Ce este mai important?

Ce este mai important? | Autor: reiki

Link direct la acest mesaj

Sa iubesti sau sa fi iubit(a)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Cre ca si sa iombeshti si sa fii iombit,cu conditzia ca sa iombeshti persioana care te iombeshte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Daca iubesti si esti iubit in acelasi timp este cel mai fericit moment din viata. Eu intreb, pentru tine ca omulet. Ce este mai important?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Sa iubesti.

Mergi la inceput

De ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gloop-gloop spune:

EU ZIC: SA FII IUBIT!

Mergi la inceput

Intrebarea mea ramane aceasi.... de ce?

Am rugamintea sa argumentati de ce. De credeti ca ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Sa iubesti, pentru ca iubirea e in tine, o ai si o daruiesti si oricat ai faramita-o tot atata este. Daca esti doar iubit si nu iubesti, e trist, poate te simti incurcat de sentimentele celuilalt, vinovat poate ca nu poti sa ii raspunzi, in fine, gol pe dinauntru ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

cred ca pentru majoritatea dintre noi este mai important sa fim iubiti si apoi sa iubim la randul nostru (vorbesc aici doar de cuplurile care de comun acord au stabilit sa traiasca impreuna, nu vorbesc de iubirea pe care x i-o poarta in secret lui Y). Cand te stii iubit iti faci mai putine probleme in viata si analizezi mai putin problema iubirii pe care o porti tu persoanei respective. Cand insa ai indoieli ca persoana de langa nu te iubeste, atunci apare problema, se aprinde beculetul in cap si incepi analize: eu il iubesc, el de ce nu ma iubeste, oare n-am facut destul, oare nu-s prea buna pentru el, oara ma merita, oare eu il iubesc asa cum credeam, oare nu-i o cauza pierduta etc.
Pana la urma te poti afla in 3 ipostaze: 1.) partenerul te iubeste si tu-l iubesti pe partener (cazul ideal); 2.) partenerul te iubeste, iar tu nu-l iubesti; 3.) tu iubesti partenerul, iar el nu te iubeste.

Cazul 1.) nu face obiectul discutiei, discutia apare in cazul 2 si 3. Parerea mea este ca trecem mai usor cu vederea cazul 2 si tindem sa facem o problema din cazul 3. Linistea interioara este mai putin perturbata atunci cand suntem in ipostaza 2. Cand suntem in ipostaza 3, de regula apar problemele: e situatia cand consideram ca nu ni s-a dat la schimb. Multi dintre noi am putea sa traim lanaga cineva pe care nu-l iubim, dar stim cu siguranta ca ne iubeste si putini dintre noi acceptam situatia in care noi il iubim pe cel de langa, dar stim ca el nu ne iubeste. Dupa mine este o chestiune de egoism individual, ceva ce avem cu totii dintre noi, unii in masura mai mare, altii in masura mai mica, dar cu certitudine il avem toti.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Dupa parerea mea, mai pustiit te simti cand stii ca iubesti pe cineva si el nu te iubeste decat atunci cand tu nu iubesti, dar stii ca esti iubit. Parerea mea este ca sunt destule cupluri in care unul din cei doi de fapt nu-l iubeste pe celalalt. Pentru aceste persoane care nu-l iubesc pe partener important este sa nu afle celalat si sa dea impresia partenerul ca il iubeste. In momentul in care celalalt partener afla sau banuieste, atunci apar de cele mai multe ori si problemele in cuplu.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Sa fii iubit..ca daca esti iubit ..mai ai si tu inima la iubeala..da daca iubesti ca nebunu si nu primesti nik..degeaba o faci!!

LA MULTI ANI!!!
KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput