Filme

Filme | Autor: Camelia

Link direct la acest mesaj

Stiu ca a mai fost un subiect cu filme, dar s-a cam dus la fund.Asa ca m-am gandit sa deschidem un alt subiect unde sa scriem ce filme am mai vazut, ce merita sa vedem etc.
In aceasta vacanta, una dintre distractiile noastre preferate a fost ca, in timp ce dormea copilul, sa ne uitam linistiti la un film. Am vazut o multime de filme dintre care mi-au placut foarte mult urmatoarele:
Pearl Harbor- s-a mai vorbit la un alt subiect .Eu nu mai adaug decat ca e un film excelent.
The life of David Gale-un film foarte bun care se doreste a fi o pledoarie impotriva pedepsei cu moartea .Din pacate, am uitat distributia .Dar va asigur ca merita vazut.
Changing Lanes cu Ben Affleck si Samuel L. Jackson, un film nu foarte nou dar bun!Si mai avea si subtitrare in lb romana
Daca mai stiti filme bune, scrieti aici! Imi trimit sotul destul de des la videoteca .

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Cel mai nou film al lui Al Pacino: Simone. Interesant...

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Bruce Almighty cu Jim Carrey. Foarte mult mi-a placut filmul. Desi e comedie filmul transmite si mesaj....
Jackie Brown, filmul nu e nou dar eu acum am reusit sa-l vad. Cool, un film de actiune dragoste tot ce vrei ...

Pearl Harbor mi-a placut f mult.
Simone, mi-a placut da. Un subiect mai... altfel.

~~Adela&Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by craluca

Cel mai nou film al lui Al Pacino: Simone. Interesant...

Si mie mi s-a parut interesant,dar umplutura -toata zapaceala filmului-a fost cam...hm,slabuta,ca sa zic asa,mai ales ca Al Pacino e in rolul principal...nu stiu cum de-a acceptat sa joace intr-un film de genul asta...dar e interesant privit prin prisma tehnologiei.
Un film pe care l-am vazut acum doua zile a fost PATRIOTUL cu Mel Gibson.Superb facut,iar de jocul lui Mel...n-am cuvinte,ramine un maestru,indiferent in ce tip de filme ar juca.Vi-l recomand din toata inima.

Iren7 sapt&Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

The Lord of the Rings-The Return of the King...mi-au placut primele doua parti ale trilogiei Lord of the Rings (The Fellowship of the Ring si The Two Towers)si abia asteptam sa apara si ultima parte

Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Imi_incep_viatza spune:

Aseara am revazut un film mai vechi al lui Bruce Willis - "Unbreakable".....pentru fiecare element din univers exista si reversul lui....mi s-a parut interesanta ideea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Si eu am vazut de curand Simone, e interesanta ideea, intr-adevar. Ce NU va recomand eu este "People I know" tot cu Al Pacino (si Kim Basinger), un film fara nici un mesaj. La fel, nu va recomand "Gangs of New York" cu Leo di Caprio, pe care nici nu am reusit sa-l vad pana la capat.

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by adda

The Lord of the Rings-The Return of the King...mi-au placut primele doua parti ale trilogiei Lord of the Rings (The Fellowship of the Ring si The Two Towers)si abia asteptam sa apara si ultima parte

Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.

Eu am vazut doar prima parte,mi-a placut enorm,dar am ramas surprinsa la final.Prea s-a terminat asa ..brusc.Si avind in vedere ca probabil va mai dura pina voi reusi sa vad partea a doua....
Si Harry Potter mi-a placut muult,muult de tot,dar filmul vietii mele,va ramine :PE ARIPILE VINTULUI.Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Am revazut aseara "Pay it forward", imi place mesajul.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Elena La fel, nu va recomand "Gangs of New York" cu Leo di Caprio, pe care nici nu am reusit sa-l vad pana la capat.
Elena&Laura

Elena, nu pot sa cred, tocmai tu? nuuuu, te rog, rasgandeste-te!! :))) lasa ca parerile mai depind si de starea de moment, poate ai altadata chef si rabdare sa il vezi pana la capat, cel putin pentru regia lui Scorsese, Daniel Day-Lewis face un rol genial, absolut genial, iar micul Leonardo pentru mine cel putin a fost o revelatie ca actor dupa Catch me if you can cu Tom Hanks, nu vazusem Titanic la vremea respectiva crezand ca e o productie comerciana si-atat ca si noul Pearl Harbor si l-am catalogat pe nedrept pe DiCaprio ca ar fi doar un actoras la moda, stii, un sex-simbol si nimic mai mult. Acum mi-am schimbat impresia, este actor suta la suta, cu ghinionul ca arata bine :))

Camelia intreba despre distributia la Viata lui David Gale: in rolul principal joaca Kevin Spacey, poate ti-l amintesti din American Beauty, The Unusual Suspect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

La vita e bella mi s-a parut de-a dreptul incredibil. L-as putea vedea la nesfarsit si tot nu m-as satura.

Podurile din Madison County mi-a placut de asemenea la nebunie! Un mesaj f.f. profund, iar actorii la inaltime.

Adrianain saptamana 36

Mergi la inceput