Si eu am pus intrebarea asta nu cu putin timp in urma pe acest forum. Alex al meu de 5 luni jumatate papa san si i-am inceput diversificarea la 4 luni. Insa eu doream sa-i suplimentez laptele macar la o masa. Am incercat cu lapte praf tot ce am gasit pe piata si rezultatul a fost bani aruncati, nu dorea deloc lapte formula. Am intrebat si eu pe forum despre acest subiect, am citit pareri si am o saptamana de cand ii dau lapte din comert si merge f bine, ii place pana in martie cand il voi trece pe lapte de vaca de la parintii mei. Da-i copilului lapte din comert ca nu pateste nimic!
orzu
multumesc de sfaturi.
danais exact asa am patit si eu doar ca eu am alaptat in paralel cu formula pina la 3 luni,cand a urmat o luna de cosmar ...nici, nici!
ieri a mancat ceva mai bine ,cereale cu lapte de la Bebelac, doar ca nu imi place ca astea au zahar, dar daca le mananca e ok.si parca cele cu mar si morcov de la Milupa ii plac.cert e ca am incercat multe soiuri si de ex Puisor nu poate sa le sufere.
de, suntem d-soara cu mofturi.
dr mi-a zis daca pot totusi sa mai trag pina la 8 luni cu praful si apoi sa incep cu La Dorna.
va pupam si va doresc bb-i mancaciosi
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia