cu ce am gresit?
Raspunsuri - Pagina 4
tinatache spune:
quote:
Originally posted by onlyme
Reiki,raspunsul la intrebare l-am gasit.Eu nu am gresit cu nimic.El a gresit ca nu stie ce pierde.Vad ca a inceput sa ii para rau.M-a sunat ieri de 226 de ori.M-am intalnit cu el ca ma dispera..imi trimitea mesaje,ma suna..ii suna pe ai mei...si a inceput sa planga si sa imi spuna din 2 in 2 secunde ca ma iubeste...el,care urla la mine...este un tip mai dur,ii stiu multi de frica.Nu cred ca a plans vreodata in viata lui...nu stiu ce sa zic...sunt f confuza..nu stiu ce sa mai cred...nu stiu ce sa mai fac..
daca nu as sti ca soarta "cuiva" a luat o cu totul alta cale as zice ca vorbesti de aceeasi persoana care cu multi ani in urma mi-a scos la propriu peri albi. Exact asa era, cand eram impreuna era Gigi-duru, cand nu mai eram, telefoane peste telefoane, flori si lacrimi. Din fericire s-a terminat, foarte urat dar s-a terminat. Vrei sa-ti spun cat a durat? Cu mii de intreruperi si mai mult cu despartiri decat impacari, s-a intins pelteaua 4 ani de zile! Vrei sa-ti spun parerea mea acum despre perioada asta? Timp pierdut! si nervi, si dezamagire... Nu mai innoda ce s-a rupt, nu merita...
Si acum incheierea: vrei sa-ti spun cum sunt acum? fericita! am un sot ... jos palaria, si o familie minunata.
Un An Nou Fericit!
gcornelia spune:
Poate si el sufera, poate l-a marcat pierderea voastra (daca este mai slab si el are nevoie de tine), daca il iubesti mai da-i o sansa.Fii alaturi de el si treceti impreuna prin asta. Succes !
"Parerea mea"
val77 spune:
nu cred ca mai merita o sansa ..... pentru ca atunci cand tie ti-a fost greu nu a stat langa tine, mai ales ca spui ca tipa la tine , a fost un egoist si nu s-a gandit ca pierderea ta este mult mai mare , eu sunt de principiu ca "lupul isi schimba parul, dar naravu ba"
onlyme spune:
cornelia,uite ca intr-un moment de slabiciune m-am impacat cu el..si am facut poate cea mai mare greseala a vietii mele...am ramas iar gravida...acum ce fac?..probabil o sa fiu iar singura...
PrInTeSs2_ spune:
WOW Onlyme.....pe mine povestea ta m-a lasat fara cuvinte.In primul rand nu stiu cati ani ai, si daca intradevar ai ani de irosit aiurea. Vreau sa iti zic un lucru atunci cand incerci sa schimbi pe cineva nu faci altceva decat iti irosesti timpul aiurea.
Prin ceea ce treci tu acum am trecut si eu la o varsta destul de frageda aveam pe vremea aia 19 ani, si Exul era si probabil este si in momentul de fata cum este al tau, un om bolnav...acum tipa, vroia despartire iar a doua zi vorbea de copii, casa si familie. Nu pot sa iti dau sfaturi e destul de complicat mai ales in momentul asta cand astepti si un bebelas. Eu iti doresc bafta si sper sa fie bine.
mstroie spune:
Cum poti sa-ti dai seama dupa 10 zile de cand te-ai impacat cu el ca esti insarcinata? Mie m-i se pare ceva ciudat in toata povestea asta.
onlyme spune:
i-am spus ca sunt gravida,si e hotarat sa pastrez copilul.dar nu vreau pentru ca stiu ca nu o sa se schimbe niciodata si o sa sufar toata viata...
liris spune:
vrea el sa pastrezi copilul? si tu nu vrei? pai daca nu ai vrut copil, iarta-ma ca ti-o spun , dar de ce nu te-ai ferit? prezervativ, anticonceptionale, calendar ... ceva!!!
esti foarte tinara ! nu da cu piciorul sanatatii si fertilitatii tale!