Urgent!!Analize bb 9 luni!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

July,lui Alex primul dintisor i-a iesit la 5 luni jumatate,al doilea la 2 sapt diferenta cind il alaptam excusiv la sin ,la 6 luni am inceput diversificarea iar la 7 luni a refuzat complet sinul!!!Acum i-a iesit de 2 sapt al 3 dintisor si se mai vad inca 3!!
Cineva imi spunea ca mai eficient era D3 injectabil decit vigantolul!!
P.S.Dimineata la ora 5 ,fugeam dupa Alex cu un paharel de unica folosinta sa recoltez urina,dupa vreo 15 minute am reusit(l-am pus in picioare in patut!!)!!!
Gabi si Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

Acvi si eu cred ca ar trebui sa schimbi medicul.Eu ii dau VIGANTOL MAREI ASTFEL:2 PICATURI in lunile fara "R":MAI, IUNIE, IULIE, AUGUST; si 4 picaturi in celelalte luni.Ii mai dau calciu sirop 10 zile pe luna si fier la fel .Sa stii ca este f simplu sa schimbi medicul de familie pur si simplu il anunti si iti preda fisa medicala a copilului ca sa il inscrii la alt medic.Sa stii ca mmulti medici asteapta sa-i tragi de maneca si tre sa le dai tu uneori idei cam ce vitamine ar trebui sa dea copilului sau chiar ce tratamente in caz de raceala si crestere a imunitatii.ASA ca TU tre sa fii mai informata decat ei .MIE mi s-a intamplat ceva asemanator tie si am schimbat medicul,dar si al 2 lea are nevoie de parerile mele se pare .SA stii ca daca te vede ascultatoare si naiva (cum eram eu la inceput )te trateaza cu indiferenta iar copilul are de suferit.SANATATE MULTA LA TOATA LUMEA !

Mergi la inceput