Nu pot sa oresc diareea bb meu :(
Raspunsuri - Pagina 2
July spune:
Buna Gabriela,
Sfatul meu este sa te duci din nou la medic.Varsaturile in combinatie cu diaree duc la deshidratare.Poate ai nevoie de analize.Pana atunci ceai putin cate putin ca sa nu-l verse,cat poti de mult.Dupa o varsatura stomacul trebuie lasat in repaus cateva ore ptr. a se reface,timp in care ii dai doar ceai cu lingurita.
Daca nu gasesti medicul du-te la urgenta.
Sanatate multa!
July si bb.Teodora Cristiana
Ann Marie spune:
Parerea mea este sa nu te alarmezi prea tare(stiu ca e greu), si sa ai rabdare cateva zile. Si eu am trecut prin asta cu Annie de doua ori: prima data cand avea 2 luni si dupa aia o luna mai tarziu.
Mie dr. mi-a zis ca are un fel de virus care are produce infectie la intestin sau ceva de genul asta si la fel ca si tie nu mi-a dat nici un tratament mi-a zis ca trece singur si sa nu ma ingrijorez.
Incearca sa-i dai pedyalite, cel incolor, fara aroma, ca apa, poate il accepta mai bine.
Nu il forta cu mancarea, da-i putin si des daca vrea, iar daca nu vrea lasa-l in pace ca o sa ceara el cand se simte mai bine, ptr ca acum probabil stomacelul lui e sesibil si iritat.
Din cate stiu eu iaurtul e ca un pansament la stomac, poate de aceea dr te-a sfatuit sa il dai, dar acum cat de bine merge la diaree nu stiu.
Daca intr-o zi-doua maxim nu incepe sa fie mai bine, eu zic sa consulti din nou dr.
Sanatate si pupici lui bb.
Roxy(mama) si Annie(bb)
Gabbriela spune:
Nu i-am mai dat iaurt, am facut o supa din 3 morcovi, un pucior de pui, o telina si un pastarnac si i-am dat sa manace. A mancat aseara aproape un polonic. De vomitat vomita numai daca incerc sa ii dau pedialyte, deacea am trect numai la apa. Nu vrea ceai (niciodata nu a acceptat ceaiul, mai ales in aceasta perioada)... nici biscuitzi nu mai vrea. Azi dimineata a mancat un pic de banana si a paut aproape 10 ml apa dupaia... nu a mai vomitat (defapt a vomitat o singura data dupa ce am venit de la doc cu el si ala a zis ca trebuie neaparat sa bea spurcaciunea aia de pedialayte). Azi noapte a baut foarta multa apa, laptele l-am scos din alimentatzia lui, am sai fac iara-shi orez sa vad daca azi il vrea.
Doc a zis ca are un virus ushor la stomac si ca trece daca ii dau multe lichide. Am sa schimb pediatrul ca asta ma tare enerveaza... si a trebuit sa il sunt de 4 ori sa imi raspunda.
Daca nici azi nu ii trece, nu vad nici o inbunatatzire il duc la un control la alt doc si ii fac si analizele.
Scaun nu a mia avut de 14 ore. Sa speram ca o sa fie bine.
Multzumesc pentru raspunsuri fetelor, dar pananu ii trece nu pot sa stau linishtit.
Gabbriela & Julian 
dcm spune:
in loc de pedialyte, daca mai e nevoie, incearca sa ii dai gatorade. are aceeasi compozitie, dar gustul e mai bun.
antoioana spune:
Gabbriela,
ceea ce descrii tu pare a fi un stomach flu. Daca este un virus, n-ai ce-i face. Copilasul tau a avut si febra? Am mai citit ca pentru hidratarea copiilor exista o solutie f. buna, electrolyte solution. Doar am citit despre ea, nu am folosit-o.
Sa auzim de bine.
anto
Maria13 spune:
Baietelul meu a avut la 1 an si 4 luni diaree aproape 2 saptamani. Am incercat cu supe de morcovi, cu mucilagiu de orez, cu apa de orez, dar pana la urma a trebuit sa-i dau un antibiotic Colicin si Debridat si de 2 ori pe zi, dimineata si seara cate o jumatate de pliculet de Smecta. Nu i-am dat carne in supe ci numai fiarta separat. L-am trecut pe lapte fara lactoza si nu i-am dat produse care contineau zahar sau miere. Dupa ce ii trece diareea ar trebui sa-i dai ceva care sa-i refaca flora intestinala. Mie mi-a fost recomandat Astronauti dar nu i-am dat fiindca era indicat pentru copii peste 3 ani. Asa ca am inceput sa-i dau sa manance ca la inceputurile diversificarii, adica cate putin din fiecare si introduse treptat categoriile de alimente.
Sanatate,
Maria.
Sabina spune:
Grisul prajit in tigaie si apoi pus in supa strecurata de zarzavat.Face absolut minuni!E reteta garantata.Se prajeste pur si simplu, fara ulei, Doamn e Fereste.Retetea e de la doctorul Herschkovici, cel mai mare pediatru inainte de razboi, si a vindecat miii de copii, in zilele noastre!
Sabina & Sofia Galagia
sirod spune:
Gabbriela
OPRESTE LAPTELE DEFINITIV pina isi revine BB!
Eu tot timpul o pun pe picioare pe fie-mea cu:
* supa concentrata de morcovi si orez,
* mucilagiu de orez amestecat cu cereale (HERO) de orez
* ceai de menta
* banane
Apoi adaugi treptat carnita fiarta, un pic de piine prajita si laptic abia dupa ce nu mai face o zi intreaga moale si atunci amestecat cu zeama de orez.
sanatate multa si nu te impacienta daca slabeste un pic
doris
July spune:
Gabbriela,ce mai face Julian?
Bunica sotului meu stii ce-i dadea cand facea diaree?Morcovi fierti si pasati pana iesea numai morcovi.Spala tot tubul digestiv.
Faptul c-a mancat un polonic de supa este un lucru incurajator.
Sanatate multa!
Va pupam,July si bb.Teodora Cristiana