Mi-am facut-o cu mana mea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Mi se pare brutal ce povestiti voi aici. Tragi putin, atit cit se poate, cind il speli si cind se face mai mare incearca el si singur, ca doar nu s-au nascut toti barbatii cu fimoza. Cred ca asta era mai mult o obsesie de pe vremea bunicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Gabriela,ma bucur ca baietelul este bine!
Dupa ce am citit gramada de relatari pe aceasta tema,am senzatia ca decalotarea e o "moda" neaosa.
In Japonia nu le face nimeni nimic baieteilor.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Si pe mine ma streseaza povestea asta de mor! Vladut are 5 ani si 4 luni, s-a incercat ceva la el pe tema asta odata cind am fost internati in spital pentru o amigdalita urita, pediatrul a reusit sa-l decaloteze, i-am pus atunci cit am stat in spital comprese cu Rivanol, dar dupa aceea cind am ajuns acasa nici ca m-am mai atins de el, si a trecut aproape un an! Mi-e atit de mila ca nu pot sa-i fac nimic, il spal cit pot de bine acolo si cu asta basta, dar ma tot gindesc daca nu ar trebui sa-l duc sa-l vada un chirurg. Totusi, mie "instinctul", ca sa zic asa, imi spune sa-l las in pace, si daca ziceti ca asta e conceptia si in alte tari parca mi-a mai venit inima la loc. Ma tot intreb inainte cum se proceda, ca doar nu aveau toti barbatii fimoza si nici nu umblau atita pe la doctori... Poate ne lamureste cineva care stie mai multa pediatrie sau chirurgie pediatrica!
Va pup,
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

pe Rares l-a decalotat medicul pediatru la doua luni..ma dusesem ptr vaccin..si am revenit acasa decalotat!..nu am avut complicatii..aici insa in Indiana,la baieti le face circumcizie...de voia vea baiat insa nuse va intampla asta..in Romania cu el la decalotare de cand e mic..Inca ceva, o prietena din Canada cu baietelul de 4 ani a fost la chirurg si acolo cu anestezie l-a rezolvat..no complications!
ce sa va zic..eu asta am trait ,auzit...in Brasov toti pustii din parc erau la acelasi regim...
adevarul e ca imi amintesc ca atunci cand l-a decalotat avea atata smegma, incat dupa trauma mea si a lui, m-am bucurat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Si mie mi se pare destul de brutal ce a facut nenea doftorul ala acolo, mai ales ca nu era patratica lui, ca sa zic asa.
Eu sunt mamica de 2 baieti si la nici unul nu mi-am facut probleme, mai mult, nici nu mi le-am pus. Stie ea natura de ce a facut asa si nu altfel (ma gandesc ca ne-am nascut, totusi, cu ochii deschisi, n-a fost nevoie sa ne forteze mama pleoapele si nici sa ne duca la doctori pentru asta), iar medicii care aplica metoda decalotarii fara a fi neaparat necesara mi se pare ca fac exces de zel.

Succes, Gabriela draga, ma gandesc ce-o fi fost in sufletelul tau sa-ti vezi puiul suferind; pe mine m-a terminat numai sa citesc prin ce-ati trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Mie mi-a spus inainte sa ies din spital sa nu ii fac nimic la bb... ba chiar mi-a dat si o brosura in care zice ca nu este nevoie sa se faca decalotarea mai ales la bb asa de mici. Doctorita bb meu a zis ca o sa aiba mama natura grija de asa ceva nu noi :). Sper sa fie totul bine cu copilushul tau.
SARBATORI FERICITE!
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput