Amantzi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Interzis femeilor, permis bombelor sexi!!!!
astept chemarea ta@ dulcineea romantica.hotbabes.com

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

SECSUKE,ba taman pentru femei fierbinti e subiectul asta;io-te ce zice autorul:"Amantele dornice sa raspunda."...Nu se specifica nimic de vaselina!

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

aolei crestinule vriau si io mey vrio cativa de'astia deh...cum le zisi mey amanshi...nu di alta da's buni rau si am timp deshtul di invashat lecshiile de amantzeala...deh...orisicum de vrei sa cunosti, stii, alea-alea cu adivarat cauta-ma asilea degrabi:

muhera_di_fuoco@xxx.nl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

quote:
Initial creeata de mara26

Amantzii disponibil , dornici sau incepatori sa scrie aici.
Amantele dornice sa raspunda.

..................................................sotzul:))

Beyy, sasuke moshule!!

Treaba cu interzisu`am mai lämurit-o noi!!!...si io credeam cä ati inteles...voi, berbantii!!!
Da´tu ai citit subectu`??...eh, ce scrie acolo???...bre, dacä nu vrei sä fii amantul nostru, lasä-ne domle in pace!!!...timpu´costä bani!!!

Lulu

P.S. Da´de ce victorie scrii moshule acolo??...cä o scris unu´, ne-o inferbintat bine de tot si o dat bir cu fugitii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Musai trebe sa imi cumpar ocheri....ca deja vad nu dublu ci triplu'. Uite ce face omu'n'miez de noapte....mey cu voi nu'i a buna.

Amantu lu' peshte.

BTW-cred ca am luat-o shi eu razna. Iertare nu mai fac, numa'acu pacatele mele ca om is si io.

Tot ala' de mai sus, ala cu pescaria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by sasuke

Meyyyy, 'drajele' moshului, da' parca suntem la "Interzis femeilor" , sau nu shtiu eu bine ?

Sau tocma' pt. ca e interzis 'fumeilor' atzi dat toate buzna aicea ? Oricum eu sunt norocos pt. ca aicea, in nord, ajungetzi mai greu, shi deci sutn mai ferit de ... ispitele lumeshti cu care prea-greu ii incercatzi pe berbantzii bucureshteni !

rezistatzi, baietzi, victoria e aproape !

SECSUKE

Victoria-membru DC?
Nadina-carcotash de la orash

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

SECSUKE
interzis femeilor CE ?

adica sa va lasam singuri cuc ...nu va intereseaza decit de voi, moshilor

adio...berbant bucurestean NICI NU STII CE PIERZI

Daca secs nu e, nu e nimic

quote:
Originally posted by sasuke

Meyyyy, 'drajele' moshului, da' parca suntem la "Interzis femeilor" , sau nu shtiu eu bine ?

Sau tocma' pt. ca e interzis 'fumeilor' atzi dat toate buzna aicea ? Oricum eu sunt norocos pt. ca aicea, in nord, ajungetzi mai greu, shi deci sutn mai ferit de ... ispitele lumeshti cu care prea-greu ii incercatzi pe berbantzii bucureshteni !

rezistatzi, baietzi, victoria e aproape !

SECSUKE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Poi ce fecem Secsuke, cum ne-am inteles noi sa nu vorbim din casa, si tu zici la tot forumu'ca io'st aproape da tine, mey?????
Asta n-ar fi bai, numa ca-mi restranje posibilitatile pácia, poate vrea domnu'...sau domnu'....no?
Biznis is biznis.....

Victoria e aproapeeeeeee (daca zice Sexuke, ca stieeeee)

Victoriaeaci@hot.mail

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Meyyy fumeilor.... luati-o/dati-o mai usor ca ati speriat profesoru'
Si io nu-s lamurita... Cursurile astia este si prin corespondentiii ?? Da dii la distanti siii poatiii ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

quote:
Originally posted by marius

Musai trebe sa imi cumpar ocheri....ca deja vad nu dublu ci triplu'. Uite ce face omu'n'miez de noapte....mey cu voi nu'i a buna.

Amantu lu' peshte.

Mariusicä ...

nu cumpära ocheri, cä te costä bani!!!
Las´ cä-i mai bine dacä vezi triplu!!!....in loc de una, vezi 3!!!! ....mamäää, ce norocos esti!!!
Precis o sä primesti vreo 10 PM-uri ( asa, pe ascuns, sä nu stie lumea!!!) de la bäieti, ca sä te intrebe cum ai reusit sä vezi triplu, cä vor si ei!!!

Lulu.

P.S. Dacä ai cumva probleme cu pestele ( poate ti-a luat boletinul, ca sä nu poti pleca acasä!!!....deh, am mai auzit si de-astea, da´cu pasaportu´)....spune-mi mie, cä vin cu gasca mea de la tarä si te liberez io!!!

Mergi la inceput