cu ce am gresit?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Only me, trebuie sa gasesti putere sa mergi mai departe. Barbati cu suflet exista in lumea asta, trebuie doar sa-i cunosti, sa-i intalnesti. Sper sa-ti scoata in cale viata pe cineva potrivit pe care sa-l iubesti si care sa te iubeasca.
Stiu ca sarbatorile-astea iti amplifica si mai mult sentimentul singuratatii si deznadejdii, n-ai ce face decat sa te lupti cu ele, infrunta-le. Daca le amani si fugi de ele te vor urmari mult mai mult timp si exista riscul sa crezi ca ele fac parte din viata ta de toate zilele. Vorbeste cu MirelaV, ea a trecut recent printr-o situatie similara, nu i-a fost usor cu siguranta si poate ca n-a trecut cu totul peste, dar a avut un moral si o tarie fantastica de a lupta cu problema asta. Cu siguranta iti va insufla si tie din puterea ei.
MirelaV, toate fetele te-au admirat atunci.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Ai gasit raspunsul la intrebare?

Poate vei avea timp sa il citesti pe S. N. Lazarev, ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Fie ca Sarbatoarea Craciunului sa-ti aduca lumina in suflet! Si Noul An mai multa incredere in tine, fericire si implinire.
Desi acum, de Sarbatori, poate parea mai greu sa treci printr-o despartire recenta, singura vei fi mai linistita, vei avea timp s te regasesti si sa-si stabilesti prioritatile pentru anii care vin. Si oricum, mai bine asa decat sa-ti petreci sarbatorile cu sufletul chinuit alaturi de cine iti provoaca suferinta.
Si nu uita ca noi toti cei de pe forum suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico-dani spune:

ONLYME CRED CA TREBUIE SA TE CONSIDERI NOROCOASA INTR-UN FEL CA SI-A DAT ARAMA PE FATA ACUM INAINTE SA TREACA NISTE ANI PESTE VOI SI SA MAI FIE SI NISTE COPII DE IMPARTIT. FII TARE SI CANTARESTE MAI MULT CU CINE VREI SA FACI UN COPIL , GANDESTE-TE CA ALEGI NU DOAR PT. TINE CI SI PENTRU INGERASII CARE VOR VENI.SOTUL MEU NU ESTE UN ROMANTIC SAU O PERSOANA CARE FACE DECLARATII DAR CAND AM NEVOIE DE EL(PROBLEME CU SARCINA ,ETC.)ESTE ACOLO SI MA SCOATE DIN STAREA PROASTA IN CARE SUNT. CONTEAZA F. MULT CHIAR ENORM DE MULT! ORICUM CRED CA NU TREBUIE SA CAUTI PREA MULT CA SA GASESTI CE ITI TREBUIE FIINDCA JUMATATEA TA APARE DE UNDE TE ASTEPTI MAI PUTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onlyme spune:

Reiki,raspunsul la intrebare l-am gasit.Eu nu am gresit cu nimic.El a gresit ca nu stie ce pierde.Vad ca a inceput sa ii para rau.M-a sunat ieri de 226 de ori.M-am intalnit cu el ca ma dispera..imi trimitea mesaje,ma suna..ii suna pe ai mei...si a inceput sa planga si sa imi spuna din 2 in 2 secunde ca ma iubeste...el,care urla la mine...este un tip mai dur,ii stiu multi de frica.Nu cred ca a plans vreodata in viata lui...nu stiu ce sa zic...sunt f confuza..nu stiu ce sa mai cred...nu stiu ce sa mai fac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Cu ce ai gresit? Cu nimic. Insa se pare ca esti intr-o relatie de abuz care are o multime de fete. Al tau se pare ca e emotional... Sa stii ca se repeta in cerc... Viata frumoasa, certuri, violenta in cuvinte si uneori fizic din partea lui, o despartire temporara si apoi vine el plingind si cerindu-si scuze ca a gresit. Se accepta "greseala" si apoi se ia totul de la capat. Perioada ce va urma acum daca il vei lua inapoi va fi de "luna de miere" si inca ti se va parea ceva si mai si. Iti va face toate poftele, va fi atent de te va face sa te indoiesti de ce v-ati certat. Apoi cercul vicios va continua. De obicei apar certuri in familie si el este acela care are intentia sa izoleze femeia de cei din jur. Ai mare grija, lasa timpul sa treaca, nu il lua inapoi imediat. E un cerc vicios in care te poti invirti multi ani de acum inainte...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onlyme

Reiki,raspunsul la intrebare l-am gasit.Eu nu am gresit cu nimic.El a gresit ca nu stie ce pierde.Vad ca a inceput sa ii para rau.M-a sunat ieri de 226 de ori.M-am intalnit cu el ca ma dispera..imi trimitea mesaje,ma suna..ii suna pe ai mei...si a inceput sa planga si sa imi spuna din 2 in 2 secunde ca ma iubeste...el,care urla la mine...este un tip mai dur,ii stiu multi de frica.Nu cred ca a plans vreodata in viata lui...nu stiu ce sa zic...sunt f confuza..nu stiu ce sa mai cred...nu stiu ce sa mai fac..

"Eu nu am gresit cu nimic." Timpul iti va raspunde la asta!!!
Acum nu vei gresi din nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bey Reiki, ce-i mai aperi tu pe berbanti :)). Cand ceva nu merge bine ambii au o vina, chiar dc. unul are grosul si celalalt e om deci nu e infailibil. Nu stiu dc. onlyme a gresit cu ceva, toti gresim, e prea mult intr-adevar sa spui "nu am gresit cu nimic", dar sunt si muuulti ticalosi pe lumea asta si multe femei in relatii abuzive. Eu tind sa le apar pe ele.

Onlyme, asa e cum a spus Alyssa, s-ar putea sa fii intr-o relatie abuziva si ai mare grija sa nu te invarti intr-un cerc vicios. Dc. dupa 1 an si ceva se purta din ce in ce mai urat, gandeste-te, cum se va purta dupa 10 ani?Va fi bine o perioada apoi va reveni. Ai 10 ani de pierdut?

ruxij

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxij

Bey Reiki, ce-i mai aperi tu pe berbanti :)). Cand ceva nu merge bine ambii au o vina, chiar dc. unul are grosul si celalalt e om deci nu e infailibil. Nu stiu dc. onlyme a gresit cu ceva, toti gresim, e prea mult intr-adevar sa spui "nu am gresit cu nimic", dar sunt si muuulti ticalosi pe lumea asta si multe femei in relatii abuzive. Eu tind sa le apar pe ele.

Onlyme, asa e cum a spus Alyssa, s-ar putea sa fii intr-o relatie abuziva si ai mare grija sa nu te invarti intr-un cerc vicios. Dc. dupa 1 an si ceva se purta din ce in ce mai urat, gandeste-te, cum se va purta dupa 10 ani?Va fi bine o perioada apoi va reveni. Ai 10 ani de pierdut?

ruxij

Bey ruxij, mai cauta sa vezi pe cine apar aici. :)) Si apropo, da-mi un exemplu din ce am scris eu pe forum in care am aparat pe cineva. :))

onlyme, ai incredere in tine, bazeazate pe ce simti, pe instincul tau. Nu-l diviniza pe cel de langa tine si poate ca atunci vei gasi solutia corecta pentru tine... pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by reiki

quote:
Originally posted by ruxij

ruxij

Bey ruxij, mai cauta sa vezi pe cine apar aici. :)) Si apropo, da-mi un exemplu din ce am scris eu pe forum in care am aparat pe cineva. :))

onlyme, ai incredere in tine, bazeazate pe ce simti, pe instincul tau. Nu-l diviniza pe cel de langa tine si poate ca atunci vei gasi solutia corecta pentru tine... pentru voi.

"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita

Ei bine, am gresit.
La multi ani si numai bine!

ruxij

Mergi la inceput