Filme

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Uitasem, am vazut Cold Mountain, mult zgomot pentru nu mare lucru, parerea mea:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Am vazut Amadeus de vreo 4 ori , dar imi place si Mozart f. mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Va recomand Seabiscuit, dupa o poveste adevarata din '38 a unui cal de curse(simbol al saracilor); primele masini, curse de cai...bogatie, saracie...ambitie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Un film care mi-a placut: Gladiatorul....ce nu va recomand: Gigli care a fost cotat ca cel mai prost film al anului cu Jennifer Lopez si Ben Affleck. Chiar ca este prost....

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Gladiatorul, Minority Report, Vanilla Sky si The last Samurai, Moulin Rouge, Le fabuleux destin d'Amelie Poulain, Les Visiteurs I si II, Taxi, Le Grand Bleu...eu sunt moarta dupa filme recunosc, dar favoritul meu ramane: Point Break cu Keanu Reeves.

Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

"Gangs of New York"... vazut aseara... super-super! Chiar daca nu ma dau in vant dupa Leonardo, e al doilea film in care il vad si-mi pare ca chiar joaca (primul in care imi placu fu "Catch Me if You Can").

J.

PS Acu' vazui ca s-a mai discutat despre filmul asta :)...
In orice caz, tot cred ca e unul din cele mai bune filme facute in ultima vreme :)

Aaaa, si cu Julika Roberts si o gasca de alti actori cunoscuti, un film mai vechi dar care mie mi-a placut enorm: "Pret-a-Porter".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Julie,
da' care dintre ei era Leonardo din Pret-a-Porter? ca si mie imi placu tare mult filmu' asta, da' zau daca-l vazui pe Leo pe acolo... sau m-am ramolit de tot?!? posibil, foarte posibil...

ps si mie mi-a placut Gangs of NY. l-am vazut la cinema si din prima clipa mi-am dat seama ca-i un film bun, sala era aproape goala :))

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Rectificare

Pret-a-porter nu-i cu Leonardo, Celebrity e ala (facut de Woody Allen, parca..). Ma duc sa-mi fac o cafea. Oricum insa, amandoua mi-au placut. La fel de mult.

Scuze pentru amestecatura, n-am dormit as'noapte, ca...

Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Acu stiu ca nu-i chiar la subect dar in "Jurnalul unui baschetbalist" Leonardo este suuuper,joaca tata de-i sar capacele,ce mai,in filmul ala mi-a placut cel mai mult.Mie mi se pare foarte talentat tipul.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Vin si io cu o prospatura vazuta aseara:"PHONEBOOTH" , un thriller tare, tare, chiar daca mie nu-mi place genul, asta e deosebit....Am stat cu sufletul la gura 90%din film. Sa-mi ziceti daca v-a placut.
Si un alt film vizionat mai demult este "PATCH ADAMS cu Robbie Williams...superb prin mesajul transmis. Cred ca imi plac toate filmele lui Robbie Williams.
A raportat,
ANDRUSHKA

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput