ZINNAT
Vladut - 1an si 5 luni a facut o viroza urata si facem tratament cu zinnat. Este un chin, nu vrea sa-l ia sub nici o forma, cum ia un pic, chiar si diluat cu diverse chestii vomita. Nu stiu ce sa mai fac, cum sa i-l dau? Chiar nu mai vrea sa pape nimic, nici nu deschide gurita. Cele care ati dat zinnat cum ati procedat?
Raspunsuri
diana904 spune:
Eu i-am dat Zinnat tot pe la aceasta virsta lui Tudor. I l-am dat cu o seringa, putin cite putin. De altfel asa lua orice medicament la virsta aia.
otau spune:
Vladut al meu asa mi-a facut de la Augmentin. Medicul mi-a spus sa nu-i mai dau niciodata Augmentin, caci probabil ca nu-l suporta. De altfel nici nu am mai incercat de atunci sa-i dau Augmentin. Medicul alergolog mi-a spus sa atentionez toti medicii care-l consulta despre acest lucru.
Lui Vladut i-am dat Zinnat cand avea o saptamana si nu am avut nici un fel de probleme.
Cred ca cel mai bine vorbesti cu pediatrul copilului.
Sanatate!
Aurora
Marianar spune:
quote:
Originally posted by otau
Lui Vladut i-am dat Zinnat cand avea o saptamana si nu am avut nici un fel de probleme.
Cred ca cel mai bine vorbesti cu pediatrul copilului.
Sanatate!
Aurora
Am vb. cu pediatrul, m-a sfatuit sa-l diluez. L-am diluat, l-am amestecat cu miere, cu sirop concentrat de visine, cu suc de portocale, cu mancarea lui preferata - in lingurita am pus cate o picatura de zinnat.... si nimic. Acum nu mai vrea nici nurofen are chiar ii placea.
Cum ma vede ca ma apropi de el cu lingurita e disperat...
Emilia spune:
Si eu am patit la fel. Si dac reuseam sa il dau il vomita cam in jumatate de ora. Asa ca l-am inlocuit cu CECLOR, pe care il ia cu placere.
Sanatate!
Marianar spune:
quote:
Originally posted by Emilia
Si eu am patit la fel. Si dac reuseam sa il dau il vomita cam in jumatate de ora. Asa ca l-am inlocuit cu CECLOR, pe care il ia cu placere.
Sanatate!
Pt. ce ti-a recomandat medicul zinnat?
Noua ne-a zis ca ar putea sa ne dea augumentin, dar nici ala nu e stralucit la gust sau zinnat comprimate.
carina spune:
Carina a luat Zinnat inainte de a face 1 an pentru un streptococ in gatut. Problema la noi era ca nu vroia sa inghita nimic nici macar apa asa ca s-a si deshidratat si a trebuit sa o hidrateze cu perfuzie si cu o tura i-a dat si axetine(substanta activa din zinnat) intravenos. I-au lasat o branula in manuta cateva zile si ii dadeau dimineata si seara prin ea (nu a fost internata). Poate fi si asta o solutie daca asta e singurul antibiotic recomandabil in cazul vostru. Augmentin a luat acum o luna si nu am avut nici o problema cu inghititul lui (chiar ii placea!).
Sa va faceti bine repejor.
Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai
Marianar spune:
CE GUST ARE DE FAPT ZINNATUL?
Eu stiu ca toate siropurile pt. copii sunt dulci, asta e asa de amar ca nici eu nu l-as bea.
Asa e, amar, sau e ceva in neregula? Este in termenul de garantie, am urmat intocmai instructiunile la prepararea lui...