pedeapsa
Raspunsuri - Pagina 3
louisea spune:
Si au am fost intr-o situatie asemanatoare si am vrut sa ma razbun pana mi-am dat seama ca saracul de el spunea adevarul. Dupa ma simteam patetic.
Nu o fa!!
ralucami spune:
quote:OHO! Am postat amandoua odata si ultimul tau mesaj mi-a scapat. Pai in cazul in care nu iti miroase ceva bine , ideea ar fi sa te prefaci ca lasi garda jos. Nu banuiesti nimic, nu ai vazut, nu ai auzit nimic. Asta e metoda clasica. La mine a mers intotdeauna. Si fa-o un pic pe fraierici. Atunci o sa vezi ca va aparea iminenta greseala care te va elucida . Altfel reactionezi cand prietena te ia la interogatoriu de fiecare data si sta cu toporul dupa usa, si altfel te manifesti cand ajungi acasa si o gasesti diafana si naiva(ca sa nu spun altfel). Ideea e sa ai suficienta tarie! Pe mine situatii de genul asta m-au adus de la gastrita la ulcer. Dar finalul a fost cel scontat! Acum depinde daca tu crezi ca "miza" merita! Bafta si lumina in ganduri!
Originally posted by val77
erau ghilimele la treaba, dar am uitat sa le pun
am mai avut probleme de genul asta , dar el neaga de fiecare data
sunt aproape convinsa ca ma inseala, dar nu l-am prins asupra faptului
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
val77 spune:
intentia este sa-i platesc cu aceeasi moneda (lipsa sau intarzierea), nu am de gand sa-l insel in adevaratul sens al cuvantului , desi ocazii am avut
Soleil spune:
Nu cred ca procedezi bine, genul asta de reactie e copilaresc... Aveam si eu tentative de genul asta cand eram "mai mica", dar intre timp m-am facut mare si am realizat ca nu erau decat niste aiureli care nu rezolva nimic.
Zau, tot prin discutii si comunicare se rezolva mult mai multe lucruri...
Si daca chiar vrei neaparat sa o faci, gaseste totusi o metoda mai putin "dura" - s-ar putea sa il sperii prea tare (e noapte, plin de nebuni pe strazi, etc) si reactia lui pana la final sa fie exact inversul a ceea ce doresti tu. Du-te la sora ta daca tii mortis, nu-i raspunde la primul apel, dar lasa macar telefonul deschis si suna-l tu apoi.
Desi, repet, e o copilarie si ai toate sansele sa nu priceapa nimic din ceea ce vrei tu sa-i transmiti...
Da' de fapt, ce vrei sa ii transmiti...?
Flaviana si "pisicuta" din burtica de 28 sapt
val77 spune:
draga mea, ralucami, am incercat prin toate metodele, este o luna cuminte si dupa iar incepe cu aventurile, dar sa sti ca merita sa lupt pentru el, este dragut, face mancare, este atent cu mine si la nevoile mele, a fost langa mine de fiecare data cand am avut greutati, dar are un singur defect...II PLAC FETELE
carmenp spune:
Grea boala... ce te vei face mai tirziu, daca te mariti (am o problema cu mariajul vostru!) si vei avea si copii?
quote:
draga mea, ralucami, am incercat prin toate metodele, este o luna cuminte si dupa iar incepe cu aventurile, dar sa sti ca merita sa lupt pentru el, este dragut, face mancare, este atent cu mine si la nevoile mele, a fost langa mine de fiecare data cand am avut greutati, dar are un singur defect...II PLAC FETELE
Carmen, Ionut si Pasarica din burtica
Androix spune:
Nu stiu cat de bine ar fi sa-l pedepsesti dar sunt singura ca ar fi excelent daca ti-ar spune si de ce a intarziat acasa si cum se face de i s-a descarcat telefonul cand l-ai sunat tu? Deci e important de aflat ce treaba are el cand vine mai tarziu acasa?
Bafta! Comunicarea este cheia!
Andreea
val77 spune:
poate se satura pana la urma sa umble, de asta si fac faze de genul asta , poate isi da seama ca ma poate pierde si daca pana la urma ne despartim poate asa este mai bine
carmenp spune:
Sper sa fie asa cum spui tu, adica sa aiba leac! Bafta!
quote:
poate se satura pana la urma sa umble, de asta si fac faze de genul asta , poate isi da seama ca ma poate pierde si daca pana la urma ne despartim poate asa este mai bine
Carmen, Ionut si Pasarica din burtica
val77 spune:
seriviciul il solicita destul de mult si stiu asta, dar cand este la munca nu isi inchide telefonul
el este mai tacut si nu prea vorbeste despre problemele lui, cu toate ca atunci cand a facut lucru asta l-am ajutat cat ma putut si am fost alauri de el