nu se dau antibiotice bebelusilor ???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-Dimitrakis spune:

Draga Laura T, felicitari pentru copiii minunati pe care ii ai. Le-am vazut fotografiile. . din pacate, nu m-am priceput sa-ti aflu adresa de mail si sa-ti scriu direct(eu si calculatorul avem o "relatie" speciala ce include doar vizitartea acestui site...). Nu pot decat sa sper ca intri din nou aici si vei vedea ca-ti raspund. .
Eu, am fost - si sunt incontinuare - foarte multumita de medicul la care merg cu bebe. Este o doctorita pediatru foarte cautata (am observat dupa nr. pacientilor) O cheama Andronache Doina si are cabinet undeva aproape de Billla.
Cat despre faptul ca mi-a prescris antibiotic..... ce sa zic ??!!! La cat o stresez eu pentru fiecare bubitza a lui bebe o fi vrut femeia sa nu cumva sa greseasca.Cine stie ce ar face nebuna ...?! ( nebuna sunt eu !!! ). Am citit in mesaje de opinia medicilor cum ca... mai bine sa prescrie repede un antibiotic decat sa investigheze mai mut.... ta ete. Sanatate multa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Si noua ne-a dat dr. antibiotic...Emma are 7 luni si a luat de doua ori antibiotic...Doctorii stiu in ce cantitate sa le dea, ca sa nu dauneze...Problema este ca, daca au ceva mai grav si nu iau antibiotic, atunci e urata treaba!...Sau daca nu se da antibioticul potrivit...De exemplu, un banal rosu in gat netratat ca lumea poate cobori la plamami si bb poa' sa faca o pneumonie de toata frumusetea! Asa ceva i s-a intamplat bebelusului unei prietene de la BB de mai...Sunt cazuri in care se recomanda neaparat antibiotic...

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Mersi, Laura, pentru aprecieri si pentru informatii.
Noi mergem la dr. Doina Vasilescu, are cabinetul pe str. Gloriei. Dar si la ea e f. aglomerat, cred ca e o dr. buna, dar ii recomanda prea des antibiotice. Dar se pare ca asta e moda in Romania...
Daca vrei sa dai un mesaj privat cuiva, intri sus pe mesaje private si alegi de acolo persoana.
Pe bebelusul tau il cheama chiar Dimitrakis? E cumva jumate grec, sau cum ti-a venit ideea? Scuze de indiscretie, sa-ti traiasca si sa pui o poza sa-l vedem si noi, cred ca e un scumpic...

Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 7 luni) si Ramona (1 an jumate)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Mergi la inceput