FEBRA ACUM.....

FEBRA ACUM..... | Autor: erika23

Link direct la acest mesaj

Dupa ce ca are probleme cu bronsiolita , acum a re si febra...
Azi dimineata Madalin a facut febra 38.9 , i-am pus un supozitor cu paracetamol si unul cu algocalmi dar nu-i scadea.Pana la urma i-am udat sosetutele cu otet si vad ca i-a mai scazut ,
Va rog sa-mi dati un sfat ce sa-i fac daca mai creste sau ce sa-i dau...
Va multumesc si sanatate BB-ILOR....

Baldau Brindusa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

CE pot sa-ti spun? Umbla o gripa urata sau o viroza, ca nici nu stiu ce sa-i spun. Baiatul meu cel mare mi-a facut 3 nopti la rand febra aproape 40 cu toate supozitoarele si antitermicele date.Am incercat si impachetari, eram disperata. Am ajuns la medic si deja are o pneumonie si suntem pe antibiotic.Aseara a dormit bine, dar tuseste mult inca.
Mergi la medic sau inarmeaza-te cu rabdare 3 nopti si apoi daca nu trece incepe cu antibioticul, dar tot prescris de medic.
Sanatate multa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Repede la medic. E cu infectie..

Mey.. viroza asta nenorocita imi scoate peri albi. Suntem la a doua "tura" in 2 luni!

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Si Bianca mea a inceput cu febra de sambata seara (intre 38-38.7), si ii apare si noaptea pe la 3-4 si dupa-amiaza, dar ii cedeaza cu paracetamol supozitoare sau cu Nurofen sirop. Si tuseste destul de rau. Luni am fost la dr. ei si a zis ca are pneumonie (a treia oara intr-un an, desi a luat si anul trecut si anul asta Ribomunyl). Face injectii cu Gentamicina (1 la 12 ore), ia sirop Ceclor si Ventolin, asa ca...total neplacut...De la gradi i se trage...
Asa ca, mergi la dr. si vezi ce-i de facut...Sanatate multa.

Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 7 luni) si Ramona (1 an jumate)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika23 spune:

Va multumesc celor care mi-ati raspuns. Maine dimineata am si fugit la Dr , azi cand am sunat-o pe Dr pt a veni acasa sa-l vada , mi-a spus ca ea nu face vizite si consultatii la domicilui. Parca ar fi venit degeaba.... Sper sa nu se agraveze pana maine...
Va pupicesc si sanatate va doresc...

Baldau Brindusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anutze spune:

Cum o cheama pe doctorita asta draguta?
Ti-a spus ce sa faci?
Supozitoarele fac ca febra sa treaca relativ imediat, pe cand Nurofenul (de ex) are actiune mai lenta si mai indelungata decat supozitoarele.
Pentru ca si Alexia a facut bronsiolita si stiu ce inseamna, cred ca ar fi indicat sa te duci la spital (dar nu sa te internezi in nici un caz, desi ei asta vor recomanda). Incearca la Budimex, sau daca poti sa faci rost de telefonul doctorului Stanciu , de la cabinet sau de mobil - este un super doctor si vine si acasa (cu recomandare) , dar este f scump!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=2&sortfield=lastpost&sortorder=0&whichpage=4
Vezi si aici ce mai spuneau fetele.
Sanatate multa.( Cel mare al meu nu mai are febra, dar vad ca cel mic are deja 38,6. Oare cum va fi noaptea asta?)
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Fetita mea a facut bronsiolita acum vreo 2 luni, a avut febra cateva zile, si vreo 2 nopti chiar 40 de grade. I-am scazut febra cu Nurofen, supozitir cu algocalmin si cand nu au mai facut fata acestea, i-am facut baita cu apa la 36 de grade si apoi impachetari cu otet aromat. Doar asa am reusit sa-i scadem febra sub 39 de grade. Am fost la spital, la Budimex, la dr. Stanciu, si pentru ca iubita mea respira din ce in ce mai greu, haraia ingrozitor din piept, si avea chiar crize de sufocare, a vrut sa ne interneze pentru ca putea face oricand pneumonie. Tratamentul consta in: o injectie cu antibiotic, facuta o data pe zi si 3 reprize pe zi de inhalatii cu niste subsatnte, adrenalina si inca ceva. Deoarece nu am vrut sa mai stau in spital ( am mai stat o data cu ea in spital, cu alta ocazie ), am preferat sa vin de 3 ori pe zi la spital (desi stateam in celalalt capat al buc ), ca sa-i fac tratamentul si pot spune ca se cunostea dupa fiecare sedinta de inhalatii. Starea ei s-a imbunatatit in fiecare zi tot mai mult si dupa 5 zile era vindecata. A fost obositor, dar n-as mai fi suportat sa stau inca o data in spital, daca se putea rezolva si altfel. Ce vreau sa mai spun, boala a evoluat extraordinar de repede. Prima zi a inceput sa-i curga nasul si sa stranute, de seara a inceput sa faca febra, dar nu mare, apoi a doua zi tot la fel dar cu febra putin mai mare, iar a treia zi cand s-a trezit dimineata, deja haraia in piept si avea temp. 40, desi ii administrasem antitermice. Eu zic sa te duci fara intarziere la doctor. Sanatate multa!

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Moni a facut 40 de grade ieri noapte.Nu i-a scazut febra decat cu nurofen.Se poate da si din 4 in 4 ore
Dr mi-a dat la 6 ore.Are si rosu in gat pt care mi-a dat augmentin.Eu ii dau calpol,nurofen si augmentin.Eu am facut primadata si i-am dat si ei...
Dr mi-a spus ca daca nu-i scade(adica daca face iar 40 de grade sa o impachetez pana la mijloc intr-un scutec ud).

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

Ia si niste morcov din piata. Si fa-i nitzel suc proaspat... Face minuni, crede-ma...

Multa sanatate.

Alssa si Clara (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Alssa, la ce e bun morcovul? La rosu in gat?

quote:
Originally posted by alssa

Ia si niste morcov din piata. Si fa-i nitzel suc proaspat... Face minuni, crede-ma...

Multa sanatate.

Alssa si Clara (1 an)

(5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput