Distantza - obstacol al iubirii?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lily spune:

la inceput de viata...iubirea ce te invaluie este un balsam atit de necesar pt suflet...iubirea care te face sa stralucesti si intr-o zi cu ceata, cind norii s-au bulucit peste oras, cind ploaia cade cu stropi grei...
iubirea la inceput de viata si speranta ca miine totul va fi al tau...azi inca deslusesti siluete de oameni, de copii, de pasari si de animale care se strecoara prin fata ta ... care se regasesc... se imbratiseaza... atitea feluri de a iubi
dar omul tau e cel pt care iti bate inima, de la care astepti asigurari de care nu te poti lipsi ...
nici-o situatie nu e identica, fiecare am asteptat un om linga care sa ne traim viata, sa fim fericiti
eu am asteptat un semn de la el-oare e omul meu, merita sa astept atita, are rost asteptarea ? pare ireal si anacronic sa stiu ca e departe dar atit de aproape..am cautat pe altcineva sa ii i-a locul din inima mea, el si l-a pastrat in acesti ani lungi si grei...am cautat pe altul la fel de blind, de delicat pentru sufletul meu...
de la el vestile au venit confuze...s-au amestecat atitia in relatia noastra, incit am zis ca s-a terminat totul
atunci un nou imbold ma facea sa il caut, sa sper, sa astept
Doaaaamne de ce atita sa astept ? Viata mea trece , de ce sa sper ca un om se va gindi la mine, prin noianul de griji ale lui, de probleme de rezolvat ?
Poate parea un roman... e doar viata mea, cu suisuri si coborisuri...cind credeam ca pt noi va urma ce e mai frumos, am primit lovitura...
cind l-am iertat in inima mea, m-am eliberat de temeri, ingrijorare, iar am primit o veste de departe...
fiecare avem un destin, fiecare putem sa cladim ceva frumos in viata
dar sa iubim, sa pastram in noi ceeea ce e frumos din viata, sa intelegem suferinta ca o scoala prin care e musai sa trecem spre desavirsirea la care Dumnezeu ne cheama

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Pe noi distanta ne-a apropiat si mai mult, intr-un final a devenit de nesuportat si atunci am hotarat sa ne casatorim!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Imi_incep_viatza spune:

viorela hoff Posted -
Pe noi distanta ne-a apropiat si mai mult, intr-un final a devenit de nesuportat si atunci am hotarat sa ne casatorim!
Vio
Mă bucur pt situatzia ta si mă incurajează asa, intr-un fel, finalul vostru fericit!

Multă iubire in continuare, multă armonie in căsnicia voastră si mute zile pline de tandretze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

buna,

eu si sotul meu, pe vremea cind eram prieteni, ne vedeam o data (timp de o luna) la 6 luni. doi ani, numai asa a fost.

de anul trecut, suntem casatoriti, acum sunt cu el in america, unde tocmai asteptam sa-mi vina pasaportul cu viza de canada. am avut noroc sa primesc viza americana, si in felul asta suntem impreuna aici in america, pe "teren neutru", pina imi vine viza canadiana. dupa asta, fugutza cu noi inapoi in canada ("inapoi" pentru el, "prima data pe pamint canadian" pentru mine).

daca exista iubire si rabdare (ca framintari am avut si eu, cit eram singura prin ro) treceti peste toate.

Mergi la inceput

Poate că nu distantza este un obstacol intre cei care se iubesc, ci atitudinea cuplului in fatza distantzei...Printzul meu s-a gandit că are o atitudine potrivită uitand să mă sune, uitand să-mi răspundă la mail-uri pentru aproape o lună...eu am insistat, si i-am scris iar....acesta a fost răspunsul lui :
"mesaj sters..balauri ,sefeuri..am citit primele 4 randuri.. "
Atat după aproape o lună de tăcere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Imi pare rau sa aud ca situatia e grea. Am crezut ca e mai bine, cum am vazut ca nu ne-ai mai zis nimic. Dar imi pare rau sa vad ca nu e asa. Iti doresc sa se schimbe situatia daca aici este fericirea ta!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Daca asta ti-a raspuns el, dupa 1 luna de zile, eu zic ca ar fi mai bine sa il uiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

uita-l! sterge-l, si dupa aia da "empty recycle bin"

Mergi la inceput

E adevărat că asa e inimioara mea...insă chiar dacă acum sunt sufocată de o groază de senzatzii noi si tot felul de sentimente mai putzin plăcute imi dau seama că cea mai bună metodă pe care o pot aplica acum este să nu mă gandesc la asta, dacă mă gandesc accentuez mai tare starea de disconfort...la fel ca si atunci cand te gandesti cat de departe este cel pe care-l iubesti...insă dacă nu constientizezi atat de intens distantza parcă nu mai este asa de grav, nu?!
aida_o Posted - 06/02/2004 : 23:07:12
--------------------------------------------------------------------------------
uita-l! sterge-l, si dupa aia da "empty recycle bin"
voi incerca...

Mergi la inceput