pedeapsa
Raspunsuri - Pagina 4
Nati spune:
Draga val77,tu ce ai vrea sa-ti spunem noi?
DA pentru pedeapsa =7 voturi
NU pentru pedeapsa =5 voturi
Si in urma scrutinului tu aplici decizia majoritatii?
Stii cum vad eu problema?
Ca si cum ati sta amandoi in fata casei suparati,avand impresia ca nu aveti nici unul cheia sa intrati,ca apoi sa constatati ca de fapt cheia a fost mereu la voi,ca sa intrati in casa.
Nimeni din afara nu stie ce este la voi in casa,nu cauta rezolvarea in exterior.Nu degeaba lumea iti spune baza este COMUNICAREA.
Ai curajul,cu riscul de a pierde ceea ce ai,sa vorbiti deschis intre voi,numai asa ai sa reusesti sa te linistesti.
Parerea mea,daca nu esti de acord cu mine,ignora mesajul meu.
SA AUZIM NUMAI DE BINE!!!
val77 spune:
am avut curajul si am discutat, chiar am propus ca relatia dintre noi sa se rupa si sa mearga fiecare pe drumul lui
nu a fost deacord cu acest lucru, probabil s-a obisnuit cu mine
sunt o fire foarte vesela si pusa meregu pe glume si ii place lucru asta foarte mult, prieteniii ma plac foarte mult si pot spune ca au deveit si ai mei
saphir spune:
Daca as banui ca al meu ma insala, nu l-as acuza pur si simplu...ci as cerceta. Daca ar trebui sa iasa cu "baietii" sau orinde altundeva, i-as cere locatia exacta si l-as intreba cu cine mai merge. Dar discutia aceasta ar fi foarte dulce, fara ca el sa banuiasca ceva. L-as lasa sa plece si m-as pregati si as pleca in urma lui. Daca nu l-as gasi la "carciuma" respectiva, nici la birou, as apela la nr de tel ale prietenilor cu care a sustinut ca este. I-as suna si le-as cere sa vb cu EL, in cazul in care el nu mi-ar raspunde. In felul asta l-as prinde ca ma minte sau ca ma insala ... si apoi nu stiu ce as face cred ca o criza ....
Bafta
Saphir 34 saptamani
Nati spune:
Draga val77,nu vreau sa dau sfaturi in astfel de probleme,pentru ca si eu sunt boboc in treburi din astea.
Intrebarea mea catre tine personal ar fi:tu vrei sa fii intr-o relatie in care credibilitatea partenerului este in pioneze?
El poate este obisnuit cu relatia actuala,dar tu cat ai sa mai poti sta in obisnuinta relatiei cu tine?
Daca raspunsul tau este DA,atunci accepta-l asa cum este partenerul tau,si ai sa termini cu instabilitatea asta.
Eu iti doresc sa fie bine pentru tine,indiferent de decizia ta finala.
SA AUZIM NUMAI DE BINE!!!
Imi_incep_viatza spune:
Intr-un fel..ar fi bine să-i faci faza asta, să-si dea si el seama cat de ingrijorată ai fost pt el, cum atunci cand stai langă ceas si vezi cum trec orele si vezi că el nu răspunde iti tot trec prin minte tot felul de scene brutale gen stirile de la ora 17.00....
La fel cum nici tu nu stiai dacă nu cumva l-a izbit o masină, dacă nu cumva a alunecat pe scări si acum e in comă, dacă nu cumva s-a luat la bătaie cu vreun coleg, dacă nu cumva l-au atacat niste golani
Bineinteles că intr-un fel nu sunt prea de acord.....dacă bateria s-a descărcat, putea să te sune din altă parte, să te anunte:iuby, vezi că nu-mi mai merge mobilul si in seara asta mă tine seful peste program..nu-tzi face griji pt mine "....eu asa fac lui mishu´meu..si asa mă anunta si el pe mine......
Sau ai putea să nu-i răspunzi la telefon pană la a treia incercare..dupa ce te sună si a treia oară, ii răspunzi, vb cu el, si apoi il intrebi:"ei, cum a fost??e plăcut să stai asa , să te macini de unul singur??să te gandesti pe unde a ajuns??prin ce shantz sau pat de spital zace iubita ta??"Sunt sigură ca nu, nu i-ar place si asa te va intelege....
Dar oricum, este doar o opinie.Decizia este a ta.
Reliana spune:
Mai fetelor...ha ha ha, pe bune ca ma doare burta de ras.
Val77, ia incearca tu sa fii cea care ii trezesti atentia si esti tot timpul pe faza, ia incearca sa-ti schimbi tu atitudinea asta negativa, in una pozitiva, fii tu cea care sa-l intarati cand vine acasa...asa ca sa nu-i mai trebuiasca altele...
Spui ca s-a obisnuit cu tine? Pai si eu ma pot obisnui cu un breloc la chei, numa asa ca e misto...si apoi mai vad inca unul si inca unul...si cel de-al treilea are ceva mai special...dar ma plictisesc repede de cel de-al treilea si revin la primul...si apoi iara mai vad altul...si uite cercul vicios, din care nu va iesi niciodata.
Acum, vb dpdv omenesc...ziceai "ca-l plac fetele" si ca "merita sa lupti pt el ca e dragut...face mancare...etc" si apoi spui ca chiar tu i-ai propus sa se desparta drumurile voastre...Hotaraste-te ce vrei de la el, ce vrei de la tine si discutati care ar fi solutia, lasa copilariile la o parte si daca intr-adevar il vrei atunci arata-i asta...daca nu...atunci fa faza cu plecatul la sora-ta si nu-i raspunde la telefon...Sa speram ca nu vei ajunge vreodata sa te intrebi de ce te-ai purtat atat de copilareste!
Ii is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560
dodo spune:
La urma-urmei, e ceva periodic sau accidental, faptul ca intirzie? Uite, sa-ti zic o faza: al meu, mai demult, mergea des la un prieten in capatul celalat al Buc. si intr-o noapte, a intirziat peste masura, a venit pe la 6 dim. Toata noaptea, aproape, am stat treaza sa-l astept si nu stiam la ce prieten s-a dus, nu-mi spusese si nu puteam, in miez de noapte sa fac raid cu telefonul sa dau de el. In fine, cind a venit, m-a gasit zgribulita-n fotoliu, plinsa, speriata, de-a tras si el o spaima cind m-a vazut asa. Cind si-a dat seama de gresala comisa, de fiecare data cind intirzia, dadea telefon si-mi spunea unde era, sa stiu de unde-l iau. Poate o lectie ca asta sa functioneze si la voi...
P.S. Bine ca-i plac fetele, tot e ceva, mai rau era daca-i placeau..
Laura _Oprescu spune:
eu am facut chestia care ti-o propui tu sa o faci! a intarziat intr-o seara cand terminase de tinut un curs si a iesit cu cursantii la un bar...mi-a spus unde e,insa s-a facut doua noaptea si nu mai venea...am luat un taxi m-am dus sa ma asigur ca e acolo ,ca e bine, ca pacatul lui e ca a uitat sa ma anunte ca va intarzia!...am fost ,l-am vazut ,m-am linistit...a venit si el acasa pe dimineata, a intrat ,s-a scuzat ,noproblem! a doua zi cand am venit de la scoala direct in oras si la intalneala cu fetele pana noaptea la 11.00.Era terminat!!!!!!!!!!!!!!...ce pot sa spun e ca eu am facut-o si a mers ...nu te pot sfatui pe tine ce sa faci..tu stii cel mai bine! nici noi nu eram casatoriti atunci, numai logoditi sa zic asa...eu ,daca e sa intind coarda o intind atunci cand inca legatura nu era inca oficiala, dupa aia trebuie lucrat in sens constructiv...pacifist, comunicare etc....
vezi ce faci insa ..sa ne tii la curent!
Androix spune:
quote:
Originally posted by val77
am avut curajul si am discutat, chiar am propus ca relatia dintre noi sa se rupa si sa mearga fiecare pe drumul lui
nu a fost deacord cu acest lucru, probabil s-a obisnuit cu mine
sunt o fire foarte vesela si pusa meregu pe glume si ii place lucru asta foarte mult, prieteniii ma plac foarte mult si pot spune ca au deveit si ai mei
Hellooo! Aste nu sunt motive ca sa stati impreuna! Il iubesti? El te iubeste? Cum se poarta cu tine in afara de faptul ca a intarziat acasa de cateva ori? Esti independenta financiar? Crede-ma ca sunt altele motivele pentru care doi oameni hotarasc sa se "suporte" intreaga viata! Cred ca ar trebui sa te gandesti un pic si la tine nu numai la obisnuinta lui!
Andreea
acina spune:
Buna
Val77 mai intai trebuie sa stii ce vrei tu.
Daca mai vrei sa fii cu el sau nu .Daca merita sa
ramaneti impreuna in conditiile in care tu stii ca
te inseala.
E f important sa-ti stabilesti niste cai pe care sa le urmezi.
In cazul in care esti sigura ca te inseala ce faci?
Dar daca iti faci probleme degeaba?
Oricum daca te inseala inseamna ca in relatia voastra este
ceva care nu merge bine si poate ar fi cazul sa vezi care
e problema si sa incercati sa o rezolvati.
E foarte greu de luat o hotarare oricare ar fi ea.
Acina