Ati inteles din titlu, tot razna ne ies dintii.
V-ati confruntat cu aparitia unei masele cand jos are doar 2 dinti, sus 4 dinti ?
Multumesc.
Linistiti-ma, caci oricum nu vad cum sa-l fac sa deschida gura la stomatolog.
mama Lili
din cate stiu eu, maselele chiar ies inaintea caninilor, si nu mi-as face probleme, chiar daca incisivii nu au iesit toti. ritmul propriu, nu?
sanatate!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
De loc razna, e normal, ca dupa cei 4 incisivi sus shi 4 jos, sa vina cei patru molari, 2 sus shi 2 jos, apoi 4 canini, apoi ceilaltzi 4 molari.
Andreas la 1 anu shi aproape o luna are 8 incisivi, shi 4 molari.
Corinna, Andreas, Alexandru shi orezu mic
si noi avem, la un an si aproape 8 luni, 4 incisivi sus, 3 jos, trei maselutze si a patra pe drum ... sper si eu sa nu fie anormal.
Si noi am trecut prin asa ceva, cind a aparut o maseluta pina sa iasa toti incisivi etc. La un an si patru luni : 8 incisivi, 2 maselutze, un canin iesit si unul pe drum.
Petruta & bb Mihai 
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Lui Vladut i-au iesit maselutele de sus la 1 an si cele de jos la 1 an si 2 luni. Caninii i-au iesit la 1 an si 3 luni cei de sus si cei de jos la un an si 4 luni.
La 1 an avea toti incisivii.
quote:
Initial creeata de ochinegri
Ati inteles din titlu, tot razna ne ies dintii.
V-ati confruntat cu aparitia unei masele cand jos are doar 2 dinti, sus 4 dinti ?
Multumesc.
Linistiti-ma, caci oricum nu vad cum sa-l fac sa deschida gura la stomatolog.
mama Lili
Cristina si Mihnea
Lui Alex ii da cel de-al patrulea canin abea acuma la 1 an si 10 luni :))). Masele are fro 4...si toti incisivii.
Luizax - karkotash shef!
Si lui Tudor i-au iesit maselele pe la 1 an si 2 luni si pe la 1 an si 3 luni- caninii de sus. Cei de jos cred ca urmeaza in cateva zile , are gingiile umflate.
Florentina & Tudor
Si Mariuca mea tot asa: pe la un an si 2-3 luni i-au iesit maselute (3). Acum (1 an si 5 luni) are 4 maselute, simetric distribuite (sus-jos, stanga-dreapta) si 8 dintisori (4 sus si 4 jos). Dar caninii nu au aparut inca.
Nu e totusi nici o problema.
Multa sanatate,
Manuela