FEBRA ACUM.....
Raspunsuri - Pagina 2
erika23 spune:
Va multumesc pentru raspunsurile voastre. Nu am ajuns cu el la Dr , dar nu mai mi-a facut febra. Ii iese un dinte si cred ca din cauza asta facuse febra...
Oricum o sa ma duc la un control pt ca vad ca de aseara ii curge nasucul.
Dr imi dadu-se pt febra panadol si algocalmin fiola cate o lingurita... I-am dat si nu a mai facut febra...
Baldau Brindusa
erika23 spune:
Am fost la Dr si mi-a dat tratament, nu a mai faut febra, dar e racit...
Mi-e o mila de el cand trebuie sa-i curat nasucul cu ser, dar nu am ce face.
Sper ca BB-ii vostri sunt bine si sper sa-i treaca raceala asta si lui Mada cat mai repede.
Va pupicesc si sanatate voua si la BB-II
Brindusa si bb Madalin
Marianar spune:
quote:
Originally posted by erika23
Va multumesc pentru raspunsurile voastre. Nu am ajuns cu el la Dr , dar nu mai mi-a facut febra. Ii iese un dinte si cred ca din cauza asta facuse febra...
Oricum o sa ma duc la un control pt ca vad ca de aseara ii curge nasucul.
Dr imi dadu-se pt febra panadol si algocalmin fiola cate o lingurita... I-am dat si nu a mai facut febra...
Baldau Brindusa
La 6 luni o lingurita algocalmin fiola?
Noua la 1 an si 5 luni ne-a zis sa-i dam 10 picaturi de algocalmin fiola, pt. febra.
erika23 spune:
Da asa mi-a spus, dar nu i-am dat, pt ca-i sscazu-se febra, din ziua aceea nu a mai facut decat 37,5 o singura data...
Multumesc si pupici
Brindusa si bb Madalin
anisia spune:
eu stiam ca algocalminul se da cate o picatura pe kg!Am aflat insa dupa ce am ajuns cu raresu la urgente dar a fo bine ca asa am descoperit si ca era rosu in gat..
Astazi am inceput sa papam si slava Domunului are aproape 12 de cand nu a mai vomitatsi a reusit si el azi sa fie mai vesel sa zambeasca(ca uitase mititelul)si sa se joace!
Sanatate multa la bebei!
Adina si bb Rares de aproape 9 luni
Marianar spune:
quote:
Originally posted by anisia
eu stiam ca algocalminul se da cate o picatura pe kg!Am aflat insa dupa ce am ajuns cu raresu la urgente dar a fo bine ca asa am descoperit si ca era rosu in gat..
Astazi am inceput sa papam si slava Domunului are aproape 12 de cand nu a mai vomitatsi a reusit si el azi sa fie mai vesel sa zambeasca(ca uitase mititelul)si sa se joace!
Sanatate multa la bebei!
Adina si bb Rares de aproape 9 luni
Rares a avut doar rosu in gat sau si altceva?