Cum va impacati dupa o cearta ?
Voi dupa o cearta zdravana va mai puteti impaca, ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat ? Si daca da, cum faceti ?
Eu ramin de fiecare data cu un gust amar si am senzatia ca fiecare scandal nu face decit sa adinceasca fisura dintre noi.
SIMONA
Raspunsuri
adriatica spune:
da e nasol dupa o cearta.
stii la ce concluzie am ajuns eu? (eu una am norocul ca eu sunt mai certareatza, sotul tace saracul , nu se cearta :)).decat sa incep un scandal mai bine numar pana la 10 inainte.rar.si apoi imi tin gura.
certurile distrug totul.ori o data si bine ori putin cate putin dar distrug.
ane2 spune:
Noi nu ne-am certat niciodata zdravan, dar avem si noi mici certuri cam rare da le avem, oricum dupa cateva secunde uitam totu ca si cum nimic nu sar fi intamplat.Cateodata vreau sa ai arat ca sunt suparata si sa nu se mai linguseasca pe langa mine ca nu cedez...da nu pot cand ai vad fata aia de om nevinovat ma apuca rasu si uit totu instantaneu.
Anita+bb Rachella 38W
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
saphir spune:
Ca in fiecare familie si noi avem mici discutii, dar ele nu fac sa ne indepartam, dimpotriva sunt constructive si mai aflam unul despre altul cate ceva nou.E foarte adevarat ca in cazul in care se folosesc cuvinte dure, ramane un gust amar, nu e cazul nostru.Dar de impacat de fiecare data ne impacam imediat, nu rezistam suparati prea mult, ne sarutam, ne cerem scuze daca am ranit cu ceva si data viitoare stim unde am gresit si incercam sa nu se repete.
Saphir 34 saptamani
Manuc spune:
La noi e cam asa: indiferent cine e de vina, el se supara si nu mai zice nimic si eu trebuie sa ma duc sa-l impac. Dupa 7 ani m-am obisnuit cu ideea ca nu vine niciodata sa ma impace si ma duc eu. Asta se intampla destul de repede, ca eu nu pot tine supararea. Dar trebuie sa adaug ca nu a fost vorba vreodata de certuri serioase.
Manuela si bb Costin
Gabbriela spune:
Noi nu ne-am certat niciodata sdravan... o singura data era sa incep eu o cearta pe un motiv de kk... am plecat in camera alturata si am stat aproape 10 min singura (din cauza dereglarilor hormonale in timpul sarcini eram tare sensibila) si dupaia totul a fost ok. Poate zicetzi ca nu exista asa ceva dar eu nu pot sa ma cert cu el ... nu ii gasesc not in papura si nici el nu are chef de cearta cu mie. Sper ca toata viatza noastra sa fie la fel de fericita si fara certuri cum au fost primi 3 ani de casnicie.
Gabbriela & Julian
Nedda spune:
Nici noi nu ne certam. Mai avem dar destul de rar discutii in contradictoriu dar nu as putea sa le numesc certuri. Oricum, sotul meu drag vine de fiecare data sa ma impace daca ma vede suparata.
val77 spune:
dupa o cerata zdravana inceputa de cele mai multe ori de mine, dar niciodata fara un motiv serios, nu mai vorbesc cu el....dupa un anumit timp vine si inceraca sa ma impace pentru ca de cele mai multe ori stie ca am avut dreptate.... nu te gandi la proverbul:"ca cel mai destept cedeaza" pentru ca nu este cazul
OtiliaLia spune:
Certurile la noi nu prea exista, iar daca apar, apar din motive prea copilaresti. Asa ca nu ne certam mult si ne impacam ca si cum nu s-ar fi intamplat nimica. La inceput ne mai "bateam" pe chestii de cultura si traditie, dar acum asa ceva nu mai exista. Am ajuns sa stiu eu mai multe despre ale lor traditii..
mirelam spune:
Eu sunt sigura ca nu exista cuplu pe lumea asta in care sa nu existe certuri mai mult sau mai putin dure.
Si cu riscul de a supara pe careva de aici (daca da imi cer scuze)...parerea mea este ca cine spune ca nu se cearta cu partenerul de viata nu este sincer.
Motive sunt infinit de multe, nu numai lipsa banilor, grijile zilnice, probleme cu parintii, gelozia sau mai stiu eu ce. Clar e ca de discutii si certuri in familie nu scapa nimeni. Si nici nu ar putea pentru ca fiecare dintre noi avem si defecte, avem propriile noastre ciudatenii care, la un moment dat ar putea supara pe celalalt de langa noi.
Eu zic ca uneori certurile sunt chiar binevenite intr-o familie. Mai bine te certi si spui ce ai pe suflet decat sa tii in tine si sa te macine in interior. Important este ca aceste certuri sa nu se adanceasca si sa nu degenereze in lucruri mai urate.
Si ar fi bine ca supararea sa nu tina foarte mult
utu
ralucami spune:
OHOHO! Ne-am certat de multe ori si din punctul meu de vedere destul de zdravan.(sunt destul de "pasionala" atunci cand imi expun punctul de vedere) Problema e ca de multe ori am senzatzia ca ma cert singura pt ca sotzul meu ia pozitzia de mutulica si ma aproba . Atunci i-au foc si mai tare(de! leoaica din mine) Faza de 100 de puncte e ca tot sotul meu vine sa ma impace si culmea e ca tot eu ma las greu Dar la noi impacarile sunt cele mai frumoase
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!