Cum va impacati dupa o cearta ?
Raspunsuri - Pagina 3
Nedda spune:
Sa stiti ca exista parteneri de viata care nu se cearta chiar deloc. Asta nu inseamna ca n-au opinii diferite din cand in cand si nici nu inseamna ca sunt pasivi si nu se implica in relatie. Eu cred ca astfel de oameni au ceva mai mult tact si mai multa rabdare, se respecta reciproc si isi cunosc (si accepta) reciproc ciudateniile foarte bine.
Deci nu ar trebui sa acuzati de nesinceritate pe cei care nu se "potrivesc" sablonului.
Ivi spune:
Dragelor va rog sa cititi cu atentie intrebarea, nu este necesar sa spuneti ce credeti despre cuplurile care nu se cearta niciodata pentru ca oricum nu v-a intrebat nimeni.
ruxij spune:
Bine, poate ca exista cupluri care nu au neintelegeri niciodata-niciodata. Ma bucur daca asta este si cazul tau, Ivi. Dar cum reusesti, ca fatza de noi ai fost cam... acida? Cum vine treaba ca "nu va mai spuneti parerea ca oricum nu v-a intrebat nimeni"? Nu pare sa razbata prea multa tolerantza de aici. In rest, numai bucurii si tineti-o tot asa cu intelegere si intelepciune.
ruxij
sirod spune:
Daca n-ar fi certurile, n-ar exista impacarile, nu?
La noi impacarea este legata de intensitatea "scandalului" si de vinovat: daca s-a lasat cu usi trintite si e vina mea, incercam amindoi sa 'dregem'lucrurile, altfel el este "impaciuitorul sef".Si aproape totdeauna 'terenul' impacarii este patul...
Certurile nu fisureaza nimic intre noi pentru ca le privim ca pe ceva normal - existe pareri diferite, greseli pe care le facem, lucruri pe care fiecare le vedem altfel, oboseala de o parte sau de alta,...
Senzatia pe care o simti tu, Simona, incearca s-o pui pe seama nervilor de moment.Iubirea poate sa te ajute sa treci peste multe!mai ramine motivul scandalului...
doris
ralucami spune:
quote:Eu cred ca Simona are nevoie si de incurajari de genul "nu exista cuplu care sa nu se fi certat macar odata" - mai ales acum cand ,se pare, a avut parte de o recenta "divergentza de opinii". Iar modul nostru de a-i raspunde la intrebare nu cred ca are nevoie de aprobarea ta, draga!Raluca cea neintrebata
Originally posted by Ivi
Dragelor va rog sa cititi cu atentie intrebarea, nu este necesar sa spuneti ce credeti despre cuplurile care nu se cearta niciodata pentru ca oricum nu v-a intrebat nimeni.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Anamaria-Livia spune:
quote:
Originally posted by adriatica
da e nasol dupa o cearta.
stii la ce concluzie am ajuns eu? (eu una am norocul ca eu sunt mai certareatza, sotul tace saracul , nu se cearta :)).decat sa incep un scandal mai bine numar pana la 10 inainte.rar.si apoi imi tin gura.
certurile distrug totul.ori o data si bine ori putin cate putin dar distrug.
ha! ha! si reusesti?!
Si la noi e tot asa. Eu sunt clontoasa care nu lasa nimic sa-i treaca prin fata, iar el tace si inghite. Imi propun sa tac inainte de a incepe cearta, insa daca eu sunt convinsa ca am dreptate, cum naiba sa nu o strig sa auda toata lumea. E adevarat ca asta nu duce la nimic bun, dar of!, ce ti-e si cu temperamentul asta....
Noroc cu Andrei, care ofteaza de placere cind ne vede imbratisati (cind unul dintre noi vine sau pleaca de acasa, de exemplu, ca sa nu va ginditi la alte alea.......) si nu merita sa-i stricam placerea
Anamaria si bb Andutzu
ruxi spune:
Si noi ne certam, aproape de fiecare data din nimicuri. Uneori avem perioade in care ne certam foarte des, alteori trece mult timp fara sa ne certam deloc. Dar de multe ori cand ne-am certat, fiind amandoi foarte temperamentali ( mai ales eu, care am gura fooaarrte mare, din pacate), am ajuns sa tipam unul la altul ( fara insa a ne jigni ) si apoi sa stam suparati ore in sir. Pana la urma cedeaza unul dintre noi, de obicei el, si apoi totul redevine minunat. Ce frumoasa este impacarea! De cele mai multe ori eu provoc certurile, nu pentru ca as vrea, ci pentru ca nu am pic de diplomatie, nu ma pot abtine sa nu ma iau de el la orice chestie. Stiu ca nu e bine si lucrez la treaba asta, cu autocontrolul, dar n-am reusit pana acum ca atunci cand imi vine sa tip, sa numar pana la 10 si sa-mi treaca. Incerc insa din rasputeri. Suntem de 6 ani impreuna si cam asa am fost de la inceput. Ne iubim insa la fel de mult, ne dam seama ca toate astea sunt nimicuri si trecem peste ele, deja ne-am obisnuit. Astia suntem noi!
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 4 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
acina spune:
Dupa cum au spus si alte fete nu cred ca exista cupluri care nu se cearta .Totul e ca impacarea sa vina repede si fiecare dintre noi sa fim mai ingaduitori.
Acina
Emilia spune:
La noi este invers... El este clontos, iar eu tac si inghit. Daca ma jigneste ii spun cu o voce calma "Nu fi magar... stii bine ca nu este asa" sau "sa nu mai spui niciodata asa ceva".
La inceput ma amaram rau de tot si gandurile imi zburau la zilele de inceput, cand era asa de dragut... Apoi mi-am dat seama ca de fapt sunt un fel de paratrasnet. Cand este obosit sau suparat se descarca pe mine. Si atunci am inceput sa nu-mi mai fac probleme si au trecut 8 ani..., iar jignirile venite din partea lui au disparut... doar tipa si se uita urat... se descarca... apoi parca nimic nu s-a intamplat.
Dar nu pot sa nu ma intreb uneori " oare cat am sa mai rezist?"