tatic cere ajutor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Hop si eu, ca asa ce ma 'nervez cand aud propozitia asta " nu are lapte suficient". E o prostie. Nu-i dati inca lapte praf, fetita a luat bine in greutate, este foarte important ca macar primele 6 luni sa fie alaptata la san. Mamica sa bea ceai de fenicul, anason si chimen, sa ia Galactogil ( se gaseste la spitalul Municipal ) care este nemaipomenit, o spun din proprie experienta. Fetita mea a fost alaptata exclusiv pana la 6 luni, si dupa diversificare pana la un an. Cat am alaptat-o la san nu a avut absolut nici o problema. S-a dezvoltat foarte frumos si a luat super bine in greutate, mai ales ca a fost nascuta prematur. Si mie imi spusese o doctorita care venise sa o vada pe Clara, si a vazut pe masa din bucatarie, putin lapte muls de la mine, ca am laptele slab, ca vezi draga doamne, ca daca nu face o crusta de grasime galbena deasupra, cica laptele e slab. O alta tampenie. Fata mea a luat in greutate incepand cu luna a 2-a si pana in cea de a 4-a, cate 1300 g/luna. Asa ca insistati cu alaptarea la san. Nu exista lapte slab sau lapte gras sau lapte insuficient. Daca ati cunoaste-o pe dr. Culcer, v-ar convinge intr-o clipa, ca nu trebuie introdusa formula.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

quote:
Originally posted by mamamariana

!
Mamica sa bea lichide multe, ceai de anason si fenicul, sa fie relaxata, sa se odihneasca. E perfect daca poate atipi 15-20 minute inainte de supt - sporeste secretia fantastic!!!

Eu as adauga inca ceva, mamica sa bea inainte de fiecare alaptat un pahar de apa...aici se recomanda apa (nu ceaiuri).De curriozitate intreab-o pe sotia ta, daca nu simte ca e insetata dupa ce a alaptat,daca are gura uscata?

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

quote:
Originally posted by lilach

quote:
Originally posted by mamamariana

!
Mamica sa bea lichide multe, ceai de anason si fenicul, sa fie relaxata, sa se odihneasca. E perfect daca poate atipi 15-20 minute inainte de supt - sporeste secretia fantastic!!!

Eu as adauga inca ceva, mamica sa bea inainte de fiecare alaptat un pahar de apa...aici se recomanda apa (nu ceaiuri).De curriozitate intreab-o pe sotia ta, daca nu simte ca e insetata dupa ce a alaptat,daca are gura uscata?

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& com.

Eu intotdeauna cand incepeam sa alaptez mi se facea o sete teribila si trebuia neaparat sa beau apa.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Desi fetele au spus cam totul despre acest subiect, ma alatur opiniei generale: nu ii dati inca lapte praf, mergeti pe varianta alimentarii exclusive la san. Si eu am avut probleme cu fata mea in primele luni, dar nu ne-am lasat, nici una, nici cealalta. Pe mine m-a mobilizat foarte mult capitolul despre alimentatia naturala din cartea Dr. Spock

Sa va traisaca fetita, sanatate si curaj!

Trisha

Mergi la inceput