Amantzi
Raspunsuri - Pagina 5
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Poi ce fecem Secsuke, cum ne-am inteles noi sa nu vorbim din casa, si tu zici la tot forumu'ca io'st aproape da tine, mey?????
Victoriaeaci@hot.mail
veni, vidi, Victorie!
Victoria,
mä-ntristai....io am pus dä mult un ochi pe secsuke ästa....si ete cä auz acu´cä s-a imbirligat cu tine!!!...si io care ziceam cä esti pretena mea!!!
Mi-o pläcut domle, cum scrie omu ästa...cum se poartä cu fomeile...e un gentlimen...ce sä mai zic...nu mai am cuvinte...da acu´ aflai care ii treaba...
Lulu
lily spune:
Oaw !!!
Amantu` ti-i imprumut pe ai mei- ai atasat la lentile si binoclu sa te poti focusa pe problematika...
Oho are balta peshte , peshtoase si alte icroase,
da` trebe sa inveti sa
una care s-a lasat de meserie (periculoasa) si s-a apucat de pescarie
na site www.lapestioasa.cometome
Victoria spune:
quote:
Originally posted by camelia-danielaquote:
Originally posted by Victoria
Poi ce fecem Secsuke, cum ne-am inteles noi sa nu vorbim din casa, si tu zici la tot forumu'ca io'st aproape da tine, mey?????
Victoriaeaci@hot.mail
veni, vidi, Victorie!
Victoria,
mä-ntristai....io am pus dä mult un ochi pe secsuke ästa....si ete cä auz acu´cä s-a imbirligat cu tine!!!...si io care ziceam cä esti pretena mea!!!
Mi-o pläcut domle, cum scrie omu ästa...cum se poartä cu fomeile...e un gentlimen...ce sä mai zic...nu mai am cuvinte...da acu´ aflai care ii treaba...
Lulu
Cami (pardon scuzatz Lulu) se poate mey, daca noi fomeile nu ne ajutam intre noi, apai cine sa ne ajute? Ia-l mey si tu, ca doar nu-i slana sa se gate....
S-apoi io nu recunosc nika, dijaba zice omu ca io's aproape, are dovezi? dovada, dovada.......
Da undi-i Secsuke, ca vaz ca se dadu la fund, pardon dexpresie.... se cearta fomeile pe el si el nika....s-o speriet....asa e berbantii mey Lulu, se dau cu caramida-n chept ca mari si tari, si la proba adevarului is...offline, ca sa zic asa
V, fomeibengoase.com
veni, vidi, Victorie!
camelia-daniela spune:
Victoria draga mea,
asta da pretenä!!!...multam fain pentru "bucätzicä"!!!...io zic sä-l programäm cumva...o lunä tu...o lunä eu...si dacä mai poate, il däm si la alta!!....sä nu zicä fetele cä sintem rele!!!
Io auzii cä berbantii ästia din nord is mai buni...la suflet...
Zic sä ne ducem si pe la "bucätärie" sä-i cäutäm...väz cä or dat toti bir cu fugitii!!
Lulu
Victoria spune:
Poi Lulu draghe,
Ca sa nu ne incurcam, hai sa facem un tabel in ixel cu programarea, sa-l impartim frateste....Facem si o coloana cu opservatiuni, sa stie si alte fete pros and cons...(ocservi ce limbaj evoluat am, da?)
Daca-i bun il dam si la export, sa aducem valuta tarii, nu, ce zici matale?
Ti pup si hai sa traim, ai nostri ca brazii cu mucii pe chept...
V.
veni, vidi, Victorie!
lena spune:
fetile daca fasetzi un tabel in icsal, io zic sa nu uitati de rubrica de observashii sa vaza lumia lucrusoare noi...mersi de intervenshie si inca seva: mai amanshii acestia esti pentru toata lumulica??
mey, mersic inca odata, trimiteshi-l si aisa in Holandica
tot muhera_di_fuoco@xxx.nl