lipsa de acasa
Raspunsuri - Pagina 2
dodo spune:
Draga mea, eu i-as spune: "dragul meu, casa e a mea, usa e a ta!" - sau o adaptare, dupa cum e cazul
coral spune:
Cu cine are el relatii de vine cu BTS?
Fa-i cadou un prezervativ si o despartire.
Trateaza-te si protejeaza-te, o pereche de pantaloni vei gasi oricind...
O sa gasesti un om sa te merite. Daca ii cauti prea multe motive sa il ierti ramii cu el.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
remy spune:
Eu una i-as face papuci imediat,dupa ce ca te-a inselat iti mai da si boli venerice .Nu se merita sa stai linga asemenea om.
Mirunda spune:
Draga mea, da-i da-i pasaportul urgent, cum sa accepti asa o porcarie? Iarta-ma, dar nu cred ca s-au terminat barbatii cu el!
Toate bune, Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
delicia spune:
dragele mele va multumesc pentru raspunsurile voastre.
porblema mea este ca desi a comis-o tot il mai iubesc. cat despre tratament l-a cumparat si ne-am gandit ca ar fi mai bine sa facem un set de analize complet pentru a stii daca mai sunt si alte preobleme.
mi-am analizat sentimentele si cred ca merita sa trec peste asta in trei ani de cand suntem impreuna nu am avut o relatie buna cu el.
problema este ca am vorbit cu unul din prietenii lui cu care s-a consultat a spus ca vrea sa termine relatia cu ea si ca nu poate sa relunte la relatia cu mine, ca toata aceasta situatie il tine intr-un stres fantastic si ca duce o lupta cu el insusi.
problema este ea care s-a hotarat sa il termine si pe deasupra este si sefa lui.
spun ca este hotarata sa il faca sa distruga relatia mea cu el deoarece la un moment dat am umblat in telefonul lui si am luat numarul el am sunat-o si am incercat sa vad care este situatia in schimb am gasit o persoana josnica cu un vocabular abject si cu care nu am putut sa am un dialog civilizat, de atunci s-a ambitionat sa i-mi faca viata un iad si mie si lui.
ea arata de milioane are 22 de ani si cred ca am spus destul despre ea.
pentru el aceasta femeie este ceva nou si a fost o atractie sexuala animalica lucru ca re ei nu i-a scapat.
nu inteleg de ce a mai petrrecut sarbatorile impreuna cu mine daca totusi are are gandul in alta partre.
ar fi putut la fel de bine sa plece si sa petreaca cu ea inceputul de an.
problema este ca in tot acest timp nu am avut relatii cu el si acest lucru cred ca l-a aruncat mai tare in bratele ei.
cred ca ea nu stie ca este bolnava, credeti ca ar fi bine sa o sun sa o informez despre cum stau lucrurilecu sanatatea ei ?
sa am rabdare poate vom rezolva cumva?
ce sa fac oameni buni.
nu am dormit de trei zile din cauza acestei situatii care ma termina psihic, nu am mancat tot de trei zile.
arat ca un drogat.
vreau sa rezolv situatia si il vreau inapoi langa mine.
delicia spune:
vreau sa spun ca s-a strecurat o greseala in mesajul meu anterior deoarece sunt agitata si am scris o tampenie care nu este adevarata respectiv faptul ca in cesti trei ani petrecuti cu el nu am amut niciodata indoieli sau suspiciuni in ceea ce il priveste s-a comportat mai mult decat minunat cu mine, tandru iubitor alaturi de mine in clipele grele.asta ar fi unul din motivele pentru care as vrea sa trec mai departe si s-a pastrez relatia.
Aliada spune:
Si tu crezi ca acesti ani de fericire si tandrete il poate scuza pentru nemernicia lui?Daca acum cand nici nu sunteti casatorit inca face asa ceva dar mai in colo...O sa-l ierti sa poata repeta istoria crezand ca e OK?De ce-ti faci tu asa ceva?Ca il iubesti te inteleg dar sa stii ca nu e de ajuns intr-o relatie .Dragostea lui trebuie sa fie pe masura.Baga-i spaima in oase si spune-i ca vrei sa iei o pauza.In nici un caz sa nu mai ai relatii sexuale cu el,mai ales in conditiile in care el nici nu se sinchiseste sa se trateze.Nu te cobora prea mult ca vei ajunge sa se stearga pe picioare cu sufletul tau.Pune piciorul in prag ca astea nu sunt vremuri de dulcegarii.
Denisa_35 spune:
Delicia draga mea,
Nu vreau sa te dezamagesc prea tare, dar daca acum cand nu sunteti decat prieteni, el a fost "doborat" de aceasta atractie animalica pentru sefa lui, si mai mult decat atat, a mai fost si fraier pe deasupra (scuza-mi vocabularul, dar in vremurile acestea cand nu stii cu cine ai de-a face, a face sex neprotejat este ca la ruleta ruseasca...pana la SIDA sunt atatea boli cu transmitere sexuala care-ti pot face viata amara). Dupa parerea mea, un barbat destept n-ar face asta niciodata : sa-si puna in primul rand viata in pericol si apoi o relatie solida de 3 ani pentru o aventura...gandeste-te bine inainte de a-l vrea inapoi. Viata de cuplu este un lucru si simplu si complicat in aceeasi masura. Poate vei face un copil, si nu vei mai fi acea silfida pe care o stie el. Ce are sa faca atunci? Va fi tot cu ochii dupa atractii animalice? Nu stiu...hotararea finala iti apartine, dar eu zic sa te gandesti de 100 de ori inainte.
Succes!
Denisa si copilul Alecu
buburutza spune:
Delicia draga, parerea mea este ca tu trebuie sa ne spui ce fel de boala venerica ti-a transmis, poate ca pintre noi exista si persoane de specialitate si poti primi un sfat de la cine trebuie.
Asta in ce priveste boala transmisa.
In ce priveste prietenul tau cred ca lipsa de toleranta in relatia de cuplu nu este indicata, poate ca ce a fost intre el si ea s-a incheiat si poti salva iubirea ce va legat pe voi doi.
Succes!
Alyssa spune:
Mai fata, gindeste logic!!! "Time out" !!! Daca iti dadea AIDS??? Si daca se duce la altele, de ce nu se protejeaza? Sau de ce nu te protejeaza pe tine?... Te doare pe tine ca ea "saraca" nu stie ca are boala...
Parerea mea e sa te gindesti la TINE!!!
Alice