BARBATII DANSEAZA?
Raspunsuri - Pagina 2
Veve spune:
Ariel,sigur nu-i nativDac-a bantuit prin "roshu"...se ia!
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
lena spune:
subscriu si al meu le are cu tzopaila si in ca de-aia grea gen tango, dar ma prefera pe mine sa-i dansez din buric..., dar are experienta vietii ca pe vremuri avea si canta la chitara
ralucami spune:
Vad ca se danseaza, nu gluma. Asta e! Eu o sa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca pe al meu sot nu o sa ma pot baza la nici o petrecere. Ariel din "Rosu si Negru" se ia boala asta grea. Nu e singurul care nu s-a putut vindeca dupa cateva ture de dans pe acolo. M-as fi dus si acum dar nu am avut cu cine
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Lauraa spune:
Al meu nu danseaza Are doua picioare stangi si basta. La nunta abia asteptam sa se incheie valsul ca ma treceau toate apele cand vedeam ce se-mpiedica. Nici la disco nu danseaza, nicaieri. E chiar aiurea sa mergi undeva si toata lumea danseaza numai noi stam pe margine.. Si eu sunt maaaare dantzuitoare, n-am liniste toata noaptea. In concediu in Dominicana era seara muzica dominicana (merengue,bachata,etc) si se danseaza pe perechi. Si eu lungeam ochii la dansatori ca de obicei cand uul din animatori m-a luat la dans. Si bineinteles ca m-am dus fara sa stau pe ganduri. Si ce credeti? Al meu sot cica s-a suparat ca am dansat cu "maimutoiul ala transpirat" si a zis ca daca el nu danseaza as face bine sa nu dansez nici eu Ati mai auzit una ca asta???
Laura si burtica de 23 saptamani
ralucami spune:
Hahaha! Laura e tare faza cu maimutzoiul! Tie macar ti-a spus de la inceput ca il deranjeaza , dar la mine e mai aiurea. Mie imi spune:" Du-te, stai fara nici o grija" , si cand ma intorc nici nu ii mai vad ochii asa sunt de alungitzi. Plus ca e ghiftuit de draci si daca il intreb ce are cica "nimic"
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Nikita73 spune:
De ce ziceti voi ca nu danseaza barbatii, eu am intilnit numai dantuitori...
Dar, ca sa va spun un secret, mie imi plac barbatii care nu danseaza, mi se pare mai cool si mai sobru si mai masculin sa stea la bar cu o bere decit sa se scalambaiasca ca o ia o pauzare