bebelus supraponderal?
Raspunsuri - Pagina 3
danat spune:
ca si la adulti, s la bebei greutatea tine si de conformatie, de osatura, daca e mai ciolanos, sa zic asa, sau dar pufos. si mai conteaza si inaltimea.
danat
http://community.webshots.com/user/danateu
ladymina77 spune:
Buna tuturor,
Vreau sa imi spun si eu parerea in legatura cu copii mai plinuti decat de obicei .Sa va spun despre al meu baietel care are acum 4 ani si jumatate si care avea la 4luni 10,50kg.A fost alaptat si el la san si era ca un ursulet panda dar nu era f incet ,era cum trebuia sa fie .Si acum la 4 ani este un copil mai mare decat normal dar acum nu mai este plin chiar deloc ,cateodata mie mi-i se pare ca este slab dar asta din cauza ca era mai plin cand era mic si eu am ramas cu imaginea aceea.La mine asa a fost si nu cred ca trebuie sa fie un semn de intrebare daca el se comporta normal si totusi supravegheat cateva luni sa se vada evolutia.
Sanatate tuturor bebeilor si mamicilor!
cosmina&bogdan
mina
Sabina spune:
Nu cred...daca e alaptat exclusiv la san n-are cum.Va lua mai putin pe viitor in greutate.
Sofia are la 15 luni 8600 grame...asa ca...as vrea eu sa fie mai plinuta!
Sabina & Sofia Galagia
ruxij spune:
Eu nu mai tin minte exact cifrele, dar Bodanel a fost pana pe la 8 luni, de cate ori am fost la doctor, in top 1% pe raficul ala. Adica era mai reu decat 99% dintre copiii de varsta lui. Si arata rasutz. Acum la aproape 2 ani e 40-60%, a slabit si s-a lunit, asa ca e posibil sa se intample la fel si cu acest bb odata ce incepe sa meara.
Numai bine,
Lia
ruxij
Lauraa spune:
LOL Ruxij, nu-ti merge "g-ul" ? 
www.smiliegenerator.de/s21/smilies-4420.png" border="0"> 20 saptamani
Ioanaa spune:
Teresa, fetita mea are 3 luni si jumatate acum. In prima luna a pus pe ea 1,500 kg a doua luna la fel si in a treia 1 kg. Imi facea kk si odata pe saptamna, dar atunci facea de umlpea pampers-ul
. Am fost cu ea la 4 medici, si i-am facut toate analizele posibile pt. asta si a iesit perfect sanatoasa. Papa doar lapte de mama si e jucausa si arata bine. Deci nu are de ce sa se ingrijoreze pentru ca atunci cand va incepe sa mearga nu se va mai ingrasa atat de mult iar kk se regleaza pe masura ce incepe sa manance mancare. Am citit si pe internet pe mai mult site-uri si se pare ca asa sunt unii copii alaptati la san si sunt sanatosi. Multa sanatate.