cum au reactionat ai vostri la bolile copilariei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cici spune:

teoretic, medicul meu de familie e bun(de fapt e o ea)
nu m-a dezamagit niciodata a dat diagnostice mai bune si mai corecte decit alti medici si la alti pacienti
acuma stiu si eu ca nimic nu e batut in cuie.
dar , o iau de la capat cu simptomele fetitei mele:
a facut 3 nopti la rind febra mare 39-40
ziua era alta vesela minca ,ridea ,se juca. in rest nimic nu o supara nu tusea, nu-i curgea nasucul, nu raguseala .
fiind diagnosticata cu rosu in git((putin) si febra virala incep sa-i dau ospamox seara la ora 20 dimineata la 4 si la ora 12.
spre seara face scaune moi, ce mai ,diaree.cum citesc prospectele de 2 ori intotdeauna ii opresc tratamentul cu ospamox . intre timp starea ei generala se inrautateste(nervi,nu papa etc)a doua zi la fel iar spre seara incep sa-i apara puncte rosii pe dupa urechi git si apoi pe burtica si spate.asta a fost duminica.nu mai face febra dar e foarte agitata si nervoasa.luni la fel
marti -a venit medicul- nu mai are rosu in git, in gurita e curata, pe burtica si pe spate abia se vad urme de puncte rosii.dar sunt ceva pe picioruse ,iar ganglionii din spatele cefei sunt umflati .in schimb de ieri ainceput sa manince binisor. starea ei e in continuare rea(ma refer la nervi)
rosey, ai dreptate am sa intru chiar si pe la dermatolog miine desi eu ti-am descris din nou toata tarasenia ca sa vezi ce ciudata e toata boala asta am dat si eu cautare la toate bolile pe net si parca nu se incadreaza in nici una
oricum eu iti multumesc pentru sprijinul moral si pentru ca-ti bati capul cu mine

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Si Teodorei i s-a intamplat ceva asemenator: febra mare, rosu in gat si eruptie pe piele, asemanatoare rubeolei.Povestea asta s-a petrecut de doua ori , cu aceleasi simptome.Pediatra noastra e de parere ca a fost vorba , de fiecare data, doar de viroze si ca se intampla tot mai des in ultima vreme ca virozele astea sa se manifeste si prin eruptii cutanate.Acum nu stiu cata dreptate a avut, cert e ca mereu i-a dat tratamente doar pt febra si rosu in gat (care rezolvau problema in maxim 3-4 zile) iar eruptia disparea de la sine....

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Camelia, dar starea generala cum era?
era mai agitata decit de obicei?
dar ganglionii?
Doamne ,n-as mai vrea sa mai trec niciodata prin
asa ceva.astazi i-am facut exsudatul si stau ca pe ace pina cind aflu despre ce e vorba.
oricum va tin la curent.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

N-avea ganglionii inflamati si era bleguta, toropita de febra si plangea mai mult decat de obicei.N-am observat sa fie nervoasa sau agitata.

quote:
Originally posted by cici

Camelia, dar starea generala cum era?
era mai agitata decit de obicei?
dar ganglionii?
Doamne ,n-as mai vrea sa mai trec niciodata prin
asa ceva.astazi i-am facut exsudatul si stau ca pe ace pina cind aflu despre ce e vorba.
oricum va tin la curent.

cici

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

in afara de febra mare- care nu e deloc specifica pt asa ceva- simptomele tale suna perfect a rubeola. problema e febra- s-ar putea sa fie, cum zice camelia, o "simpla" infectie virala, dar daca nici doctorul nu stie.... mai are simptome acum?
ma bucur ca macar am putut fi sprijin moral, daca nu mai mult..si nu mi-ai dat bataie de cap, sa stii:)

Mergi la inceput

de aseara Gianina e mai bine. in afara de ganglionii care
sunt destul de mariti,azi nu prea mai are nimic. dar ii administrez Claritine. mi-e greu ca este o saptamina de cind nu am mai scos-o afara tot aerisesc camerele la o ora sa ia aer curat . acuma , ce sa facem asteptam pina vineri cind ne da rezultatul la exsudat care i s-a facut acasa( a venito cunostinta de la policlinica din domeniu), deci nu am ajuns si la dermatolog. deci vineri am sa va scriu ce si cum .

cici

Mergi la inceput