori sa citesti aici:
http://www.ziaruldeiasi.ro/local/iasi/01.ro.html

irina, mama lui Alex
http://community.webshots.com/user/orzuirina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Mersi mult de articol!Pina la urma tot la Cuza-Voda am sa merg,deja mi-am facut programare la un dr.de acolo.
Irina,imi place "incapatinarea"ta de a ma covinge ca nu e bine la Elena-Doamna,stii tu ce stii!Si eu chiar vreau sa ma asiste medicul la care ma duc,pt. nici nu se stie ce se poate intimpla,iar daca e cineva cu mult mai multa experienta decit o moasa...

Teodoreiin 10 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Anna Maria iti doresc numai bine si sanatae si sa ne tii la curent cu sarcina. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

http://www.evz.ro/investigatii/?news_id=143289 (aici gasiti tot articolul)
"Autoritatile medicale iesene au inceput verificarile in cazul unei tinere care a murit la doar 24 de ore dupa ce a fost externata din Maternitatea “Elena Doamna” din Iasi. Mirabela Capatina (22 de ani) a nascut pe 5 ianuarie, prin cezariana, iar trei zile mai tirziu a fost externata pentru ca se simtea bine. Dar, in noaptea de 8 spre 9 ianuarie, i s-a facut rau si a murit la scurt timp dupa ce a fost adusa din nou la spital.
(...) medicii afirma ca nu au nici o vina, pacienta suferind o embolie cerebrala, care poate aparea uneori la femeile care nasc prin cezariana, din cauza dezechilibrelor care intervin in organism. “

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by papadie

http://www.evz.ro/investigatii/?news_id=143289 (aici gasiti tot articolul)
"Autoritatile medicale iesene au inceput verificarile in cazul unei tinere care a murit la doar 24 de ore dupa ce a fost externata din Maternitatea “Elena Doamna” din Iasi. Mirabela Capatina (22 de ani) a nascut pe 5 ianuarie, prin cezariana, iar trei zile mai tirziu a fost externata pentru ca se simtea bine. Dar, in noaptea de 8 spre 9 ianuarie, i s-a facut rau si a murit la scurt timp dupa ce a fost adusa din nou la spital.
(...) medicii afirma ca nu au nici o vina, pacienta suferind o embolie cerebrala, care poate aparea uneori la femeile care nasc prin cezariana, din cauza dezechilibrelor care intervin in organism. “

Pai dupa o cezariana mama nu trebuie sa stea cam o saptamana in maternitate??? Nu e asa si in Romania, ca doar e aceeasi operatie?! Doar daca nasti natural poti pleca acasa dupa trei-patru zile (cazul meu), dar daca faci cezariana trebuie sa mai ramai ceva timp sub observatie, sa porti ciorapi anti-tromboza, etc. Medicii sunt vinovati ca au externat-o... si au lasat un copil de cateva zile fara mama! E revoltator!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu am nascut de ambele dati la Cuza Voda. Am nascut natural, medicul meu m-a asistat la nastere si in general am fost multumita si totul a fost ok. E drept ca aici stau mamicile cu BB-ii in salon, dar asta vara, fiind in vizita la o proaspata mamica care tocmai nascuse la Elena Doamana, am vazut ca au si ei saloane unde stau mamici cu BB-ii mici si zau ca aratau tare bine. Tocmai fusesera renovate, aveau gresie pe jos, mobilier nou si in rezerve stateau una, maxim doua mamici cu copilasi. E drept ca din nefericire a plecat cu un stafilococ si dupa aceea a stat vreo doua saptamani in spitalul de copii si ce spaima a mai tras...Oricum acum sunt bine.
Depinde cumva si de noroc si de doctor si de...multe altele.
Sanatate multa si nastere usoara,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MALUBA spune:

buna fetelor!!!
si eu sunt de acord cu faptul ca ar trebui sa te razgandesti in privinta maternitatii elena doamna, desi acum 24 ani ma nasteam acolo...dar s-au schimbat multe...
prietena mea cea mai buna (care acum are o fetita de toata frumusetea in italia) era sa-si piarda viata in aceasta maternitate.nu vreau sa povestesc acum da crede-ne pe cuvant .
cat despre Cuza Voda , eu nu pot sa-ti spun decat ca in afara catorva asistente (f. putine), restul sunt cat se poate de dragute.
eu am facut practica vreun an de zile in acest spital.
si voi naste pe 1 martie (cezariana)cu doctorita HOLICOV MONICA , o tipa super faina, calda, prietenoasa si care vb cu tine ca de la femeie la femeie, de la mama la mama. e tanara , are un baietel de vreo 3-4 ani asa ca stie prin ce treci in toata perioada sarcinii.
in privinta doctorilor : daca sunt si "profesori" nu inseamna neaparat ca sunt mai buni , ci doar mai ocupati.
ai grija de tine si bb si o sarcina cat mai usoara!!
in 35 sapt.

pupici pt bebici,mamici si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Ai dreptate draga Maluba,dr Holicov e super draguta!!Si eu am nascut cu ea desi sint pacienta dr Onofriescu,ea era de garda in noaptea in care am nascut si s-a purtat f frumos cu mine.
Sarcina usoara in continuare si o refacere rapida dupa!!
Gabi si bb Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Si eu cica tot la maternitatea Elena Doamna m-am nascut si mama imi povestea cu oroare de aceasta maternitate. Parerile sunt impartzite:am auzit persoana care s-au simtzit bine acolo si amice de-ale mele care spun ca au trait un film de groaza. Totusi , ca parere personala, cred ca maternitatea Cuza Voda e o alegere mai buna. Una dintre fostele mele colege de liceu e medic rezident acolo si am auzit numai lucruri bune. Eu am fost de vreo cateva ori pt ca fosta mea doctoritza avea cabinetul de contraceptie acolo si era destul de avantajos sa imi cumpar anticonceptionalele de acolo decat de la farmacie(erau la aproape 1/3 de pret). Mi s-a parut destul de curatzel . Bafta si nastere usoara tuturor gravidutzelor!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Da,fetelor,tot la Cuza-Voda e mai bine,dupa ce ca s-a scris ca se vor face si ceva renovari...sper ca pina in vara sa se schimbe citusi de putin.Acum merg si la o dr. de acolo de care sunt super multumita si sper ca de data asta sa fie mai bine.
Stiti,cine citeste poate zice ca fac prea mult caz pe tema asta,dar sincer nu ma asteptam deloc,doar de aceea m-am dus si la un dr. respectat in spital(inca ma mai gindeam ca poate am sa scap si de atit dorita spaga????)dar nu a fost nici pe departe de cum gindeam eu,asa ca in concluzie trebuie sa ai un medic care te sustine,te informeaza,si te multumeste.Cam atit!

http://community.webshots.com/user/annamariis

Teodoreiin 13 sapt.

Mergi la inceput