BARBATII DANSEAZA?

BARBATII DANSEAZA? | Autor: ralucami

Link direct la acest mesaj

Asta este una din intrebarile care ma macina pe mine acum in miez de noapte. De cand ma stiu eu nu prea am vazut barbati care sa se priceapa in ale dansului. Si sotul meu nu este o exceptie de la regula In momentele lui de "destrabalare maxima" mai joaca cate un "step" pe sub masa, stand pe scaun si ferit de privirile curiosilor. Si singurul barbat caruia chiar ii face placere sa danseze (nu o face "de forma"-vezi doamne, partenera mea are chef sa danseze si nu are cu cine/ sau -mai bine danseaza cu mine decat cu "ala")e tatal meu, care ar fi in stare nu stea locului o noapte intreaga. De ce nu va place sa dansati, domnii mei?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Mey Raluca, dar, dupa cum si cantatul sub dus este tot o forma de cantare, de ce nu poate fi si "stepul" de sub masa o forma de dantzuiala?
Dar tu te-ai uitat la "Dance with me" cu Chayenne si Vanessa Williams? Sau macar la "Dirty dancing"... Chestia cu dansul la barbati cred ca tine de firea fiecaruia ca om, nu diferentiat pe sexe. Tu n-ai intalnit femei care prefera sa faca orice numai sa nu danseze? Sau care, chiar si atunci cand, chipurile, danseaza sunt la fel de mecanice in miscari ca niste robotei?
Sincer vorbind, mi se pare mai disgratios sa vad o femeie care danseaza nearmonios decat un barbat. Poate si pentru singurul motiv ca gratia este un atribut rezervat femeilor...

Lasand discutiile sexiste deoparte, am intalnit oameni de la cei totalmente anti-dantzuieli pana la campioni nationali la dansuri de societate si am ajuns sa cred ca talentul acesta este ceva pe care il ai sau pe care nu il ai. E la fel ca si cu urechea muzicala. Sau cu inspiratia creatorilor de arta, indiferent in ce domeniu.
Daca "simti" muzica, ea te invata de la sine sa dansezi. Ritmul muzicii devine ritmul miscarilor tale. Iar daca dansezi in pereche, ritmul se transmite ambilor parteneri.

Si inca ceva, cheful de a dansa poate veni compania placuta a cuiva care stie miscarile si stie sa le transmita "invatacelului" fara sa-i dea acestuia tracul incepatorului. Mi se pare esential ca cel care vrea sa danseze sa aiba o atmosfera in care sa se simta confortabil, altfel nu va iesi nimic. Barbatii sunt orgoliosi si nu vor accepta sa se faca de ras in public cu nepriceperea lor in a dansa.

Mie, unul, imi place sa dansez... fireste, daca zbantzuielile mele se pot incadra in vreo categorie de dans! Dar, iti spun ca mi-a fost greu sa dansez in societate pana am intalnit o doamna, fosta dansatoare si profesoara de dans, care a reusit sa-mi alunge tracul si care m-a faca sa ma concentrez pe ritmul muzicii si pe atmosfera, nu pe parerea celorlalti...

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogux spune:

unde-i chefu?
sa v-arate taicu neste dans
:O))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

ulala...sotul meu danseaza si inca foarte fain...chiuie ,danseaza ,e o persoana extrovertita...tatal meu si el e un dansator bun...mai putin cumnatul care numai trage cate o chiuala si apoi s-a linistit!te pup...imi vine sa rad..mi i-am imaginat pe fiecare si m-am amuzat...vorba cuiva : unde-i cheful?>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Bei,si barbac'meu e dansator!Si tata...traiasca Elvis!Si mai stiu muuulti "talentati" de-astia!

Bogu,da' tu ce dai asa den boric?Sau aia ti-e gashca ta de dansatoare?

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Al meu danseaza.Si inca foarte bine!O singura problema avem, cu muzica populara: nu stie invartita (ca in Mures) iar eu nu stiu sa joc asa ca la Sibiu .Da' las' ca invatam noi!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Al meu stie, mai! Problema e ca nu mai are unde...si cand... Suntem oameni ocupati...cu seviciu...cu copil....

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Al meu sot danseaza chiar foarte bine (e o exceptie pentru un barbat japonez), dar aici unde sa mergem la dans !?!?! Exista o singura discoteca in toata Hiroshima, si aia e plina de pustani, chefurile japoneze au loc fara muzica si fara dans, nici macar in restaurante nu canta muzica, ce sa mai vorbim de ring de dans, asa ca pofta-n cui in Japonia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aba spune:

Ralucami, draga,
al meu nu stie, dar danseaza...
mie-mi place sa dansez , mai ales ca de la un timp ne scot prietenii la dans.
De abia astept Vinerea seara...

Camelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Al meu sot nu prea danseaza si aici nici nu are unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

al meu da!!! si inca foarte bine:) sa fie oare de vina "practica" pe care a facut-o cand era student la iasi in discoteca "roshu si negru"...sau sa fie oare un talent nativ?

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinanunta

Mergi la inceput