Filme

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Fetelor, dar de filmele romanesti ce parere aveti? Eu sunt absolut shokata de ce a putut sa iasa in ultima vreme. Turnul din Pisa si Furia sunt absolut ingrozitoare, m-au facut sa urasc productiile romanesti recente si sa nu vreau sa ma mai uit. Sunt absolut imbecile, fara noima, facute doar sa shokeze. Ca revers al medaliei, am revazut azi Nea Marin Miliardar si Liceenii acum cateva zile.Sunt o gura de aer proaspat in toata mizeria asta in care se scalda filmul romanesc acum. Poate sunt eu prea drastica dar rele vedem zi de zi la stiri, in filme avem nevoie de altceva, de romantism, de comedie, de ALTCEVA! Voi ce parere aveti?
Si ce filme romanesti v-au placut voua?

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Filme romanesti
Fiind plecata de ceva timp nu prea am ocazia sa vad un film romanesc. Mi-am luat Filantropica singurul pe care l-am gasit cand am fost in Ro..... Si imi place f mult!

~~Adela&Julia

Mergi la inceput

Nici eu n-am avut rabdare sa vad "Gangs of New York" cu Leonardo C...
Bulina neagra si de la mine!

~~Adela&Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Leah

Fetelor, dar de filmele romanesti ce parere aveti?
Si ce filme romanesti v-au placut voua?

Leah

Eu nu am văzut nici o producție românească de dup㠒90 și nici nu sunt curioasă, în schimb mă uit f. f. des la toată seria BD și uneori la seria cu ardelenii, cu Mărgelatu’ sau cu comisarul Moldovan. Am înregistrat toate filmele românești (vechi) pe care le-au dat la televizor și le prefer porcăriilor din ziua de azi. Oi fi io mai proastă, nu știu, da’ io nu înțeleg “arta” asta modernă, mie-mi place Dinică în rolurile lui vechi.

Am început să mă uit mai des și la filme vechi străine, în special americane, deși nu-mi mai plac la fel de mult ca atunci cînd eram (mai) tînăr㠖 mai nou mă uit la filmele cu Cary Grant (To Catch A Thief – ce frumoasă e Grace Kelly! și North By Northwest), Audrey Hepburn - îmi place mult! (Vacanță la Roma și Șarada) sau Elizabeth Taylor (The Giant). Și tot de curînd am revăzut Shogun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Adela

Nici eu n-am avut rabdare sa vad "Gangs of New York" cu Leonardo C...
Bulina neagra si de la mine!

~~Adela&Julia

Ah, Adela, nu spune asta!! :))) nu e vorba de nici o bila neagra !! :))) citisem un mesaj al Elenei despre suferinta si imediat dupa aceea notarea de aici ca nu recomanda filmul respectiv, unul despre suferinta in fond, manata de dorinta razbunarii si incheiata cu pedeapsa divina. stii cum e, cand iti place cineva, in special pentru ca te simti pe aceeasi lungime de unda, ai sentimentul acela ca ar fi frumos sa iti impartaseasca emotiile artistice si, cand nu se intampla, faci ca mine, speri sa aiba rabdare altadata sa vada filmul pana la capat, egoista ce sunt :)))
te rog, nu fii suparata pe mine pentru comentariu, nici prin minte nu mi-a trecut sa supar pe cineva, stiu si eu ca nu toti avem gusturi si asteptari comune de la lumea filmului

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita

Ah, Adela, nu spune asta!! :))) nu e vorba de nici o bila neagra !! :))) citisem un mesaj al Elenei despre suferinta si imediat dupa aceea notarea de aici ca nu recomanda filmul respectiv, unul despre suferinta in fond, manata de dorinta razbunarii si incheiata cu pedeapsa divina. stii cum e, cand iti place cineva, in special pentru ca te simti pe aceeasi lungime de unda, ai sentimentul acela ca ar fi frumos sa iti impartaseasca emotiile artistice si, cand nu se intampla, faci ca mine, speri sa aiba rabdare altadata sa vada filmul pana la capat, egoista ce sunt :)))
te rog, nu fii suparata pe mine pentru comentariu, nici prin minte nu mi-a trecut sa supar pe cineva, stiu si eu ca nu toti avem gusturi si asteptari comune de la lumea filmului

conchita bila neagra e pentru film nu pentru altceva.Am accentuat si eu ca nu-mi place fimul ca sa nu-l inchirieze Camelia degeaba.
Si-i mai dau vreo cateva bile na:

Am filmul in casa.... cine stie.... poate intr-o seara imi mai pun o data rabdarea la incercare.

~~Adela&Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

FILANTROPICA este un film foarte bun
mesajul de la sfarsit m/a lasat fara cuvinte: "Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomana"
iara un film bun romanesc OCCIDENT
in ultimul timp s-au facut ceva filme bune, dar nu se dau pe micul ecran pentru ca lumea este mult mai interesata de filmele americane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

LOVE ACTUALLY - mi-a placut mult, super distributie (si cu Hugh Grant) merita vazut.
FINDING NEMO - dragut, simpatic, bunut, merita vazut.

Un An Nou Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

quote:
Originally posted by conchita

Elena, nu pot sa cred, tocmai tu? nuuuu, te rog, rasgandeste-te!! :))) lasa ca parerile mai depind si de starea de moment, poate ai altadata chef si rabdare sa il vezi pana la capat, cel putin pentru regia lui Scorsese, Daniel Day-Lewis face un rol genial, absolut genial, iar micul Leonardo pentru mine cel putin a fost o revelatie ca actor dupa Catch me if you can cu Tom Hanks, nu vazusem Titanic la vremea respectiva crezand ca e o productie comerciana si-atat ca si noul Pearl Harbor si l-am catalogat pe nedrept pe DiCaprio ca ar fi doar un actoras la moda, stii, un sex-simbol si nimic mai mult. Acum mi-am schimbat impresia, este actor suta la suta, cu ghinionul ca arata bine :))

Conchita, imi pare rau ca te-am dezamagit...intr-adevar Daniel Day-Lewis si Di Caprio joaca foarte bine (si eu consider ca Leo face un joc excelent in Catch me if you can- am si deschis un subiect despre acest film). Nu mi-a placut Gangs of New York pentru ca are prea multe scene violente..stiu, suna pueril, dar mie imi face rau violenta, de cate ori e o scena mai "tare" imi pun mainile la ochii si il rog pe sotul meu sa-mi spuna cand s-a terminat...
Si vorba ta, conteaza si dispozitia, in seara aia tare as fi vrut sa vad o comedie, ceva "usor", dar...era randul sotului meu sa aleaga filmul (pentru ca ne vine greu sa cadem de acord in alegerea filmelor, am convenit sa o facem alternativ).

Poate ca o sa incerc totusi intr-o zi cu dispozitie sa il revad, ca m-ai facut curioasa

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ce am vazut eu in ultimul timp si am considerat ca sunt acceptabile pt o seara in care nu ai ce face : " Just maried" , "Serving Sara", "Legally blonde 2". Sunt comedii dragutze, care iti linishtesc sufletul si mintea. Prefer genul asta in ultimul timp, in loc de monstruoasele filme de actiune cu scenariu tampit, actori de duzina si explozii din 2 in 2 minute!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput