N-avem canini da' avem o masea la 1an 3 luni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Dragele mele, miltumesc mult pt. raspunsuri !
Dar .... acum ne-am SPART incisivul de sus.

Deci, am fost cu tati (care are grija de BB 12 ore/24 ore) in parc la leagane. Si ne-a venit leaganul in gura.
Buza sparta, dar si dintele .. cam 1 mm.
Acum, daca tot am cobit cu subiectul asta, ziceti-mi, va rog, il duc la stomatolog ? La care, la dentistul meu sau aveti ceva mai bun pt. copii de 1 an si 3 luni ?

Lili care a avut un an prost si spera intr-unul mai bun.

PS: pe Bb nu pare sa-l supere, deocamdata, dintele afectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

...

Mergi la inceput

Nu e neaparat necesar sa mergi la stomatolog, oricum nu o sa-i poata face mare lucru la dinte, copilul e traumatizat de accident, daca acuma-l fortzeaza cineva sa deschida gura, sa-i mishte de dintzi poate o sa fie marcat toata viatza de incidentul asta. Tu ar fi bine sa-l supraveghezi cu atentzie, shi dupa ce se vindeca ranile la buza sa vezi daca cu timpul dintele se innegreshte, sau daca-l supara in vreun fel, abia atunci ash merge la stomatolog cu el.

Corinna, Andreas, Alexandru shi orezu mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by otau

Du-l la stomatolog sa nu aiba cumva caninii inclusi!
Aurora

Nu se vorbeshte depre incluzie decit in dentitzia permanenta.

Corinna, Andreas, Alexandru shi orezu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by Yasmine

...

Ar fi bine sa aiba tati job si sa pot sta eu cu BB. Nu stiu daca m-as descurca mai bine, in perioada asta in care nu sta locului o clipa.
Sau macar sa pot veni acasa dupa 8 ore de lucru, nu cand da Dumnezeu. Simt ca incep sa pierd situatia de sub control. Si ... parca simt in mine si o ... frustrare.

Lili

Mergi la inceput