Ce este mai important?
Raspunsuri - Pagina 9
Denisa_35 spune:
Eu zic si una si alta! Dar acnd iubesti tu mai mult, suferi mai mult, dar cand esti iubit....parca e mai bine! Oricum trebuie sa fie un echilibru!
Pupici
Denisa si copilul Alecu
leda spune:
Reiki:"de multe ori ne pierdem pe drumul vieti cu gandurile la "grijile" zilnice, la ce spune x sau y daca incalcam una din legile morale ale societati, uitand ca cel mai important este sa iubim."
Există primejdii în afară și primejdii înăuntru, cele care provin din mediul tău de viață și cele care provin din tine însuți, însă la urma urmelor, aceste primejdii nu fac cât una, căci ele nu există decât dacă tu le permiți lor să existe.
DUMNEZEU ESTE IUBIRE!
casandra spune:
Constiinta datoriei fara dragostea te face morocanos.
Raspunderea fara dragostea te face brutal.
Dreptatea fara dragostea te face dur.
Priceperea fara dragostea te face ipocrit.
Cunoasterea fara dragostea te face incapatanat.
Stapanirea fara dragostea te face avar.
Credinta fara dragostea te face fanatic.
O viata fara dragostea nu are sens.
Daca pana acum ma gandeam daca e bine sau nu ceea ce se intampla, acum nu ma mai intereseaza. Stiu ca iubesc si asta e tot ce conteaza...
roxanasc spune:
Cind esti iubita e extraordinar, cind iubesti este superb. Dar daca te iubeste pe cine iubesti e de-a dreptul minunat.
Roxana, o mamica fericita, minunata de Lizuca
nanatigru spune:
Nu am citit toate raspunsurile dar cred ca este mai bine sa fi iubit,dar totusi sa-i respecti macar iubirea.Pt. ca pana la urma se ajunge la obisnuinta,care este mai puternica decat dragostea.
ralucami spune:
quote:Intru totul de acord cu tine Alyssa
Originally posted by Alyssa
Intrebarea ta suna cam asa pentru mine: "ce este mai bine sa dai sau sa primesti?" Si tot la asta iti raspund ca depinde de ce... Cred ca este un raspuns cinstit...
Alice
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
viorela hoff spune:
MMMmmmmm ce bine e sa fi iubit, dar si ce bine este sa iubesti!!!
Totul se schimba, culorile sunt mai vi, pasarile ciripesc mai vesele, oamenii sunt mai buni si toti iti zambesc, intr-un cuvant totul e ROZ!
E frumos, si cred ca asta se intampla daca iti sunt impartasite sentimentele! Numai o dragoste mare iti poate oferi siguranta de a fi cu capul in nori!
Si numai o dragoste mare te poate face sa-l ocrotesti pe cel iubit!
In concluzie.. si una si alta , e bine asa, sa iubesti , sa fi iubit, sau... sa fi iubit si sa iubesti!
vio