lipsa de acasa
am o relatie de 3 ani care pana acum doua luni mergea bine.
(am uitat sa va spun ca locuim impreuna dar nu suntem casatoriti.)
de atunci are un loc nou de munca si ma inseala cu una din colegele lui.
lipsa lui de acasa a devenit o obisnuinta pentru el, dar nu pentru mine.
ce va-ti face daca dupa o astfel de problema ve-ti constata ca aveti o boala venerica? el negand in tot acest timp.
Raspunsuri
delicia spune:
Nu l-am prin in pat cu ea dar dupa mai multe intarzieri acasa de genul plecat la serviciu dimineata la ora 9 AM si se intorcea dimineata urmatoare la 4 AM.
dupa mai multe seri de genul asta intr-o zi am inceput sa am probleme ginecologice deoarece in acelasi timp se culca si cu mine.
am mers la un control si am descoperit ca am o boala venerica.
in tot acest timp am incercat sa vorbesc cu el si a negat totul.
dupa ce i-am spus ca am fost la medic acesta fiind un prieten al lui mi-a spus ca nu-mi poate spune adevarul pentru ca nu as putea suporta acest adevar.
problema este ca a trecut o luna de la incident timp in care eu am urmat un tratament iar eu nu.
lucrurile se desfasoara la fel ca acum o luna.
ralucami spune:
Eu ti-am raspuns si la celalalt topic deschis de tine. Ar trebui sa te limitezi la un singur subiect cu aceiasi problema si sa incerci sa dai mai multe detalii si astfel o sa primesti mai multe raspunsuri. Ai spus ca ai urmat un tratament. Sfatul meu prietenesc ar fi ca in acest rastimp sa nu mai aveti contacte sexuale. Sau mai bine sa nu mai avetzi deloc, atata timp cat el nu se trateaza. El fiind inca infectat te vei imblonavi si tu din nou!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
angi_gemeni spune:
Am si eu o curiositate (si o nelamurire in acelasi timp):
in aceste 2 luni in care ai constat ca el lipseste de-acasa, ca mai ai si o BTS de toata frumusetea, mai continuati sa stati impreuna???
Angi si gemenii
angi_gemeni spune:
Am si eu o curiositate (si o nelamurire in acelasi timp):
in aceste 2 luni in care ai constat ca el lipseste de-acasa, ca mai ai si o BTS de toata frumusetea, mai continuati sa stati impreuna???
Angi si gemenii
saphir spune:
Delicia, mie mi se pare ingrozitor ce povestesti tu. Indiferent cat as iubi un om, poate ca as trece ca are un contact sexual cu o alta femeie, dar nu as accepta sa imi vina si cu boli acasa si nici macar sa nu si le trateze. Mi se pare lipsa de respect. Nu stiu....nu as tolera o situatie de genul acesta si mi-as vedea de treaba mea.
Nu imi pot imagina cum se poate duce la alta, si apoi sa vina acasa si sa te priveasca in ochi si sa iti spuna ca te iubeste, probabil.
Si daca o sa va casatoriti la fel o sa faca?? Daca o sa ramai insarcinata si el o sa aiba contacte sexuale cu alte femei si iti da si tie o boala venerica.??? Ce te faci? Pui viata copilului in pericol pentru ca el nu stie sa iti tzina hormonii in frau???
....phiuuuu, deja m-am incins.
Manuc spune:
Nu ma pricep foarte bine si nici nu stiu de ce boala venerica e vorba, dar inteleg ca intr-o luna a si cunoscut-o, s-a culcat cu ea, a luat boala si ti-a si transmis-o tie! Repet, nu ma pricep, dar esti sigura ca boala se poate transmite atat de repede, ca nu are nevoie de o perioada de incubatie...
Am o prietena care s-a captusit cu sifilis de la sotul ei dupa ce era casatorita de 3 ani, iar relatia ei nu avea cusur. Dupa o asemenea constatare a deschis ochii mai bine si a constatat ca sotul ei nu avea relatii cu nici o alta femeie, in schimb avea o gramada de prieteni. A fost o tragedie. Acum evident, nu mai sunt impreuna.
Manuela si bb Costin
Reliana spune:
So, continuarea la mesaj se va intampla aici...
Am copiat toate raspunsurile de la celalalt...pentru a nu se aduce comentarii de prisos...plus ca erau 2 subiecte cu aceeasi tema...
delicia
Nou venit
Romania
3 Posts
Trimis la - 09/01/2004 : 13:43:30
--------------------------------------------------------------------------------
ce v-ati face dac intr-o zi va-ti trezi cu o boala venerica de la partenerul vostru ?
--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - delicia on 09/01/2004 13:45:09
louisea
Nou venit
Denmark
28 Mesaje
Trimise - 09/01/2004 : 14:03:52
Sincera sa fiu nu stiu exact...
Oricum e clar ca el a calcat-o stramb si atunci mi-as pune o gramada de intrebari. El a fost de vina sau eu?? Ce masuri sa iau??
Asta depinde de fiecare in parte.
cartedeschisa
Nou venit
Romania
7 Mesaje
Trimise - 09/01/2004 : 14:27:33
ei..ne-am trata..am discuta,am vedea daca asa s-a transmis..i-am face un bine si amantei lui..si i-am spune ca are si ea o problema, ne-am pune intebarea daca mai vrem sa stam impreuna, am fi cinstiti unul fata de celalat..am inteles ca nu esti inca casatorita cu el, desi stai cu el de 3 ani..sincer e am greu sa incepi o relatie cu acest gen de neincredere..dar nu imposibil...si daca totusi ar mai fi posibil, ne-am casatori si legal si religios si am lua in serios relatia noastra cu D-zeu si taina casatoriei.
Oricum e destul de grav, deoarece puteai fi gravida...si acest lucru putea sa iti dauneze..
ralucami
Membru matur
Japan
551 Mesaje
Trimise - 09/01/2004 : 14:35:26
Pai sa vb la obiect: boala venerica = BTS(boala cu transmitere sexuala). Ce inseamna asta , avand in vedere ca unul dintre parteneri nu a avut probleme de genul asta? Ca celalalt a calcat stramb cu o persoana bolnava. Intr-o situatie similara m-as duce sa ma tratez si apoi mi-as decapita partenerul! In situatii de genul asta pt mine nu exista cale de intoarcere. Intrebarea ta e destul de succinta si dai destul de putine detalii. Totusi despre ce boala venerica vorbesti? Ca la aceasta categorie intra si gonoreea sifilisul sau herpesul genital, dar si HIV. In timp ce alea din prima categorie sunt vindecabile, HIV/ SIDA e letal. Si aici iarasi vorbim de alta situatie. Ca sa concluzionez : din punctul meu de vedere, astfel de parteneri imprudenti si nesatui mi se par niste lichele si le-as trata ca pe atare (asta in cazul in care ar scapa de faza cu decapitarea)
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
adriatica
Nou venit
Romania
7 Mesaje
Trimise - 09/01/2004 : 14:38:45
pfffffffff.
pai scumpa cred ca primul lucru ar fi sa va tratati amandoi, sa va faceti si alte analize suplimentare sa vedeti daca asta-i singura hiba cu care v-ati ales si nu mai sunt si altele ascunse(nu vreau sa te sperii dar unde-i una pot fi mai multe) si apoi am sta de povesti foaaarteeee serios, cum spunea carte deschisa bine ca nu sunteti casatoriti, daca e sa va despartiti e mai simplu, oricum sfatul meu e sa-ti asculti indemnul inimii si sa nu faci compromisuri degeaba.
oricum ai mare grija orice decizie ai lua, tipul e periculos.
bafta multa!
carmens
Nou venit
Romania
18 Mesaje
Trimise - 09/01/2004 : 14:55:24
Parerea mea. L-as ierta, poate, ca m-a inselat dar nu l-as ierta niciodata ca m-a imbolnavit, ca a fost atat de prost incat nu s-a protejat.
Asta demonstreaza ca nu-i pasa de el si cu atat mai putin de tine. Sfaturi : in primul rand tratament si apoi mai gandeste-te daca merita sa mergeti mai departe.
Carmen
Ii is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560
Laura _Oprescu spune:
...eu nu l-as ierta in primul rand pentru ca e iresponsabil si nu se protejeaza! suntem in secolul civilizatiei ,iar prezervativul e la indemana oricui!nu vorbesc de morala relatiei ! ci de respectul lui fata de tine!...iti doresc sanatate si daca el nu se protejeaza in relatia cu cealalta, macar in relatia cu tine protejeaza-te tu !sufla si in iaurt! ...sanatate multa!