Ce este mai important?
Raspunsuri - Pagina 2
reiki spune:
Haideti sa eliminam impreuna cel mai fericit moment in care iubesti si esti iubit. Asta nu poate fi inlocuit cu nimic. Nu poate nimeni sa puna in discutie acest moment. Nu are nimeni voie sa faca asta. Dar ....... in cazul in care doar iubesti .... sau .... esti iubit...
De ce este cel mai important sa iubesti decat sa fi iubit?
De ce cel mai important este sa fi iubit nu sa iubesti?
Alyssa spune:
Hmmm... Sa iubesti sau sa fi iubit? Intrebare complexa... Iubirea are multe forme. La care din ele te referi specific?
Parerea mea este ca iubirea e ca o oglinda. Iti trimite inapoi ceea ce ii dai...
Cea mai fara cusur iubire este insa iubirea neconditionala care este ceva asemanator cu cea care o dam copiilor si o primim de la ei.
Parerea mea si nu sint o experta!!!
Alice
reiki spune:
quote:
Originally posted by Alyssa
Hmmm... Sa iubesti sau sa fi iubit? Intrebare complexa... Iubirea are multe forme. La care din ele te referi specific?
Parerea mea este ca iubirea e ca o oglinda. Iti trimite inapoi ceea ce ii dai...
Cea mai fara cusur iubire este insa iubirea neconditionala care este ceva asemanator cu cea care o dam copiilor si o primim de la ei.
Parerea mea si nu sint o experta!!!
Alice
Hmmmm
Nu ai raspuns cinstit la intrebarea mea.
ruxij spune:
Cred ca sa fie iubit e mai important pentru fiecare. Pentru ca toti cautam cu disperare sa fim iubiti in primul rand. Dc. un om ne zambeste deodata ne devine mai simpatic decat unul care ne arata clar ca nu ne place, nu? Da, pentru ca suntem egoisti si mie mi se pare normal. Cum a spus korinna, daca esti iubit, esti dispus sa te apleci cu draoste catre cel de lana tine, altfel dc. doar dai si nu primesti, pana la urma, dupa un timp mai lun sau mai scurt, te cam saturi, inevitabil. Dar nu e prea placut sa fii doar iubit si sa nu poti raspunde.
Na, cam asta zic io.
Numai bine,
Lia
ruxij
casandra spune:
E adevarat ca toti ne dorim sa fim iubiti, dar, sunt convinsa, ca de catre cei pe care ii iubim. Nu cred ca e cineva sa isi doreasca sa fie iubit de o persoana pe care nu o iubeste, nu pot sa cred asta. Intr-adevar, ne bucuram ca ne zambeste cineva, cautam o companie placuta, dar de aici pana la iubire e cale lunga ...
Aurelia spune:
Mai reiki ce-ti veni si tie acuma cu intrebarea asta?!ma faci dupa 4 copii si 18 ani de casatorie sa-mi repun in cauza o anumite parte a existentei mele ,deja i-mi pun intrebari la care nu stiu ce sa-mi raspund......!!!!!!!!
Aura&Luca,22 luni
Alyssa spune:
Intrebarea ta suna cam asa pentru mine: "ce este mai bine sa dai sau sa primesti?" Si tot la asta iti raspund ca depinde de ce... Cred ca este un raspuns cinstit...
Alice
lai spune:
Cand eram adolescenta eram convinsa ca e mai bine sa iubesti, mi se parea ca intensitatea aceea a sentimentelor, a emotiilor e cel mai frumos lucru, ca nu m-as lipsi de ea, as iubi si as suferi pentru ca asta inseamna cu adevarat sa traiesti, ca as face orice pentru omul pe care il iubesc chiar daca dragostea nu imi este returnata; iar varianta in care esti iubit si nu iubesti mi se parea monotona, plictisitoare, infinit de trista (simplu trista si nu sfasietoare de inimi ca in celalalt caz).
Dar pe masura ce trec anii tind sa inclin de cealalta parte a balantei, sa cred ca e mai bine sa fii iubit. Atunci mi se parea eroic sa iubesc fara sa fiu iubita, acum mi se pare dramatic, telenovelistic (nu vreau sa jignesc pe nimeni, cu cuvantul acesta ma refer la "relatii imaginare" si nu la situatia unui cuplu care traieste de multa vreme impreuna) si.. simplu trist. Iar sa fii iubit mi se pare cald si frumos, in afara de asta parca e mai usor sa te convingi pe tine insuti/insati sa apreciezi dragostea ce ti-e oferita decat sa-l convingi pe celalalt sa te iubeasca. Poate...
Lai
Reliana spune:
quote:
Initial creeata de reiki
Sa iubesti sau sa fi iubit(a)?
"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita
Oare mai conteaza? Cu cat iubesti mai mult cu atat esti mai bun, daca nu stii sa iubesti nu vei stii nici sa apreciezi gestul celui care te iubeste!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!http://www.yamafoto.com/?ref=12560
Adela P spune:
De acord cu try, Korinna, reiki. Sa fii iubit indiferent de ce gen de iubire e, e infinit mai bine decat sa iubesti pe cineva care nu-ti impartaseste sentimentele. Asta era si intrebarea ta nu? Daca e ori alba, ori neagra pe care o preferam. Sigur ca idealul e altul, dar nu despre asta era vorba.
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P