ce carucior???
Raspunsuri - Pagina 2
corinag spune:
Buna,
Si eu sunt patita:am luat la inceput un carucior tip landou Babycare, care a fost asa si asa cat timp bb a fost mic, dar rotile scartaiau si patinau cand se umpleau de praf.
De la 6 luni i-am luat Graco sport (2.6 mil Carrefour) care este super: f usor si se manevreaza mult mai usor decat celalalt si ceea ce mi se pare important: se si lasa 'pe spate'astfel incat bb poate sa si doarma.
Parerea mea este sa cumperi unul bun de la inceput: usor, cu protectie, confortabil ptr somn si usor manevrabil
ad_risnov spune:
Fetelor,
Va multumesc mult pt. sfaturi si sugestiile facute. Este important pt. ca voi vorbiti din propria experienta.
Carmenutza, este super ideea cu adusul din afara, mai ales ca am o f. buna prietena in Franta care va veni in tara la sfarsitul lui ianuarie. O sa vorbesc cu ea si vom vedea cum se poate rezolva.
Din pacate ea nu are copii si nu stiu daca se va pricepe sa aleaga un carut bun. Dar ma gandesc ca o vanzatoare o poate ajuta sa aleaga ceva de calitate si f. rezistent.
Multumesc mult inca o data pt. sfaturi
.
Adriana
in 32 de saptamani
narcisa spune:
Adriana,
uite mai jos niste linkuri cu niste modele pe care eu le recomand din proprie experienta, pot fi folosite la 3 copii nu la unul si n-au nimic. Si sint ff. practice pentru trotuarele din Romania si poti oriunde merge cu ele.
Primul link e unul francez poate poti sa-i arati prietenei tale, si inca ceva eu am unul asemenator cu cel din al doilea link cumparat la mina a doua era folosit de 6 luni, aproape ca nici nu-ti dadeai seama ca l-a folosit un bbelus; noi sunt foarte scumpe aici ajung cam la 400-500 euro dar la mina a doua eu am dat 150 euro si sunt ff. multumita de el, poate fi folosit de la nasterea lui bb pina la 3-4 ani cind consideri tu ca nu mai e nevoie de el. Din pacate ocupa mult loc poti totusi vorbi cu prietena ta, macar ca idee uite-te pe link-uri. Poate gasesti si in RO asa ceva la mina a doua.
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3164570636&category=22819
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2678044506&category=23616
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2679140472&category=23611
toate cele bune rick 1 an si 5 luni
narcisa 33 saptamani & bb Pat
ruxi spune:
Noi avem de 16 luni un Chicco, modelul Mondial, am dat anul trecut 5 mil. pe el, din Carrefour, il aveau si la reprezentanta dar era 6 mil. Suntem absolut incantati de el. Este si landou, se face si sport. Are cosulet jos, pentru bagaje. Are 3 pozitii, de la pozitia orizontala, pana la statul in sezut. L-am spalat de cateva ori, in masina de spalat, si materialul arata impecabil, de parca ar fi nou-nout. Se poate merge si cu fata si cu spatele la directia de mers. Are acoperitoare din toate partile, asta iarna ii era super bine acolo pisicutei noastre. Rotile sunt ok, si se rotesc in toate directiile, e foarte usor de manevrat. Asta toamna, chiar am urcat cativa km pe munte, prin toate hartoapele, si s-a comportat foarte bine. Nu am avut nici o problema cu el, si l-am folosit in fiecare zi, chiar de mai multe ori pe zi, de cand s-a nascut. Il vom folosi fara probleme si la urmatorul bebe. Asa ca, eu ti-l recomand cu caldura.![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
voinea spune:
Eu am avut BABYCARE din acela tip landou care se putea demonta de roti inr landoul l-am folosit si sa tin copilul in bucatarie langa mine pana i-am luat tarc. Foarte mult m-a ajutat landoul. l-am sters cu carpa uda cand a fost cazul, cosuletul de la roti l-am spalat cu furtunul si nu s-a decolorat, rotile scartaie intr-adevar dar merge putin ulei. in principiu am fost multumita de el. In curand o sa-l foloseasca nepotelul(a) mea si e in stare destul de buna.
Pentru inceput eu as recomanda cel tip landou, sa aiba rotile mari, sa fie destul de sus, mai ales daca tu esti inalta ca altfel te doare spatele,, sa aiba 4 roti nu 3, huse de iarna au toate, ar fi bun si una de ploaie daca se poate dar poti sa traiesti si fara.
L-am luat in aprolie de la in magazin de lana SIR, Militari, Chiar langa magazinul Mega Image si a costat 3,5 mil. Nu cred ca e cazul sa dai nu stiu cate milioane pentru carucior pentru ca daca stai sa cauti iti gasesti si altele la pret mai mic dar de aceeasi calitate si aceleasi functii.
Acum am un carucior sport, mult mai mic si usor, care se pliaza mai putin voluminos decat primul si l-am luat de la magazinul Piciul din Piata Iancului.
Adina si dragalasii ei